Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(astukijus @ 2011 10 10, 22:20)
tai jau taip... kazkaip nervina kad tepa o nepramusa, tai nzn net ka daryt, gert dupha toliau ar negert.. tai isgeriau dar snd tablete, galvoju lauksiu kol pramus, tai tada ir nebegersiu as jo  unsure.gif

Astukijus, ar jau pramušo unsure.gif Gal NT gadinai g.gif
Man vakar vakare taip pat pradėjo rausvai teplioti, na tiek kad tik viduje yra bet net paketo nereikia, širyt ant paketo tik keli lašiukai, bet dufo nebeturiu, Nt taip pat, nežinau ką čia daryt g.gif Gal palauksiu iki vakaro dar, jei nepramuš bėgsiu dufo nusipirkti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 11 spalio 2011 - 09:23
QUOTE(spinsa @ 2011 10 11, 08:08)
labas rytas
astraja   kaip tu jautiesi? mes abi viena po kitos darem, nezinau bet sianakt pajauciau kad krutine atslugo, turbut teks jau laukt mmm. greiciau jos ateitu, nes noriu pradet pasportuot, tai jau netelpu i savo drabuzius  ax.gif

labukas 4u.gif
ai net ir nezinau, savijauta niekuo neypatinga, praejusia savaite pilva kaip ir daugumai pute, dabar maziau, stengiuosi negalvoti apie tai, nes zinau, kad galima daug ko prisigalvot schmoll.gif be to, kovoju su persalimu doh.gif gerkle sueme ir lyg nosi pakutena, kol kas gydausi liaudiskom priemonem, dar vartoju homeopatinius oscilococcinum zirniukus, lyg ir gereja...jeigu iki sekmadienio nepareis mm, darysiu NT ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 11, 13:51)
labukas  4u.gif
ai net ir nezinau, savijauta niekuo neypatinga, praejusia savaite pilva kaip ir daugumai pute, dabar maziau, stengiuosi negalvoti apie tai, nes zinau, kad galima daug ko prisigalvot  schmoll.gif  be to, kovoju su persalimu  doh.gif  gerkle sueme ir lyg nosi pakutena, kol kas gydausi liaudiskom priemonem, dar vartoju homeopatinius oscilococcinum zirniukus, lyg ir gereja...jeigu iki sekmadienio nepareis mm, darysiu NT  ax.gif

bet mums NT reikia darytis 15 d mirksiukas.gif ar ruosiesi neskubet?
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 11, 10:22)
Astukijus, ar jau pramušo unsure.gif Gal NT gadinai g.gif
Man vakar vakare taip pat pradėjo rausvai teplioti, na tiek kad tik viduje yra bet net paketo nereikia, širyt ant paketo tik keli lašiukai, bet dufo nebeturiu, Nt taip pat, nežinau ką čia daryt g.gif Gal palauksiu iki vakaro dar, jei nepramuš bėgsiu dufo nusipirkti....

labuka, dar nepramuso, NT nedariau nes snd BT parode tik 36,3 verysad.gif vis teplina rudai, nu man pries mm visada tepa rudai, o uzvakar vakare kaip ir tau pasirode siek tiek sviesaus kraujuko, o nuo vakar rudai tepa, bet labai nedaug. Krutine atslugus visai, tik spaudint vos jauciu kad skauda. Nezinau ka daryt ar dar gert dufa ar nebegert, nes su tokia BT tai tikrai manau nesu pastojus ax.gif as galvoju gal del dufo man nepramusa. O kokia tavo BT? jei nenukrito tai gal pagerk dar jo. Ir kiek pas tave dazniausiai buna DPO dienu? pas mane tai mm siaip turetu ryt arba poryt ateiti, nes pas mane buna 14-16 DPO dienu. Ikeliu savo BT grafikeli http://www.babyplan.ru/profile/25256 manau vilciu nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 11 spalio 2011 - 12:10
QUOTE(spinsa @ 2011 10 11, 12:59)
bet mums NT reikia darytis 15 d  mirksiukas.gif  ar ruosiesi neskubet?

