Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Brituska @ 2011 10 10, 15:36)
labas mergaitės smile.gif
visoms sulaukusoms mmm  4u.gif
man šeštadienį atliko 3 IUI... turėjau 4 folius pasirodo smile.gif vyro turto gerai nepamenu, bet po atplovimo lygtais A-29, B-64, o blogų nesakė kiek ,tik kad nedaug smile.gif beje foliai dar nebuvo ovuliavę, bet jau kazkokio skysčio truputį buvo.
po IUI jaučiausi gerai, tik naktį žiauriai pilvą smazmavo verysad.gif šiandien viskas gerai... laukiam rezultatų  nestuke.gif

thumbup.gif ramiu dvieju savaiteliu 4u.gif

Mergaitems uz mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rudde SVEIKINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 09, 22:01)
spinde o kaip tavo reikalai su pilvu? ta prasme bent jau man tai norisi ir norisi bezdet   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nieko jau nebesuprantu, lyg ir nevalgau tokio maisto, nuo kurio pustu pilva  rolleyes.gif

QUOTE(Puk @ 2011 10 09, 22:07)
Mane tai pat žiauriai pūtė doh.gif

QUOTE(diana_j @ 2011 10 10, 14:35)
Labas mergytes mirksiukas.gif
zinok man su pilvuku tas pats darosi, jau nuo penktadienio dujos eina  blush2.gif  as ir nieko tokio nevalgiau g.gif ,,, bet jau atejo  laikas mmm, tai laukiu kas cia bus  g.gif, sen jau 10 diena kaip duphaston geriu, gal cia nuo jo taip  doh.gif , taip niekad nebudavo anksciau schmoll.gif

oi pabyrės neštukių thumbup.gif kai pastojau, man tas pats buvo, taip kad laukiu jūsų II wub.gif

QUOTE(Brituska @ 2011 10 10, 14:36)
laukiam rezultatų  nestuke.gif

laukiam laukiam kūmštukus ir špygas suspaudusios gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(astukijus @ 2011 10 09, 22:46)
man jau pradejo snd vakare tepliot sad.gif man visada pries mm tept pradeda sad.gif tai ryt pramus, arba keleta dienu pateplios ir tada pramus... bet kad ateis jos tai tikrai ateis. Visgi manes neapgavo nuojauta ir BT, per daug gerai pazistu savo organizma  verysad.gif

ką šian organizmas rodo? unsure.gif
Atsakyti
Brituska thumbup.gif gera pradzia puse darbo, dabar ramiu 2 savaiteliu

o as ziauriai susirgau ir nezinau r bus siandien mano IUI verysad.gif , daktere nuspres
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 09, 20:26)
aš ir pas jo žmoną anksčiau lankiausi smile.gif

o kodel nesilankai?

QUOTE(diana_j @ 2011 10 09, 21:31)
Leja, turim bendra gydytoja, as ir pas ja lankausi  wub.gif , labai faina daktaryte thumbup.gif

Man irgi ji patinka, bet zinai, ne is karto ji man patiko, jau viena karta pacioj pradzioj nuo jos norejau sprukt lotuliukas.gif
Papildyta:

Mergaites, o jum po LP pute pilva, as jau negaliu kentet kaip man blogai, vaikstau kaip nescia - laisvai galeciau i nesciuju kasa eit ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 10 spalio 2011 - 17:14
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 10, 19:01)
Brituska  thumbup.gif  gera pradzia puse darbo, dabar ramiu 2 savaiteliu

o as ziauriai susirgau ir nezinau r bus siandien mano IUI  verysad.gif , daktere nuspres

laikom kumstukus kad tik viskas butu gerai 4u.gif o as rytoj einu pas S. spresim ka daryti toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 10 spalio 2011 - 17:27
QUOTE(diana_j @ 2011 10 09, 21:31)
labai dziuogiuosi uz tave, labai saunu NT tavo , ir tikrai sveikinu wub.gif  4u.gif  is kelinto karto IUI pavyko sis ? , as matai ir operavausi pas Ziobaka ir GN pas ji dariausi, bet siaip lankausi pas jo zmona Ziobakiene  wub.gif ,

