Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 16:38)
cia aisku ne apie tai tema, bet vistiek pasisakysiu. mane mecejus operavo antakalnyje. nedaviau niekam nei cento ir gyva sveika smile.gif na gal nevisai sveika.. man mecejus nevisai patiko del to, kad nelabai paaiskino kaip elgtis po operacijos, jis net nusistebejo, kad noriu biuletenio..po narkozes labai bloga buvo, bet nieko nepatare, kaip elgtis jeigu skaudes ar ka (pirma naktis po operacijos buvo tragiska ir skaudejo ir tempe ir viskas ten daresi). jis pries operacija pakalbino siek tiek ir po operacijos pasake kad pasalino endo cista ir 2 zidinukus ir viskas, nors kitom skaiciau, kad kiti gydytojai pataria kaip toliau elgtis, kokiu priemoniu imtis ar dar kazka. na cia siaip toks nuogastavimas ir atrodo, kad ne iki galo viskas padaryta arba kazkas praziureta, uztat noreciau pakartoti LP, bet BAK`e zinau kad butu super aptarnavimas, taciau ten mecejus geriausias operuotojas, o as jau pas kita noreciau smile.gif

la
Be Mecejaus antakalnyje dar operuoja Gricius, Tamasauskas, ir dar moterytes 2 nepamenu pavardziu. Mecejus yra skyriaus vedejas, siaip visi gerai daro operaciasj, tik reik zinot su kuo kas dirba, - i ta pacia operacija kiekvienas ziuri kitaip. Vieni dirba su vaisingumais, kiti tik operuoja...
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 20:24)
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai  unsure.gif Nepratekamus kiausintakius parodė  doh.gif  Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo  blink.gif  Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

sekmes penktadieni, ir nieko nebijok
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 20:24)
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai  unsure.gif Nepratekamus kiausintakius parodė  doh.gif  Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo  blink.gif  Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Atsakyti
jurmarta uzjauciu del mmm sad.gif
Leja linkiu sekmingos LP 4u.gif
O mano naujienos nieko gero sad.gif jau daug maziau skauda (.)(.) gal mm greit sulauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 05, 19:09)
jurmarta uzjauciu del mmm sad.gif
Leja linkiu sekmingos LP  4u.gif
O mano naujienos nieko gero sad.gif jau daug maziau skauda (.)(.) gal mm greit sulauksiu  doh.gif

O ka NT rodo?
Mano NT siandien ryte parode toki paty rysku I , is pykcio nulekiau krauja pridaviau , ryt zinosiu kas ir kaip verysad.gif
o skausmai tai nei velnio nedingo , dar ir strenas mausti pradejo, panasu, kad savalkos parsivilks anksciau negu joms priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 05, 20:57)
Sveikutės 4u.gif

ojej...na, gerai kad LP su narkoze daro, tai nebeteks tų skausmų kentėti tau...o tai tau juk IUI darė, ar ne?
man šiandien 2IUI padarė, folis kaip ir 1IUI buvo jau plyšęs, procedūra be jokio skausmelio, tik vyro turtas prastesnis nei anksčiau unsure.gif po procedūros žiauriai skaudėjo pilvą, grįžus namo kritau į lovą ir užmigau, nes labai blogai jaučiausi...kažkaip nėra jėgų visai  doh.gif

Jooooo, tik bijau kaip bus kai grisiu namo, mano mazoji dar megsta kartais ant ranku pabut g.gif

Gal rytoj jau nebeskaudes taip, o kaip per 1 iui buvo, ar skaudejo?

