Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 10 06, 21:31)
aš eisiu pirmą kartą wink.gif

hm, gal as klystu, bet jei eitum tik prasidejus mmm, tai jau galetum tyrimus pasidaryt ta pati menesiuka, nes tada jau tyrimukai atsides kito ciklo pradziai 4u.gif o kokios tavo problemytes? blush2.gif
Papildyta:
Labas rytas mergytes wub.gif
Drovute laikau kumstukus wub.gif
Dianute, tai, kad ananasas nesaldus lotuliukas.gif man paskui dantis susuka nuo jo, uch rugstyne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 07 spalio 2011 - 08:26
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 09:25)
hm, gal as klystu, bet jei eitum tik prasidejus mmm, tai jau galetum tyrimus pasidaryt ta pati menesiuka, nes tada jau tyrimukai atsides kito ciklo pradziai 4u.gif o kokios tavo problemytes? blush2.gif

tai kad aš jau šio ciklo hormonus pasidarius mastau.gif juk jie taip greit nesikeičia, galioja pusę metų, jei neklystu.. na gal išskyrus prolaktiną, kaip sakot, jis gali šokinėti..
jokių problemų kol kas, išskyrus prolaktiną.. vat ir eisiu pas spec. gal dar ką ras g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 08:31)
tai kad aš jau šio ciklo hormonus pasidarius mastau.gif juk jie taip greit nesikeičia, galioja pusę metų, jei neklystu.. na gal išskyrus prolaktiną, kaip sakot, jis gali šokinėti..
jokių problemų kol kas, išskyrus prolaktiną.. vat ir eisiu pas spec. gal dar ką ras g.gif

aaaaaaaa, as galvojau tau tik pati pradzia blush2.gif na tada sekmes pas daktariuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 09:33)
aaaaaaaa, as galvojau tau tik pati pradzia blush2.gif
na tada sekmes pas daktariuka wub.gif

tai man pati pradžia, tik aš prisiskaičius čia esančių patarimų, todėl eisiu pas gydytoją jau su tyrimais smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 08:36)
tai man pati pradžia, tik aš prisiskaičius čia esančių patarimų, todėl eisiu pas gydytoją jau su tyrimais smile.gif
4u.gif

saunuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 06, 22:03)
jei kam idomu ryt atsiusiu issamiau info, nes turiu uzsirasius darbiniam kompe blush2.gif pati tik si cikla pradejau valgyt vsita viska, viena mergyte rase, kad jau padejo jai tokie maisteliai wub.gif

taip idomu, ir lauksiu info thumbup.gif bigsmile.gif

zuzla, sekmytes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 07 spalio 2011 - 08:59
QUOTE(diana_j @ 2011 10 07, 08:57)
taip idomu, ir lauksiu info  thumbup.gif  bigsmile.gif

zuzla, sekmytes tau  4u.gif

smile.gif tik nepersistenkit, visko po biski 4u.gif
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
Nakvsu aliejus
Linu semenu aliejus
raudonas vynas
riesutai
zuvys visokiausios

vaisingo tipo gleivems:
Greipfrutu sultys
DAUG vandens

Stipresnei ovuliacijai:

Riebus pieno gaminiai- ledai, riebiausias pienas, grietine, ir t.t. Irodyta, kad riebus (neskiestas) pienas kelia estrogenu lygi... Daug kur skaiciau, kad bandant pastot butinai reikia vartot tokius pieno produktus...

implantacijai ir stipresnei IIai fazei:
burokeliai
ananasai
raudona mesa
aspirinas (ne daugiau negu 81 mg.)
Vit B6 (ne maziau negu 50-100 mg)- multivitamunuose jo dazniausiai tera apie 2 mg. Gerti visa cikla.

Dar yra preparatas vadinamas: "Fertile CM". Jis skirtas gleivinei augint, ir vaisingo tipo gleivems.
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 09:39)

QUOTE(diana_j @ 2011 10 07, 09:57)
zuzla, sekmytes tau  4u.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 10:01)
Stipresnei ovuliacijai:

Riebus pieno gaminiai- ledai, riebiausias pienas, grietine, ir t.t. Irodyta, kad riebus (neskiestas) pienas kelia estrogenu lygi... Daug kur skaiciau, kad bandant pastot butinai reikia vartot tokius pieno produktus...

aš visiškai nevartoju pieno unsure.gif ledai - laaaabai retai, nes gerklę saugau, grietinę 12% tik naudoju... reikės pas gydytoją stebėt, kaip man ta ovuliacija vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 11:01)
smile.gif tik nepersistenkit, visko po biski 4u.gif
Gleivines sustiprinimui ir vaisingo tipo gleivems:
Nakvsu aliejus
Linu semenu aliejus
raudonas vynas
riesutai
zuvys visokiausios

vaisingo tipo gleivems:
Greipfrutu sultys
DAUG vandens

Stipresnei ovuliacijai:

implantacijai ir stipresnei IIai fazei:
burokeliai
ananasai
raudona mesa
aspirinas (ne daugiau negu 81 mg.)
Vit B6 (ne maziau negu 50-100 mg)- multivitamunuose jo dazniausiai tera apie 2 mg. Gerti visa cikla.

Dar yra preparatas vadinamas: "Fertile CM". Jis skirtas gleivinei augint, ir vaisingo tipo gleivems.

Daug ka is sio sarasiuko vartoju ir praktiskai kiekviena diena, pvz: piena 3.5 rieb, grietine 30 rieb, riesutus, zuvi valgau gana daznai, mesa ir daznai, aspirino vartoti negaliu blush2.gif Gaila, kad kolkas rezultatu nera doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2011 10 07, 09:36)
Daug ka is sio sarasiuko vartoju ir praktiskai kiekviena diena, pvz: piena 3.5 rieb, grietine 30 rieb, riesutus, zuvi valgau gana daznai, mesa ir daznai, aspirino vartoti negaliu blush2.gif Gaila, kad kolkas rezultatu nera doh.gif  doh.gif

smile.gif bet bus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 09:04)
4u.gif
Papildyta:
aš visiškai nevartoju pieno unsure.gif ledai - laaaabai retai, nes gerklę saugau, grietinę 12% tik naudoju... reikės pas gydytoją stebėt, kaip man ta ovuliacija vyksta doh.gif

o pvz pieniski kokteiliukai tau neskanus, man vyras daro: pienas, bananas, avietes(saldytos) viska sumala, mmmmm, kaip skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 07, 10:47)
o pvz pieniski kokteiliukai tau neskanus

schmoll.gif galiu valgyt tik manų košę, bet retai beverdam..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 07, 09:55)
schmoll.gif galiu valgyt tik manų košę, bet retai beverdam..

tada valgyk burokelius is ananasus, bei nakvisu alieju 4u.gif tongue.gif
Atsakyti