Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 21:27)
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
mergytes, jei idomu paskaitykit, as likau apsalus, visu pirma del dienorascio, antra del to, kad taip greit zmogutis vystosi, tai kaip galima daryt abortus(valymus) verysad.gif net nezinojau, kad poros savaiciu jau tiek turi zirniukas unsure.gif

cray.gif cray.gif cray.gif velnias Ovitrelis cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
labas mergytes 4u.gif
buvau dvem dienom atitrukusi nuo skyrelio, parasykit man i a.z. kaip pataisyti musu sarasiuka (aisku noreciau tik raudonint mirksiukas.gif )

be to turiu tokia naujena, vis del to si menesi dar prisijungiu prie jusu brangieji ir daro man paskutini- 7IUI , cia bus pats paskutiniausias kartas, arba i nestuke.gif skyreli arba i IVF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 07 spalio 2011 - 20:07
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 20:27)
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
mergytes, jei idomu paskaitykit, as likau apsalus, visu pirma del dienorascio, antra del to, kad taip greit zmogutis vystosi, tai kaip galima daryt abortus(valymus) verysad.gif net nezinojau, kad poros savaiciu jau tiek turi zirniukas unsure.gif

net graudu pasidarė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 07, 21:00)
labas mergytes  4u.gif
buvau dvem dienom atitrukusi nuo skyrelio, parasykit man i a.z. kaip pataisyti musu sarasiuka (aisku noreciau tik raudonint  mirksiukas.gif  )

be to turiu tokia naujena, vis del to si menesi dar prisijungiu prie jusu brangieji ir daro man paskutini- 7IUI  , cia bus pats paskutiniausias kartas, arba i  nestuke.gif  skyreli arba i IVF

na tikrai turi būti paskutinis ir keliauk pas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 07, 20:00)
labas mergytes  4u.gif
buvau dvem dienom atitrukusi nuo skyrelio, parasykit man i a.z. kaip pataisyti musu sarasiuka (aisku noreciau tik raudonint  mirksiukas.gif  )

be to turiu tokia naujena, vis del to si menesi dar prisijungiu prie jusu brangieji ir daro man paskutini- 7IUI  , cia bus pats paskutiniausias kartas, arba i  nestuke.gif  skyreli arba i IVF

wub.gif nu tikrai paskutinis iui nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 07, 21:00)

o kodel vis delto nusprendet darytis 7IUI? blush2.gif
Atsakyti
Olialia, sekmes, kad nebeprireiktu ivf 4u.gif
O as snd iskenciau, nematavau bt, tai ir nuotaika puiki smile.gif bet ryt jau matuosiu ir jei bus nenukritusi tai NT gadinsiu, bet ne del to kad itarciau nestuke.gif o del to kad svesim uosvio gimtadieni ir noriu ramia sazine vartoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 21:28)
o kodel vis delto nusprendet darytis 7IUI? blush2.gif

Uzaugo tik 2 tinkami foliai, kiti liko maziukai, tai nusprendem dar viena karta, nors kaip ne viena karta sakiau man IUI labai siaubinga procedura, bet si kart esu po histero, man praplestas kaklelis, tai gal si kart bus viskas ne taip bigsmile.gif labai tikiuosiu

Aciu mergytes uz palaikyma, matot pats D neleidzia man jus palikti 4u.gif ir duoda dar viena Sansa siame namelyje, o gal vis del to jau naujame pavirusosiu (CIA tipo as svajoju biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 07, 23:40)
Uzaugo tik 2 tinkami foliai, kiti liko maziukai, tai nusprendem dar viena karta, nors kaip ne viena karta sakiau man IUI labai siaubinga procedura, bet si kart esu po histero, man praplestas kaklelis, tai gal si kart bus viskas ne taip  bigsmile.gif labai tikiuosiu

thumbup.gif thumbup.gif ir iskart pas nestuke.gif , o kada IUI? ar jau buvo?
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 23:20)
thumbup.gif  thumbup.gif  ir iskart pas  nestuke.gif , o kada IUI? ar jau buvo?

Pirmadieni 10 10 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 08, 00:22)
Pirmadieni 10 10  bigsmile.gif

bigsmile.gif Kaip greitai thumbup.gif papasakok kokiais vaistais stimuliavaisi
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 23:24)
bigsmile.gif  Kaip greitai thumbup.gif  papasakok kokiais vaistais stimuliavaisi

Puregonas , buvo skyrta 75vv, bet neuzteko kad uzaugintu daug foliu IVF, tai sekmadieni ovitrelis ir darom.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 08, 00:28)
Puregonas , buvo skyrta 75vv, bet neuzteko kad uzaugintu daug foliu IVF, tai sekmadieni ovitrelis ir darom.

As ir puregonu bet 50, ir ovitrelis, tai du foliai uzaugo, tik gleivine buvo mazoka verysad.gif
Atsakyti