QUOTE(mazoji 007 @ 2011 10 05, 21:38)

Dekui blush2.gif

QUOTE(astukijus @ 2011 10 05, 22:09)
Leja linkiu sekmingos LP  4u.gif
O mano naujienos nieko gero sad.gif jau daug maziau skauda (.)(.) gal mm greit sulauksiu  doh.gif

Dekui doh.gif As is pradziu nebijojau, bet be reikalo prisiskaiciau cia SM, apie visokius sunkumus po LP , tai dabar pradejau bijot verysad.gif

Zinok, (.)(.) juk dar ne viskas blush2.gif
Atsakyti
Lėja, ar ne tu kartais gadinai Wondfo testukus, kiek laiko jie vaiduokliavo g.gif
Vakar ir šiandien vakare pasidariau, tai vienodo ryškumo vaiduokliukai, kiek dar tą Ovitrelį fiksuos g.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 19:53)
Lėja, ar ne tu kartais gadinai Wondfo testukus, kiek laiko jie vaiduokliavo g.gif
Vakar ir šiandien vakare pasidariau, tai vienodo ryškumo vaiduokliukai, kiek dar tą Ovitrelį fiksuos g.gif

Labas vakaras 4u.gif

Tai gal jau cia nebevaiduokliai ir ne ovitrelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 05, 23:00)
Tai gal jau cia nebevaiduokliai ir ne ovitrelis  thumbup.gif

Abejoju biggrin.gif Norėjau patikrinti per kiek laiko Ovitrelis pasišalina, tai tikrinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 22:12)
Abejoju biggrin.gif  Norėjau patikrinti per kiek laiko Ovitrelis pasišalina, tai tikrinu lotuliukas.gif

Aš kažkada irgi tokį eksperimentą dariau ir su tos pačios firmos testuku, tai man jau 8DPO nieko neberodė. schmoll.gif

Tai esu tikra, kad Jūsų vaiduokliukas tikras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 05, 23:12)
Abejoju biggrin.gif  Norėjau patikrinti per kiek laiko Ovitrelis pasišalina, tai tikrinu lotuliukas.gif

taip taip taip hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 spalio 2011 - 06:51
labas rytas,

aš vakar buvau pas gine apžiūrai...turiu vieną folį 18 mm, kitą 15 mm, yra dar mažesnių, bet jau į juos nebežiūrėjo, kairė kaiušidė miega unsure.gif net išsigandau kai taip gydytoja pasakė...10.08 man 3IUI
lyginant su praėjusiu mėnesiu, turėjau 5 folius ir nieko...tai dabar šansų dar mažiau verysad.gif
beje man ši IUI paskutinė, nes gydytoja savo praktikoje daro tik 3 IUI, jei nepavyksta eina prie IVF... tai va taip va...
jei nepavyks darysime pertrauką, ir gal kada .... kada nors.... ir ryšiuosi IVF.

p.s. nors šį ciklą folių ir mažiau, be tikiuosi kad ši paskutinė IUI bus sėkminga victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 06, 08:27)
jei nepavyks

p.s. nors šį ciklą folių ir mažiau, be tikiuosi kad ši paskutinė IUI bus sėkminga victory.gif

jau norėjau pabarti už neigiamas mintis, bet greitai pasitaisei smile.gif šį tikrai bus sėkminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 06, 09:27)
labas rytas,

aš vakar buvau pas gine apžiūrai...turiu vieną folį 18 mm, kitą 15 mm, yra dar mažesnių, bet jau į juos nebežiūrėjo, kairė kaiušidė miega unsure.gif net išsigandau kai taip gydytoja pasakė...10.08 man 3IUI
lyginant su praėjusiu mėnesiu, turėjau 5 folius ir nieko...tai dabar šansų dar mažiau verysad.gif
beje man ši IUI paskutinė, nes gydytoja savo praktikoje daro tik 3 IUI, jei nepavyksta eina prie IVF... tai va taip va...
jei nepavyks darysime pertrauką, ir gal kada .... kada nors.... ir ryšiuosi IVF.

kaip idomiai g.gif idomu kokia cia gydytoja? maniske pasake kad reikia darytis 6 iui, as pasidariau 4 iui, po to seke LP, o dabar darysiuos dar 6 iui (jei reikes). unsure.gif
Atsakyti