QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 19:07)
Pavyko po 4IUI. Nezinau sutapimas tai ar ne, bet pavyko tada, kai clost'a nusprende gydytojas pakeisti letrozoliu.
Kad pasveiktum
Pute, normalu, kad taip yra, dujos vaiksto. Dar savaitele pakentek, turetu praeiti.
Buvau pas gyd., mano pilvinukas 1,63 cm Maciau sirdute Taip kad siai dienai viskas mums gerai
As labai labai nedrasiai, bet virusuoju jus paciais svieziausiais virusiukais Tikiu, kad toks oras, tai virusai greitai plinta
Kad pasveiktum
Pute, normalu, kad taip yra, dujos vaiksto. Dar savaitele pakentek, turetu praeiti.
Buvau pas gyd., mano pilvinukas 1,63 cm Maciau sirdute Taip kad siai dienai viskas mums gerai
As labai labai nedrasiai, bet virusuoju jus paciais svieziausiais virusiukais Tikiu, kad toks oras, tai virusai greitai plinta
Matai, o man tas letrozolis, kazkaip nesekmingai pirma karta cista uzaugo antra karta, irgi nieko gero, o sekanti cikla (trecia) dar nepradejus stimuliuosi uzaugo folis jau 6 CD 15mm, tai gyd sake, kad negerai ir nieko nebus
O tas putimas po LP tai gel ko cia, nes jauciu, kad zarnyna pucia pavalgius ?
Sveikinu su pilvinuku ir gaudau virusiuka... jau pagavau.. apcyyyy
QUOTE(diana_j @ 2011 10 10, 19:12)
o kodel pradzioja nepatiko ji? , man tai ji faina labai patinka jos vyras ir geras specas, tik jis toks labiau prie bajario
Nezinau, pradzioj pasirode persalta.. bet cia pries 3 metus buvo, po to jau ir dukrytes su jos pagalba susilaukiau ir jai jau 2 metukai greitai , dabar ji man jau tokia sava