Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maika @ 2011 10 09, 15:15)
Žiūrėčiau ir žiūrėčiau  wub.gif
kažkaip net susigraudinau  cray.gif  blush-anim-cl.gif doh.gif

console.gif greit ir mes čia dėsim savo ryškėjančius testus mirksiukas.gif

Rudde, nauji jausmai, nauji potyriai.. ech smagu dėl jūsų wub.gif
Atsakyti
Rytoj arba poryt pas gydytoja (jis isvaziuoja treciadieni, tai sake tikrai priims per sitas dvi dienas, tai rytoj ryte skambinsiuos). Ir laukiu, ir labai bijau, bet viduj tikiu, kad turi buti viskas gerai wub.gif

Labai noreciau, kad jus visos irgi nenustotumete tiketi savo sekme 4u.gif
[/quote]

O pas koki gydytoja tau pavyko IUI? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 09 spalio 2011 - 17:07
QUOTE(jurmarta @ 2011 10 09, 18:06)

O pas koki gydytoja tau pavyko IUI? ax.gif

R. Ziobaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 18:43)
R. Ziobaka  4u.gif

Ir visas IUI pas ji darei?beje,kaip Tenerife?per kur skridot?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 10 09, 19:03)
Ir visas IUI pas ji darei?beje,kaip Tenerife?per kur skridot?

Visas pas ji. As pa ji dariausi LP praeita ziema, paskui pas kita gyd. turejau tris stimuliacijas, veliau grizau pas Z. ir pradejom IUI. Reiktu turbut pasakyti, kad jis mano IUI sekme tikejo labiau, nei as blush2.gif

Tenerife gerai. Na man atostogos su vyru ten kur silta niekada nebuna blogai lotuliukas.gif Kanaru liga tikrai nesusirgom, bet pailsejom gerai, daug pamatem ir pan. Tik va tokiems vietoj nenusedintiems kaip mes ta sala truputi per maza, dviem savaitem ten pritrukom veiklos. Dar i La Gomera nuplaukem.

I prieki skridom per Londona, grizom per Milana (gerai susideliojo skrydziai, nereikejo niekur nakvoti).
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 17:43)
R. Ziobaka  4u.gif

aš irgi LP pas jį dariausi, bet IUI - pas kitą ginių...Matyt ne tik mūsų, bet ir giniaus nusiteikimas turi reikšmės IUI sėkmei, juk ne visada jie nuoširdžiai tai daro... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 18:43)
R. Ziobaka  4u.gif

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 09, 19:42)
aš irgi LP pas jį dariausi, bet IUI - pas kitą ginių...Matyt ne tik mūsų, bet ir giniaus nusiteikimas turi reikšmės IUI sėkmei, juk ne visada jie nuoširdžiai tai daro... g.gif

As LP pas Ziobaka dariausi sestadieni blush2.gif , o iui pas jo zmona darausi ax.gif

Rudde, labai dziaugiuosi uz tave wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Siandien man 10 dpi. Po sios iui mano krutine visai neskaudi, gal trupui jautresni spenukai. Bet jau pora dieneliu jauciu savo pilvuka. Atrodo kad turi prasedet mmm, bet joms kiek per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 09, 18:53)
As LP pas Ziobaka dariausi sestadieni  blush2.gif , o iui pas jo zmona darausi  ax.gif

Rudde, labai dziaugiuosi uz tave  wub.gif

aš ir pas jo žmoną anksčiau lankiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 09, 19:16)
Labas vakaras. Siandien man 10 dpi. Po sios iui mano krutine visai neskaudi, gal trupui jautresni spenukai. Bet jau pora dieneliu jauciu savo pilvuka. Atrodo kad turi prasedet mmm, bet joms kiek per anksti.

tikėkimės, kad tai ne mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 09, 13:32)
Sveikos, mergaites,

Per atostogas testus gadinau tol, kol jie baigesi  lotuliukas.gif  Taigi, dvieju savaiciu vaizdelis:

user posted image

O siandien kaip didziausia paranojike isejus is parduotuves neistveriau ir nusivariau i vaistine pirkti dar vieno testo  doh.gif  Su dieniniu slapimu:

user posted image

Rytoj arba poryt pas gydytoja (jis isvaziuoja treciadieni, tai sake tikrai priims per sitas dvi dienas, tai rytoj ryte skambinsiuos). Ir laukiu, ir labai bijau, bet viduj tikiu, kad turi buti viskas gerai  wub.gif

Labai noreciau, kad jus visos irgi nenustotumete tiketi savo sekme  4u.gif

labai dziuogiuosi uz tave, labai saunu NT tavo , ir tikrai sveikinu wub.gif 4u.gif is kelinto karto IUI pavyko sis ? , as matai ir operavausi pas Ziobaka ir GN pas ji dariausi, bet siaip lankausi pas jo zmona Ziobakiene wub.gif ,

Leja, turim bendra gydytoja, as ir pas ja lankausi wub.gif , labai faina daktaryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 09, 20:16)

zaliotas. biggrin.gif

Rudde - sveikinimai smile.gif Nu pagaliau! :yahoo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 09 spalio 2011 - 20:55