Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinde @ 2011 10 09, 21:16)
Labas vakaras. Siandien man 10 dpi. Po sios iui mano krutine visai neskaudi, gal trupui jautresni spenukai. Bet jau pora dieneliu jauciu savo pilvuka. Atrodo kad turi prasedet mmm, bet joms kiek per anksti.

spinde o kaip tavo reikalai su pilvu? ta prasme bent jau man tai norisi ir norisi bezdet lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko jau nebesuprantu, lyg ir nevalgau tokio maisto, nuo kurio pustu pilva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 09, 22:01)
spinde o kaip tavo reikalai su pilvu? ta prasme bent jau man tai norisi ir norisi bezdet   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nieko jau nebesuprantu, lyg ir nevalgau tokio maisto, nuo kurio pustu pilva  rolleyes.gif

Mane tai pat žiauriai pūtė doh.gif

Laukiu mmm, jau nugarą maudžia unsure.gif
Atsakyti
man jau pradejo snd vakare tepliot sad.gif man visada pries mm tept pradeda sad.gif tai ryt pramus, arba keleta dienu pateplios ir tada pramus... bet kad ateis jos tai tikrai ateis. Visgi manes neapgavo nuojauta ir BT, per daug gerai pazistu savo organizma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 09 spalio 2011 - 21:47
QUOTE(astukijus @ 2011 10 09, 22:46)
man jau pradejo snd vakare tepliot sad.gif man visada pries mm tept pradeda sad.gif tai ryt pramus, arba keleta dienu pateplios ir tada pramus... bet kad ateis jos tai tikrai ateis. Visgi manes neapgavo nuojauta ir BT, per daug gerai pazistu savo organizma  verysad.gif

verysad.gif

Labas rytas 4u.gif Matau tokį patį vaiduoklį doh.gif BT 37.
Atsakyti
Labas rytas wub.gif
Puk, o tu tuos pacius NT vis darai, gal nusipirk brangesni, pvz VIOLA, paziurek ka rodys, i domiai cia pas tave, bet kazkaip jauciu, kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 10, 09:34)
Labas rytas wub.gif
Puk, o tu tuos pacius NT vis darai, gal nusipirk brangesni, pvz VIOLA, paziurek ka rodys, i domiai cia pas tave, bet kazkaip jauciu, kad  nestuke.gif

Aha, vis tuos pačius, bet širyt jau baigiau biggrin.gif Visi tokie pat, turbūt brokas doh.gif
Viola pas mus nėra, nebet puodelis, bet pažiūrėsiu iki rytojaus, gal ir mmm pareis iki to laiko, nes tikrai jaučiu tik mmm požymius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 13:32)

Rytoj arba poryt pas gydytoja (jis isvaziuoja treciadieni, tai sake tikrai priims per sitas dvi dienas, tai rytoj ryte skambinsiuos). Ir laukiu, ir labai bijau, bet viduj tikiu, kad turi buti viskas gerai  wub.gif

Labai noreciau, kad jus visos irgi nenustotumete tiketi savo sekme  4u.gif

labai labai sveikinu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 09, 21:46)
man jau pradejo snd vakare tepliot sad.gif man visada pries mm tept pradeda sad.gif tai ryt pramus, arba keleta dienu pateplios ir tada pramus... bet kad ateis jos tai tikrai ateis. Visgi manes neapgavo nuojauta ir BT, per daug gerai pazistu savo organizma  verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
Labas mergytes mirksiukas.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 10 09, 22:01)
spinde o kaip tavo reikalai su pilvu? ta prasme bent jau man tai norisi ir norisi bezdet   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nieko jau nebesuprantu, lyg ir nevalgau tokio maisto, nuo kurio pustu pilva  rolleyes.gif

zinok man su pilvuku tas pats darosi, jau nuo penktadienio dujos eina blush2.gif as ir nieko tokio nevalgiau g.gif ,,, bet jau atejo laikas mmm, tai laukiu kas cia bus g.gif, sen jau 10 diena kaip duphaston geriu, gal cia nuo jo taip doh.gif , taip niekad nebudavo anksciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 10 spalio 2011 - 13:37
labas mergaitės smile.gif
visoms sulaukusoms mmm 4u.gif
man šeštadienį atliko 3 IUI... turėjau 4 folius pasirodo smile.gif vyro turto gerai nepamenu, bet po atplovimo lygtais A-29, B-64, o blogų nesakė kiek ,tik kad nedaug smile.gif beje foliai dar nebuvo ovuliavę, bet jau kazkokio skysčio truputį buvo.
po IUI jaučiausi gerai, tik naktį žiauriai pilvą smazmavo verysad.gif šiandien viskas gerai... laukiam rezultatų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 10, 14:36)
labas mergaitės smile.gif
visoms sulaukusoms mmm  4u.gif
man šeštadienį atliko 3 IUI... turėjau 4 folius pasirodo smile.gif vyro turto gerai nepamenu, bet po atplovimo lygtais A-29, B-64, o blogų nesakė kiek ,tik kad nedaug smile.gif beje foliai dar nebuvo ovuliavę, bet jau kazkokio skysčio truputį buvo.
po IUI jaučiausi gerai, tik naktį žiauriai pilvą smazmavo verysad.gif šiandien viskas gerai... laukiam rezultatų  nestuke.gif

na tavo rezultatai tikrai geri ir foliuku sitiek turejai thumbup.gif , sekmingo tau ir daugiavaisio laukimo su tiek foliuku ax.gif wub.gif
Atsakyti
Rudde bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nuostabi NT fotosesija 4u.gif
Lauksim geru ziniu is vizito pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 10 spalio 2011 - 14:03