QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 16:38)
cia aisku ne apie tai tema, bet vistiek pasisakysiu. mane mecejus operavo antakalnyje. nedaviau niekam nei cento ir gyva sveika na gal nevisai sveika.. man mecejus nevisai patiko del to, kad nelabai paaiskino kaip elgtis po operacijos, jis net nusistebejo, kad noriu biuletenio..po narkozes labai bloga buvo, bet nieko nepatare, kaip elgtis jeigu skaudes ar ka (pirma naktis po operacijos buvo tragiska ir skaudejo ir tempe ir viskas ten daresi). jis pries operacija pakalbino siek tiek ir po operacijos pasake kad pasalino endo cista ir 2 zidinukus ir viskas, nors kitom skaiciau, kad kiti gydytojai pataria kaip toliau elgtis, kokiu priemoniu imtis ar dar kazka. na cia siaip toks nuogastavimas ir atrodo, kad ne iki galo viskas padaryta arba kazkas praziureta, uztat noreciau pakartoti LP, bet BAK`e zinau kad butu super aptarnavimas, taciau ten mecejus geriausias operuotojas, o as jau pas kita noreciau
la
Be Mecejaus antakalnyje dar operuoja Gricius, Tamasauskas, ir dar moterytes 2 nepamenu pavardziu. Mecejus yra skyriaus vedejas, siaip visi gerai daro operaciasj, tik reik zinot su kuo kas dirba, - i ta pacia operacija kiekvienas ziuri kitaip. Vieni dirba su vaisingumais, kiti tik operuoja...
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 20:24)
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai Nepratekamus kiausintakius parodė Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis
sekmes penktadieni, ir nieko nebijok
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 20:24)
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai Nepratekamus kiausintakius parodė Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis
sekmes penktadieni, ir nieko nebijok