Pavyko po 4IUI. Nezinau sutapimas tai ar ne, bet pavyko tada, kai clost'a nusprende gydytojas pakeisti letrozoliu.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 10, 18:01)
o as ziauriai susirgau ir nezinau r bus siandien mano IUI  verysad.gif , daktere nuspres

Kad pasveiktum 4u.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 10, 18:13)

Mergaites, o jum po LP pute pilva, as jau negaliu kentet kaip man blogai, vaikstau kaip nescia - laisvai galeciau i nesciuju kasa eit ohmy.gif

Pute, normalu, kad taip yra, dujos vaiksto. Dar savaitele pakentek, turetu praeiti.

Buvau pas gyd., mano pilvinukas 1,63 cm bigsmile.gif Maciau sirdute wub.gif wub.gif Taip kad siai dienai viskas mums gerai wub.gif

As labai labai nedrasiai, bet virusuoju jus paciais svieziausiais virusiukais 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Tikiu, kad toks oras, tai virusai greitai plinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 10, 17:57)
oi pabyrės neštukių thumbup.gif kai pastojau, man tas pats buvo, taip kad laukiu jūsų II wub.gif
laukiam laukiam kūmštukus ir špygas suspaudusios gossip.gif

oj kad tavo zodziai issipildytu bigsmile.gif , pas mane vis tas pats dar pucia ta pilvuka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 19:07)
Pavyko po 4IUI. Nezinau sutapimas tai ar ne, bet pavyko tada, kai clost'a nusprende gydytojas pakeisti letrozoliu.

Buvau pas gyd., mano pilvinukas 1,63 cm  bigsmile.gif  Maciau sirdute  wub.gif  wub.gif Taip kad siai dienai viskas mums gerai  wub.gif

As labai labai nedrasiai, bet virusuoju jus paciais svieziausiais virusiukais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  Tikiu, kad toks oras, tai virusai greitai plinta  biggrin.gif

jau gaudau tavo virusiuka thumbup.gif , na ti kiuosiu su siais dakatreliai ir man pavyks pagaliau jau wub.gif ir labai sveikinu tave su tokia smagia zinute wub.gif nestuke.gif
o "letrozoliu" brangus yra ar ne, man kazka daktare minejo kad atsirado superiniai vaistai, tai gal ji apie juos ir kalbejo g.gif

Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 10, 18:13)

Man irgi ji patinka, bet zinai, ne is karto ji man patiko, jau viena karta pacioj pradzioj nuo jos norejau sprukt  lotuliukas.gif

o kodel pradzioja nepatiko ji? schmoll.gif , man tai ji faina labai patinka thumbup.gif jos vyras ir geras specas, tik jis toks labiau prie bajario mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 10, 19:12)
o "letrozoliu" brangus yra ar ne, man kazka daktare minejo kad atsirado superiniai vaistai, tai gal ji apie juos ir kalbejo  g.gif

Ne ka letrozolis man gavosi brangiau uz closta - mokejau po 10 Lt uz tablete.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 19:07)
Buvau pas gyd., mano pilvinukas 1,63 cm  bigsmile.gif  Maciau sirdute  wub.gif  wub.gif Taip kad siai dienai viskas mums gerai  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 18:07)

koks stebukliukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 18:07)
As labai labai nedrasiai, bet virusuoju jus paciais svieziausiais virusiukais  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 2.gif  Tikiu, kad toks oras, tai virusai greitai plinta  biggrin.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 19:20)
Ne ka letrozolis man gavosi brangiau uz closta - mokejau po 10 Lt uz tablete.

bet veiksmingesnes reiskias thumbup.gif

o tu ziurek saves dabar, neprsitemk tik wub.gif jetau kaip smagu uz tave man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 10, 20:07)

bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikinu dar karteli thumbup.gif thumbup.gif
Gaudau mazuti virusiuka 4u.gif
Atsakyti