Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 10:01)
smile.gif tik nepersistenkit, visko po biski 4u.gif

Ačiū, išsisaugojau,
nežinojau dėl pieno riebumo, visada vartoju visiškai liesą blush2.gif (dėl kalorijų blush2.gif ), geriu pasukas ir pan, ledus laaabai mėgstu,bet dažnai sau negaliu leisti (aš iš tų, kur ką suvalgai,viskas ant liemens jau rytoj). Na bet dėl švento tikslo, vadinasi, prieš O reikės pavalgyt ledų (miau, kaip mėgstu rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 07, 10:28)
Ačiū, išsisaugojau,
nežinojau dėl pieno riebumo, visada vartoju visiškai liesą blush2.gif  (dėl kalorijų blush2.gif ), geriu pasukas ir pan, ledus laaabai mėgstu,bet dažnai sau negaliu leisti (aš iš tų, kur ką suvalgai,viskas ant liemens jau rytoj). Na bet dėl švento tikslo, vadinasi, prieš O reikės pavalgyt ledų (miau, kaip mėgstu rolleyes.gif )

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 07, 11:28)
Ačiū, išsisaugojau,
nežinojau dėl pieno riebumo, visada vartoju visiškai liesą blush2.gif  (dėl kalorijų blush2.gif ), geriu pasukas ir pan, ledus laaabai mėgstu,bet dažnai sau negaliu leisti (aš iš tų, kur ką suvalgai,viskas ant liemens jau rytoj). Na bet dėl švento tikslo, vadinasi, prieš O reikės pavalgyt ledų (miau, kaip mėgstu rolleyes.gif )

miau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 06, 11:14)
man labai idomu, nuo ko priklauso kiek kokia gydytoja daro iui.. maniske sake, kad 6 daro..

viskas pirmiausiai priklauso ir nuo situacijos.
man pvz. siule 3-4, jei nieko tada IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 15:07)
viskas pirmiausiai priklauso ir nuo situacijos.
man pvz. siule 3-4, jei nieko tada IVF mirksiukas.gif

O man siule net 9 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 07, 09:18)
Manau, nei jokios unsure.gif  Išmatavau Ovitrlelio likučius ir tiek biggrin.gif

nu jo, siandien jau maziau ryskus nei vakar...greiciausiai tikrai cia vaistukai, bet to "nieko nesitikiu" tai cia jau nereikia gerai? schmoll.gif dar anksti tiketis ar nesitiketi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 10 07, 14:45)
nu jo, siandien jau maziau ryskus nei vakar...greiciausiai tikrai cia vaistukai, bet to "nieko nesitikiu" tai cia jau nereikia gerai? schmoll.gif dar anksti tiketis ar nesitiketi rolleyes.gif

Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 14:09)
O man siule net 9  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 16:01)

Gricius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 15:02)

ar isprotejo jis blink.gif
o kuom motyvavo, kad butent 9 g.gif
Atsakyti
man ryt 3 IUI clap.gif clap.gif clap.gif
turi vieną kartą pavykti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brituska: 07 spalio 2011 - 14:08
QUOTE(Irėnė @ 2011 10 07, 16:03)
ar isprotejo jis blink.gif
o kuom motyvavo, kad butent 9 g.gif

Gal ir isprotejo lotuliukas.gif
Sake, kad jis daro 9 IUI o tada jau reik galvoti apie IVF, bet as jam sakiau, kad tikrai tiek nedarysiu doh.gif
Gal patikau lotuliukas.gif gal noretu mane 9 kartus "isprievartauti" kateteriu lotuliukas.gif
Atsakyti