aha, gyd. net ant lapelio uzrase (lyg as galeciau pamirsti lotuliukas.gif )
matysiu, as, zinok, is kantriuju (o gal is bailiuju rolleyes.gif ), per savo 2 metu planavimo staza vos kelis NT tesugadinau, kazkaip islaukdavau, kol mm ateidavo...
be to sest. ne namie busiu, tai nezinau kaip pavyks prasitestuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 11, 13:04)
labuka, dar nepramuso, NT nedariau nes snd BT parode tik 36,3  verysad.gif  vis teplina rudai, nu man pries mm visada tepa rudai, o uzvakar vakare kaip ir tau pasirode siek tiek sviesaus kraujuko, o nuo vakar rudai tepa, bet labai nedaug. Krutine atslugus visai, tik spaudint vos jauciu kad skauda. Nezinau ka daryt ar dar gert dufa ar nebegert, nes su tokia BT tai tikrai manau nesu pastojus  ax.gif  as galvoju gal del dufo man nepramusa. O kokia tavo BT? jei nenukrito tai gal pagerk dar jo. Ir kiek pas tave dazniausiai buna DPO dienu? pas mane tai mm siaip turetu ryt arba poryt ateiti, nes pas mane buna 14-16 DPO dienu. Ikeliu savo BT grafikeli http://www.babyplan.ru/profile/25256 manau vilciu nera  verysad.gif

Na man niekada netepa prieš mmm. Nusipirkau aš to dufo dar, bet visai bereikalo, nes Easycup neigiamas biggrin.gif Man visada būna 13-14 dpo. Tempa ir mano pakrito, jaučiu tik nugaros maudimą ir pas mane toks tepliojimas, kad net paketo nereikia unsure.gif Manau, kad dufas pristabdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 11, 16:50)
Na man niekada netepa prieš mmm. Nusipirkau aš to dufo dar, bet visai bereikalo, nes Easycup neigiamas biggrin.gif Man visada būna 13-14 dpo. Tempa ir mano pakrito, jaučiu tik nugaros maudimą ir pas mane toks tepliojimas, kad net paketo nereikia unsure.gif Manau, kad dufas pristabdo  g.gif

na, pagal tavo bt tai yra itarimas nestuke.gif wub.gif manau tu tikrai dar gerk dufa nesustok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 11 spalio 2011 - 16:47
o as startuoju su 7 IUI ir tikrai paskutiniu daugiau jokiu iui ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
va ir as sulaukiau jau savo 2iui datos.
13d. (ketvirtadienis)

bus 13 ciklo diena. 13 menesio diena. ir tik viena foli teuzsiauginau (preita cikla 3 buvo). tikiuosi geriausio. panaudosiu toke kaip Rudde taktika. nuo tada kai iseisiu is klinikos po iui. jausiuosi ir galvosiu, kad nescia esu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 11, 18:10)
o as startuoju su 7 IUI ir tikrai paskutiniu daugiau jokiu iui  ax.gif

didziules sekmytes tau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 18:30)
sveikos smile.gif
13d. (ketvirtadienis)

bus 13 ciklo diena. 13 menesio diena. ir tik viena foli teuzsiauginau (preita cikla 3 buvo). tikiuosi geriausio. panaudosiu toke kaip Rudde taktika. nuo tada kai iseisiu is klinikos po iui. jausiuosi ir galvosiu, kad nescia esu smile.gif

thumbup.gif taip ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2011 10 11, 17:10)
o as startuoju su 7 IUI ir tikrai paskutiniu daugiau jokiu iui  ax.gif

Sėkmės didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labas visoms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(indreT @ 2011 10 11, 17:30)
sveikos smile.gif
13d. (ketvirtadienis)

labai geras požiūris, ir net nebandyk kitaip jaustis ar galvoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ma o man atrodo, kad ateina mano nelemtosios doh.gif , nes atsirado rudumas kai valaisi bet tepliojimo tokio lyg ner, bet jauciu skausmus pilvo apacioj, ir tas skausmelis kad visada buna pries tas nelemtasias...., nzn ar dar ryt gersiu dupha.... unsure.gif
Atsakyti