Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 23:12)
Abejoju biggrin.gif  Norėjau patikrinti per kiek laiko Ovitrelis pasišalina, tai tikrinu lotuliukas.gif

O anksciau nebandei tokiu eksperimentu? g.gif tos pacios rusies testuka darai? idomiai cia...gal imesk-paziuresim ryskuma to "vaiduoklio" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 06, 07:37)
kaip idomiai  g.gif  idomu kokia cia gydytoja? maniske pasake kad reikia darytis 6 iui, as pasidariau 4 iui, po to seke LP, o dabar darysiuos dar 6 iui (jei reikes). unsure.gif

jinai nedraudžia...aišku gali daryti ir 6 ir 12 ir nnnn kartų...bet jei nepavyksta per kelis kartus, tai gal geriau pataupyti pinigius ir eiti prie rimtesnio dalyko, kurio ir procentais didesni kad pavyks...jei dar 3 IUI, tai dar 4500 Lt, tai jau puse IVF'ui pinigų ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 06, 10:20)
jinai nedraudžia...aišku gali daryti ir 6 ir 12 ir nnnn kartų...bet jei nepavyksta per kelis kartus, tai gal geriau pataupyti pinigius ir eiti prie rimtesnio dalyko, kurio ir procentais didesni kad pavyks...jei dar 3 IUI, tai dar 4500 Lt, tai jau puse IVF'ui pinigų ir yra smile.gif

cia tiesa. bet vien tas zodis "ivf'as" purto. dar vis tyliai viliuosi kad seimas priims mums palanku sprendima, nes sukrapstyt tokius pinigelius ne visos pajegiame.... blush2.gif
Atsakyti
vienas bruksnelis... ir vel nepasiseke....
Atsakyti
QUOTE(mazoji 007 @ 2011 10 05, 21:38)
Be Mecejaus antakalnyje dar operuoja Gricius, Tamasauskas, ir dar moterytes 2 nepamenu pavardziu.

zinau viska smile.gif as noriu pas tamasauska dabar. jis man toks normaliausias ten atrodo ir elgiasi normliausiai smile.gif

QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 23:12)
Abejoju biggrin.gif  Norėjau patikrinti per kiek laiko Ovitrelis pasišalina, tai tikrinu lotuliukas.gif

prisitikrinsi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Brituska @ 2011 10 06, 08:27)
beje man ši IUI paskutinė, nes gydytoja savo praktikoje daro tik 3 IUI, jei nepavyksta eina prie IVF... tai va taip va...
jei nepavyks darysime pertrauką, ir gal kada .... kada nors.... ir ryšiuosi IVF.

man labai idomu, nuo ko priklauso kiek kokia gydytoja daro iui.. maniske sake, kad 6 daro..

Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 22:53)
Vakar ir šiandien vakare pasidariau, tai vienodo ryškumo vaiduokliukai, kiek dar tą Ovitrelį fiksuos

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji 007 @ 2011 10 06, 11:07)
vienas bruksnelis... ir vel nepasiseke....

verysad.gif 4u.gif

Puk nusileisk krauja mirksiukas.gif

Visom sulaukusioms mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As ryt darysiuosi 4 IUI blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 21:51)
Jooooo, tik bijau kaip bus kai grisiu namo, mano mazoji dar megsta kartais ant ranku pabut  g.gif

Gal rytoj jau nebeskaudes taip, o kaip per 1 iui buvo, ar skaudejo?

Sveikutės 4u.gif

Lėja, viskas tau bus gerai, aš po LP jaučiausi kaip pripūstas balionas, diegė visur tas oras, bet taip buvo todėl, kad mano svoris mažas ir nebuvo kur oreliui absorbuotis (taip ginė sakė), daugiau jokių negerų pojūčių nebuvo ax.gif žinok labai gerai žvakutės nuo to skausmo padeda, taip, kad nebijok tikrai viskas bus gerai, sėkmės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

šiandien man antra diena po IUI, jau nebeskauda pilvo, bet pradėjo skaudėti galvą nuo duphastono ir visą dieną labai miego noriu:oh Po 1IUI pilvą skaudėjo visas dienas ir pati procedūra buvo skausmingesnė...
Papildyta:
QUOTE(Drovute @ 2011 10 06, 14:40)
verysad.gif  4u.gif

Visom sulaukusioms mmm 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos 4u.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Mane galit geltoninti , Hcg atsakymas 0,1 , sianakt isskrendu tai galesiu megautis visais AI privalumais vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 18:22)
Labas visoms  4u.gif
Mane galit geltoninti , Hcg atsakymas 0,1 , sianakt isskrendu tai galesiu megautis visais AI privalumais  vacation4.gif  vacation1.gif

gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 19:22)
Mane galit geltoninti , Hcg atsakymas 0,1

sianakt isskrendu tai galesiu megautis visais AI privalumais  vacation4.gif  vacation1.gif

už tai 4u.gif

o už tai - kaip faina thumbup.gif kaip pavydžiu doh.gif baltai aišku mirksiukas.gif labai noriu atostogų sad.gif

Drovute, sėkmės tau rytoj mirksiukas.gif laikau kumščius, kryžius, špygas.. gerai, kad pirštų visam tam užtenka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 spalio 2011 - 18:37
QUOTE(Drovute @ 2011 10 06, 14:40)
verysad.gif  4u.gif

Visom sulaukusioms mmm 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos 4u.gif

laikysiu kumstukus uz tave mirksiukas.gif koks derlius uzaugo ir gleivine? ax.gif
Atsakyti