Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 18:30)

bus 13 ciklo diena. 13 menesio diena. ir tik viena foli teuzsiauginau (preita cikla 3 buvo). tikiuosi geriausio. panaudosiu toke kaip Rudde taktika. nuo tada kai iseisiu is klinikos po iui. jausiuosi ir galvosiu, kad nescia esu smile.gif

Pasakysiu tik, kad laikau kumscius ir tikiuosi, kad taktika pasitvirtins smile.gif Beje, as irgi turejau tik viena foli ir jis sugebejo ovuliuoti dar pries IUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 19:30)
sveikos smile.gif
va ir as sulaukiau jau savo 2iui datos.
13d. (ketvirtadienis)

bus 13 ciklo diena. 13 menesio diena. ir tik viena foli teuzsiauginau (preita cikla 3 buvo). tikiuosi geriausio. panaudosiu toke kaip Rudde taktika. nuo tada kai iseisiu is klinikos po iui. jausiuosi ir galvosiu, kad nescia esu smile.gif

oi, sėkmės tau mieloji wub.gif tegul šis kartas būna tas tikrasis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 11, 21:38)
Pasakysiu tik, kad laikau kumscius ir tikiuosi, kad taktika pasitvirtins smile.gif Beje, as irgi turejau tik viena foli ir jis sugebejo ovuliuoti dar pries IUI  biggrin.gif

aga pamenu, kad pas tave vienas irgi tebuvo smile.gif
Daktare nori kad buciau ovuliavus. tad po sprogtuku suleidimo praejus 39h darysim. Anakart darem po 37h ir nebuvo nei vienas ovuliaves.

QUOTE(Lietuva @ 2011 10 11, 21:40)
oi, sėkmės tau mieloji  wub.gif tegul šis kartas būna tas tikrasis  wub.gif

na gudziuos kad pirmas vaikas is pirmo iui. kadangi cia antras vaikas tai is antro iui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 19:44)
Daktare nori kad buciau ovuliavus. tad po sprogtuku suleidimo praejus 39h darysim. Anakart darem po 37h ir nebuvo nei vienas ovuliaves.
na gudziuos kad pirmas vaikas is pirmo iui. kadangi cia antras vaikas tai is antro iui biggrin.gif

oho kaip skirtingai veikia sprogtukai, man 1IUI darė po 36 val. nuo jų suleidimo, tai jau buvau ovuliavus ax.gif o 2IUI darė po 30 val. - irgi buvau ovuliavus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 11, 21:01)
oho kaip skirtingai veikia sprogtukai, man 1IUI darė po 36 val. nuo jų suleidimo, tai jau buvau ovuliavus ax.gif o 2IUI darė po 30 val. - irgi buvau ovuliavus... g.gif

Bet tai tie patys sprogdukai kartais ir ta pati organizma veikia skirtingai smile.gif As visada juos leisdavausi pries 34 val., per IUI nebudavau ovuliavus, o va paskutini karta ovuliavau pries, pagal skausmus manau, kad mazdaug 4 val. pries IUI. Taip kad skaiciuok kartais neskaiciaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 11, 18:10)
o as startuoju su 7 IUI ir tikrai paskutiniu daugiau jokiu iui  ax.gif

sekmes 4u.gif
ziuriu ir tu ryzaisi septintam IUI bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 18:30)
sveikos smile.gif
va ir as sulaukiau jau savo 2iui datos.
13d. (ketvirtadienis)

grazus skaiciukai wub.gif linkiu kad jie atnestu sekme 2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 21:44)

man irgi labaiu patinka, kai būna ovuliavę. taip ir buvo kai dukriukas užkibo thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Galite mane geltoninti.......iki pavasario 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 12, 08:37)
Labas rytas 4u.gif

4u.gif labai gaila, stiprybes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 11, 16:50)
Na man niekada netepa prieš mmm. Nusipirkau aš to dufo dar, bet visai bereikalo, nes Easycup neigiamas biggrin.gif Man visada būna 13-14 dpo. Tempa ir mano pakrito, jaučiu tik nugaros maudimą ir pas mane toks tepliojimas, kad net paketo nereikia unsure.gif Manau, kad dufas pristabdo  g.gif

QUOTE(Puk @ 2011 10 12, 09:37)
Labas rytas 4u.gif

Imk 4u.gif
ir jums šį kartą nepadėjo Tamoxis... unsure.gif
Nieko gero su tais tepliojimais, visoms patarčiau neįsijausti, jei geria duphą unsure.gif nes man, kai gerdavau, visada kokias 2-3 paras vos vos rusvai tepdavo prieš mmm, prisikurdavau nesąmonių, tada pramušdavo. Galvojau, gal jau čia kokia endo ar kas unsure.gif , o vat kai negeriu dupho, nebūna tokių nesąmonių, ateina ir ateina, aiškiai, ryškiai ir be klausimų.
Atsakyti
Laba rytas mergytes,

Puk stiprybes tau 4u.gif verysad.gif

na as ir su liudnom ziniom, vakar vakare pramuse tos nelemtoios. liudna labai.. galvojau kad esu stipri bet deja paluzau vakar ir apsiasarojau cray.gif , tas tepliojimas ir del dupha ir del endo buvo taip itariu liudna... bet siandien nauja diena tai vel kipsim i darbus, reikia kazkaip padaryti stebuklingas tas kaledas jau g.gif
o gal kas patars,kas padeda vyro zirniukams? neskaintan, profertil ir permen, nes ji enei velnio nepadejo o unsure.gif doh.gif
Atsakyti