Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 15:59)
supratau 4u.gif
o kiek kainuoja LP ligoninėj?
GN lygtais reikia tik tą skystį nusipirkt ir viskas
Papildyta:
supratau smile.gif
Mečėjus.. kai pasakiau draugei, kad noriu keisti ginę, sakė - tik pas Mečejų neik..  turėjo ji problemų per jį, tik nepamenu kokių... vat kokie skirtingi atsiliepimai unsure.gif

man teko su juo pabendrauti tik viena karta - ant operacinio stalo kol jis mane operavo biggrin.gif labai fainas, smaisktus. nu reiskia kiekvienam savo g.gif as operavausi Bak'e
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 15:09)
reiskia kiekvienam savo  g.gif   

as operavausi Bak'e

taip, kai kurioms jis vaikelio padeda susilaukti ir yra geriausias gydytojas pasaulyje smile.gif

aha... tada klausimas - su TLK ar be TLK? ir kaip ten su tom kasom reikia bendraut, kad gauti kompensaciją?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 16:21)
taip, kai kurioms jis vaikelio padeda susilaukti ir yra geriausias gydytojas pasaulyje smile.gif

aha... tada klausimas - su TLK ar be TLK? ir kaip ten su tom kasom reikia bendraut, kad gauti kompensaciją?

nelabai as ismanau, bet esu dirbanti ir man LP Bak'e kainavo 600 litu. pagalvojus kad valstybinej istaigoj vistiek visos duoda pakisas, tai tas ant to gaunasi. o prieziura Bak'e - auksciausio lygio (bent jau man). jei kada reiks vel daryti - tai tik Bak'e. pasiemiau pora dienu atostogu ir isoperavus kita diena vaziavau pati namo, o dar kita diena jau buvau darbe. nieko neskaudejo apart tas skylutes.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 15:24)
nelabai as ismanau, bet esu dirbanti ir man LP Bak'e kainavo 600 litu. pagalvojus kad valstybinej istaigoj vistiek visos duoda pakisas, tai tas ant to gaunasi. o prieziura Bak'e  - auksciausio lygio (bent jau man). jei kada reiks vel daryti - tai tik Bak'e. pasiemiau pora dienu atostogu ir isoperavus kita diena vaziavau pati namo, o  dar kita diena jau buvau darbe. nieko neskaudejo apart tas skylutes.

600? jų psl laparoskopijos kaina 1450 unsure.gif su TLK, tai čia, kaip suprantu, ir yra ta kompensacija, kuri suteikiama, jei dirbi unsure.gif
gerai, kad tau taip sklandžiai viskas praėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 spalio 2011 - 14:36
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 16:34)
600? jų psl laparoskopijos kaina 1450 unsure.gif su TLK, tai čia, kaip suprantu, ir yra ta kompensacija, kuri suteikiama, jei dirbi unsure.gif
gerai, kad tau taip sklandžiai viskas praėjo smile.gif

zinok as nezinau kokius jie ten briedus kainorasty yra parase biggrin.gif bet dirbanciai moteriai LP kainuoja tik 600 lt. as dariausi liepos menesy tai nemanau kad kainos pakito. mane operavo apie valanda. nieko nerado iskyrus PKS. padare drilinga ir namo.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 15:39)
zinok as nezinau kokius jie ten briedus kainorasty yra parase  biggrin.gif

nu čia dabar doh.gif reiks gal pas juos atvykus kainoraščio paprašyt ir pažiūrėt, ką duos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 spalio 2011 - 14:48
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 16:48)
nu čia dabar doh.gif reiks gal pas juos atvykus kainoraščio paprašyt ir pažiūrėt, ką duos g.gif

as rimtai. pats paprasciausias budas - paskambinti i ju registratura. ir ten viska pasakys ir kaina taipogi
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 15:24)
nelabai as ismanau, bet esu dirbanti ir man LP Bak'e kainavo 600 litu. pagalvojus kad valstybinej istaigoj vistiek visos duoda pakisas, tai tas ant to gaunasi.

cia aisku ne apie tai tema, bet vistiek pasisakysiu. mane mecejus operavo antakalnyje. nedaviau niekam nei cento ir gyva sveika smile.gif na gal nevisai sveika.. man mecejus nevisai patiko del to, kad nelabai paaiskino kaip elgtis po operacijos, jis net nusistebejo, kad noriu biuletenio..po narkozes labai bloga buvo, bet nieko nepatare, kaip elgtis jeigu skaudes ar ka (pirma naktis po operacijos buvo tragiska ir skaudejo ir tempe ir viskas ten daresi). jis pries operacija pakalbino siek tiek ir po operacijos pasake kad pasalino endo cista ir 2 zidinukus ir viskas, nors kitom skaiciau, kad kiti gydytojai pataria kaip toliau elgtis, kokiu priemoniu imtis ar dar kazka. na cia siaip toks nuogastavimas ir atrodo, kad ne iki galo viskas padaryta arba kazkas praziureta, uztat noreciau pakartoti LP, bet BAK`e zinau kad butu super aptarnavimas, taciau ten mecejus geriausias operuotojas, o as jau pas kita noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 16:38)
cia aisku ne apie tai tema

nu gal ne visai blush2.gif bet pasiteisinsiu tuo, kad svarstau apie IUI, tai vat ir klausinėju, gal mergytės labai nepyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 16:41)
nu gal ne visai blush2.gif bet pasiteisinsiu tuo, kad svarstau apie IUI, tai vat ir klausinėju, gal mergytės labai nepyks 4u.gif

mano manymu, jeigu yra endo, tai kiekviena cikla laukt tikrai ne i nauda. uztat po lp iskart ememes IUI.. tik gaila, kad kol kas veltui.. sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai unsure.gif Nepratekamus kiausintakius parodė doh.gif Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo blink.gif Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 05, 19:24)
Sveikutes, mano valarykste GN praejo ziauriai skausmingai  unsure.gif Nepratekamus kiausintakius parodė  doh.gif  Sako galejo uzspazmuot nuo skausmo  blink.gif  Bet zodziu varau penktadieni laporoskopijos darytis  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveikutės 4u.gif

ojej...na, gerai kad LP su narkoze daro, tai nebeteks tų skausmų kentėti tau...o tai tau juk IUI darė, ar ne?

man šiandien 2IUI padarė, folis kaip ir 1IUI buvo jau plyšęs, procedūra be jokio skausmelio, tik vyro turtas prastesnis nei anksčiau unsure.gif po procedūros žiauriai skaudėjo pilvą, grįžus namo kritau į lovą ir užmigau, nes labai blogai jaučiausi...kažkaip nėra jėgų visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 05 spalio 2011 - 20:05