Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 14:07)
Gal ir isprotejo lotuliukas.gif
Sake, kad jis daro 9 IUI o tada jau reik galvoti apie IVF, bet as jam sakiau, kad tikrai tiek nedarysiu doh.gif
Gal patikau lotuliukas.gif  gal noretu mane 9 kartus "isprievartauti" kateteriu lotuliukas.gif

gal pasikartosiu, bet man gydytoja siūlė 2- 3 IUI, jei nepavyksta taupyti pinigus ir daryti IVF.
tai va ryt man paskutinis, t.y. 3 IUI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 07, 15:09)
tai va ryt man paskutinis, t.y. 3 IUI  smile.gif

sėkmės dideliausios drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 15:07)
Gal patikau lotuliukas.gif  gal noretu mane 9 kartus "isprievartauti" kateteriu lotuliukas.gif

nu tu duodi lotuliukas.gif kas čia per fantazijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 16:13)
nu tu duodi lotuliukas.gif kas čia per fantazijos  lotuliukas.gif

Cia vadinasi "stogo vaziavimas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 15:07)

nu nebent lotuliukas.gif
kazkoks keistas pamatymas jo g.gif dar taip negirdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 16:19)
nu nebent lotuliukas.gif
kazkoks keistas pamatymas jo g.gif dar taip negirdejau g.gif

Nu man ir keista buvo, kad 9 kartus IUI daryti pasiule, juk visus pinigelius sudejus tai net 2 IVF gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 15:22)
Nu man ir keista buvo, kad 9 kartus IUI daryti pasiule, juk visus pinigelius sudejus tai net 2 IVF gaunasi g.gif

o gal jam morališkai IVF nepriimtinas, tai ir siūlo n+k kartų bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 15:22)

nu jis dar bent jau anksciau dirbo Bogdanskienes klinikoj (dabar nezinau ar ten dirba). tai gal cia is jos pereme tokia taktika, ten va tai tikrai po 10-12 IUI siulo smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 15:24)

nu nepasakyciau g.gif
siaip tai cia naujiena didele man g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 16:24)

Na man jis ir IVF'a siule, tai nemanau, kad nepriimtina g.gif
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 16:29)
nu jis dar bent jau anksciau dirbo Bogdanskienes klinikoj (dabar nezinau ar ten dirba). tai gal cia is jos pereme tokia taktika, ten va tai tikrai po 10-12 IUI siulo smile.gif
nu nepasakyciau g.gif
siaip tai cia naujiena didele man g.gif

Man atrodo jis vis dar ten dirba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 10:01)
smile.gif tik nepersistenkit, visko po biski 4u.gif

aciu mazute, beveik viska ka isvardinai, gan daznau naudoju , isisaugojau sarasiuka bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

Drovute, gerai suskeliai su kateteriu, juokiausi ilgai thumbup.gif lotuliukas.gif , jo buna kad stogas vaziuoja ir pradedam nusisneket siektiek, bet gerai kad humoro jausmas nedingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 07, 16:37)

Drovute, gerai suskeliai su kateteriu, juokiausi ilgai thumbup.gif  lotuliukas.gif , jo buna kad stogas vaziuoja ir pradedam nusisneket siektiek, bet gerai kad humoro jausmas nedingsta  4u.gif

Tai gerai bent nuotaika pakeliau biggrin.gif
Na o as puosiuos ruosiuos, laukiu vyro, tada ji "isprievartausiu" i buteliuka doh.gif , ir vaziuosiu darytis IUI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 14:46)
Tai gerai bent nuotaika pakeliau biggrin.gif
Na o as puosiuos ruosiuos, laukiu vyro, tada ji "isprievartausiu" i buteliuka doh.gif , ir vaziuosiu darytis IUI doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sėkmės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
mergytes, jei idomu paskaitykit, as likau apsalus, visu pirma del dienorascio, antra del to, kad taip greit zmogutis vystosi, tai kaip galima daryt abortus(valymus) verysad.gif net nezinojau, kad poros savaiciu jau tiek turi zirniukas unsure.gif
Atsakyti