Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 09:28)
Laba rytas mergytes,

Puk stiprybes tau  4u.gif  verysad.gif

na as ir su liudnom ziniom, vakar vakare pramuse tos nelemtoios. liudna labai.. galvojau kad esu stipri bet deja paluzau vakar ir apsiasarojau  cray.gif , tas tepliojimas ir del dupha ir del endo buvo taip itariu liudna... bet siandien nauja diena tai vel kipsim i darbus,  reikia kazkaip padaryti stebuklingas tas kaledas jau  g.gif
o gal kas patars,kas padeda vyro zirniukams? neskaintan, profertil ir permen, nes ji enei velnio nepadejo o unsure.gif  doh.gif

laikykis mazute verysad.gif , siandien padariua NT, riebus I, irgi issizliumbiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės
Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip gaila, visai liūdna, taip apmaudu dėl kiekvienos nesėkmės , taip norėsi daugiau džiaugsmo mūsų skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
merginos, stiprybės jums 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
lsbas mergytes 4u.gif
ziuriu forumas raudonuoja verysad.gif ir as jungiuosi i ta pati buri verysad.gif irgi snd mm sulaukiau, dar ryte spejau NT sugadinti nes mm dar nebuvo tuo metu, buvo neigiamas ir bt zema 36,5, na ir ka uz poros valandu atejo...
Uzsirasiau jau penktadieni pas giniu, paziures ar galiu vel stimuliuotis ir daryti IUI ar pertrauka bus tas naujas ciklas...
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 09:28)
Laba rytas mergytes,

Puk stiprybes tau  4u.gif  verysad.gif

na as ir su liudnom ziniom, vakar vakare pramuse tos nelemtoios. liudna labai.. galvojau kad esu stipri bet deja paluzau vakar ir apsiasarojau  cray.gif , tas tepliojimas ir del dupha ir del endo buvo taip itariu liudna... bet siandien nauja diena tai vel kipsim i darbus,  reikia kazkaip padaryti stebuklingas tas kaledas jau  g.gif
o gal kas patars,kas padeda vyro zirniukams? neskaintan, profertil ir permen, nes ji enei velnio nepadejo o unsure.gif  doh.gif

Puk, Diana_j 4u.gif
aš savo vyrui pireš mėnesį nupirkau bičių pienelį lygtais, ten tabletės tokios smile.gif pagėro 2 sav. iki 3 IUI, ir kazkokių didelių stebuklų nebuvo, bet penkiais proc. buvo padidėjęs visų spermiukų kiekis proc. (A, B, C).
Kolegė taip pat 2 metus nepastojo, tai davė vyrui pagerti ilgesnį laiką šias tabletytes (gal vitaminai jie iš tikrųjų)...ir ką Jūs galvojat, augina jau vienerių metų sūnelį smile.gif
sakiau ir aš vyrą pamaitinsiu ilgesnį laiką šiais vitaminais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 10 12, 10:12)
lsbas mergytes  4u.gif
ziuriu forumas raudonuoja  verysad.gif  ir as jungiuosi i ta pati buri  verysad.gif  irgi snd mm sulaukiau, dar ryte spejau NT sugadinti nes mm dar nebuvo tuo metu, buvo neigiamas ir bt zema 36,5, na ir ka uz poros valandu atejo...
Uzsirasiau jau penktadieni pas giniu, paziures ar galiu vel stimuliuotis ir daryti IUI ar pertrauka bus tas naujas ciklas...

4u.gif
ir kodėl mums nepavyksta nesuprantu?????IUI metu viskas taip gerai, bet rezultato kaip nėr taip nėr....nors vilčių tiek daug smile.gif
...bet kaip sakoma "žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties" smile.gif tai nenukabinkim nosies, kazkada tas tikėjimas ir laukimas virs realybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 12 spalio 2011 - 10:18
QUOTE(astukijus @ 2011 10 12, 11:12)
ziuriu forumas raudonuoja  verysad.gif  ir as jungiuosi i ta pati buri  verysad.gif

doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Vism sulaukusiom, ko neleukete po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 12, 11:17)
Puk, Diana_j  4u.gif
aš savo vyrui pireš mėnesį nupirkau bičių pienelį lygtais, ten tabletės tokios smile.gif pagėro 2 sav. iki 3 IUI, ir kazkokių didelių stebuklų nebuvo, bet penkiais proc. buvo padidėjęs visų spermiukų kiekis proc. (A, B, C).
Kolegė taip pat 2 metus nepastojo, tai davė vyrui pagerti ilgesnį laiką šias tabletytes (gal vitaminai jie iš tikrųjų)...ir ką Jūs galvojat, augina jau vienerių metų sūnelį smile.gif
sakiau ir aš vyrą pamaitinsiu ilgesnį laiką šiais vitaminais  smile.gif
Papildyta:

4u.gif
ir kodėl mums nepavyksta nesuprantu?????IUI metu viskas taip gerai, bet rezultato kaip nėr taip nėr....nors vilčių tiek daug  smile.gif
...bet kaip sakoma "žmogus visą gyvenimą praleidžia tikėdamasis ir miršta dar turėdamas vilties"  smile.gif tai nenukabinkim nosies, kazkada tas tikėjimas ir laukimas virs realybe smile.gif

na, kaip sakoma, viltis durniu motina o tevas teleloto. Naujas ciklas naujos viltys... reiks nusipirkt ir teleloto irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 12, 13:28)
reiks nusipirkt ir teleloto  irnesakyk.gif

aš ir apie tai galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės už 4u.gif
Kažkaip ramiai jaučiuosi šį kartą, nors ir labai tikėjau sėkme. Jaučiuosi nusivylusi tokia maža sėkmės tikimybe, gaila kišamų pinigų, .......bet ką daryyyti toliau g.gif Gal būt ieškosime kitų būdų kaip stiprinti vyro turtą, tamoxi šykart nesuveikė. Gerai, kad žinau, kad galiu pastoti natur ir sėkmingai išnešioti, taigi dabar dėsime visas pastangas ,,sveikatos gerinimui". Be to S užsiminė man pakartoti gimdos nuotrauką, kuri buvo daryta prieš pirmą nestuke.gif , bet to košmaro pakartoti nenoriu doh.gif kažkaip kairės kaišidės padėtis pasikeitė po cezario, arti prie gimdos ir sunkiai randa kai daro echo. Na tai iki pavasario nuo IUI tikrai esu laisva..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 12, 14:28)
na, kaip sakoma, viltis durniu motina o tevas teleloto. Naujas ciklas naujos viltys... reiks nusipirkt ir teleloto  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Puk, Diana 4u.gif Kaip liudna, kad jums nepasiseke verysad.gif

Laba visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 12, 17:50)
S užsiminė man pakartoti gimdos nuotrauką, kuri buvo daryta prieš pirmą nestuke.gif , bet to košmaro pakartoti nenoriu doh.gif

tai daryk su narkozę, bet tada jau geriau histerogramą, esant reikalui bent patvarkys ką
Atsakyti