Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(musyte @ 2011 10 06, 21:56)
Hematokrito norma: vyr. – 41–53 proc., mot. – 36–46 proc.
Suaugusiųjų hemoglobino norma: vyrams – 140–180 g/l, moterims –120–160 g/l.

aisku smile.gif as galvojau kad moterims 120-130 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 06, 21:01)
na tu mazute ir pavarai  thumbup.gif , as nei nezinojau apisios maistelius kad jie padeda, pandysiu ir as juos pavartot tada dazniau  lotuliukas.gif

Papildyta:
kazkaip net dbr pagalvoju net labai noreciau ananaso kokio mmm, man is vis vakarais saldaus kazko norisi  lotuliukas.gif

jei kam idomu ryt atsiusiu issamiau info, nes turiu uzsirasius darbiniam kompe blush2.gif pati tik si cikla pradejau valgyt vsita viska, viena mergyte rase, kad jau padejo jai tokie maisteliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 06, 22:03)
jei kam idomu ryt atsiusiu issamiau info, nes turiu uzsirasius darbiniam kompe blush2.gif pati tik si cikla pradejau valgyt vsita viska, viena mergyte rase, kad jau padejo jai tokie maisteliai wub.gif

o jei progesteronas tvarkoj, tai nereikėtų dėl gleivinės storio pergyvent, ar ne? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 06, 21:07)
o jei progesteronas tvarkoj, tai nereikėtų dėl gleivinės storio pergyvent, ar ne? mastau.gif

smile.gif na del gleivines reiktu pergyvent, pries iui(pries O), zinoma paskui ji irgi turi buti gera, bet tada mes ja palaikom duphastonu, kuo geresne gleivine, tuo lengviau prisitvirtint zirniukui, gleivine turi buti trisluoksne tada super, kai daktare ziuri echoskopu pasako kokia gleivine. O kokia pas tave buna? mirksiukas.gif

ir siaip prg kintantis, tai nezinia koks jis gali buti kita cikla ir ar uzteks geram gleivines storiui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 06 spalio 2011 - 21:15
QUOTE(musyte @ 2011 10 06, 22:12)
O kokia pas tave buna? mirksiukas.gif

ne-įsi-vaiz-duoju mastau.gif laukiu mmm, tada kokią 10-12CD eisiu pas vais.spec. jin ir sakys kas, kaip ir kiek..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 06, 21:16)
ne-įsi-vaiz-duoju mastau.gif laukiu mmm, tada kokią 10-12CD eisiu pas vais.spec. jin ir sakys kas, kaip ir kiek..

o kodel taip velai pas gydytoja, ji taip liepe? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 06, 22:17)
o kodel taip velai pas gydytoja, ji taip liepe? unsure.gif

aš eisiu pirmą kartą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 06, 22:45)
mergytes, o hemoglobinas merginai 142 ar nera blogai?

thumbup.gif jis pas mane ir toks, tai gydytoja, vis sako, kad esu sveika kaip arklys hihihi.gif
QUOTE(diana_j @ 2011 10 06, 23:01)

kazkaip net dbr pagalvoju net labai noreciau ananaso kokio mmm, man is vis vakarais saldaus kazko norisi  lotuliukas.gif

Pavaisinciau, bet per kompa nelabai gausis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, bendrazyges 4u.gif Ir kaip jums cia sekasi? Ziuriu, tiek daug prirasiusios per ta laika, kol maziau cia lankausi, kad bijau net skaityti pradeti doh.gif Tikiuosi, negeltonuojat toliau? schmoll.gif O stai mano poilsio ciklas jau i pabaiga, uz savaiteles vel eisiu apziurai ir jei viskas gerai, kibsim vel i darbus doh.gif Sekmes ir jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 06, 19:18)
Sveikutės 4u.gif

Lėja, viskas tau bus gerai, aš po LP jaučiausi kaip pripūstas balionas, diegė visur tas oras, bet taip buvo todėl, kad mano svoris mažas ir nebuvo kur oreliui absorbuotis (taip ginė sakė), daugiau jokių negerų pojūčių nebuvo ax.gif  žinok labai gerai žvakutės nuo to skausmo padeda, taip, kad nebijok tikrai viskas bus gerai, sėkmės tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui uz padrasinima, einu daiktu detis ax.gif Taip uznervavo tas viduriu pravalymas - fui, beeee...

Puk, tel tu testuku, as irgi tuos pat dariausi, kaip ir tu, tai man viena karta vaiduokliavo del ovitrelio ir 10 DPI, o kita karta, nevaiduokliavo nei trupucio, priklauso viskas net nuo suvartotu skysciu per tas dienas - linkiu, kad issipildytu tavo svajone mirksiukas.gif

IKI visoms suaimatysim turbut poryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 06 spalio 2011 - 21:45
PUK kokios naujienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 10 07, 08:52)
PUK kokios naujienos? g.gif

Manau, nei jokios unsure.gif Išmatavau Ovitrlelio likučius ir tiek biggrin.gif
Įmetu foto, jei kas matysis, nuo viršaus šiandienos, vakar ir užvakar, pagal mane vakar buvo ryškiausias.
user posted image

Ir dar BT šiandien pakrito....nesitikiu nieko.

Silpnai čia matosi, jei kas matosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 07 spalio 2011 - 08:19