Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 13:12)
sveikos  4u.gif
buvau siek tiek isnykus is eterio del savo nekokios psichologines bukles.. bet sunku neuzeiti cia ir nepaskaitineti smile.gif kita savaite laukia 5ta IUI  blush2.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 14:12)
sveikos  4u.gif
buvau siek tiek isnykus is eterio del savo nekokios psichologines bukles.. bet sunku neuzeiti cia ir nepaskaitineti smile.gif kita savaite laukia 5ta IUI  blush2.gif

nesinervuok taip, tai ne i nauda. as jau 6 -ta iui pasidariau ir laukiu rezultatu. ir nezinia bus kas ar nebus ax.gif
o kodel nervavaisi? kad nesiseka su iui?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 13:25)
nesinervuok taip, tai ne i nauda. as jau 6 -ta iui pasidariau ir laukiu rezultatu. ir nezinia bus kas ar nebus  ax.gif
o kodel nervavaisi? kad nesiseka su iui?

tai 6 jau paskutine? pas ka daraisi? 4u.gif
jo del visu situ iui.. atrodo viskas gerai, man rodos su tokiais rezultatais turetu naturaliai gautis, bei nei naturaliai, nei iui.. apie ivf net bijau pagalvos.. kazkoks absurdas.. ir kas kart vis sunkiau stotis ir eit tolyn.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 14:27)
tai 6 jau paskutine? pas ka daraisi?  4u.gif
jo del visu situ iui.. atrodo viskas gerai, man rodos su tokiais rezultatais turetu naturaliai gautis, bei nei naturaliai, nei iui.. apie ivf net bijau pagalvos.. kazkoks absurdas.. ir kas kart vis sunkiau stotis ir eit tolyn.

as gydausi Bak'e pas o.k.. is viso esu atlikusi 4 iui, ir dabar jau antra iui po LP. gydytoja liepe pusmeti bandyt naturaliai, bet mes apsisprendem kad reikia griebti jauti uz ragu ir daryti iui (kiek atsimenu zemaiciukei 3 iui po LP buvo sekminga). todel ir mes norim pazaisti su iui, juolab kad kolkas foliai auga naturaliai normalaus dydzio.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 13:35)
as gydausi Bak'e pas o.k.. is viso esu atlikusi 4 iui, ir dabar jau antra iui po LP. gydytoja liepe pusmeti bandyt naturaliai, bet mes apsisprendem kad reikia griebti jauti uz ragu ir daryti iui (kiek atsimenu zemaiciukei 3 iui po LP buvo sekminga). todel ir mes norim pazaisti su iui, juolab kad kolkas foliai auga naturaliai normalaus dydzio.

as irgi pas o.k. bak`e drinks_cheers.gif
na man balandzio men dare lp, o po operacijos iki mm naturaliai, o po to jau iui darem visus kartus, na tik viena men turejom pertrauka del atostogu.. man naturaliai irgi auga foliai, su clost buvo 2 uzauge viena karta, o antra karta stimuliuojant vienas labai didelis.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 05 spalio 2011 - 12:42
mergaitės, aš ir ruošiuos pas O.K.. sakykit, o GN arba LP ji skiria kaip - pas save daryt, ar parašo siuntimą į ligoninę, ar tiesiog pasako, kad reikia ir einat pačios į ligoninę formintis?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 14:49)
mergaitės, aš ir ruošiuos pas O.K.. sakykit, o GN arba LP ji skiria kaip - pas save daryt, ar parašo siuntimą į ligoninę, ar tiesiog pasako, kad reikia ir einat pačios į ligoninę formintis?

bent jau man ji nieko neliepe daryt. pati padarius 4 iui "isprievartavau" ja del LP. jei pati neprasysi ji tau nepasiulys. o kaip spece - ji yra tikrai nebloga, plus labai maloni ir supratinga. tik pas ja jauciasi sioks toks konvejeris, nes matyt ne mes vienos norim pas ja eiti,ji nesuspeja visu priimt. sake anksciau ji pati darydavo net LP, o dabar taip uzsieme su nevaisngumu, kad jai nebelieka laiko operacijoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinsa: 05 spalio 2011 - 12:58
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 13:58)
bent jau  man ji nieko neliepe daryt. pati padarius 4 iui "isprievartavau" ja del LP.  jei pati neprasysi ji tau nepasiulys. o kaip spece - ji yra tikrai nebloga, plus labai maloni ir supratinga. tik pas ja jauciasi sioks toks konvejeris, nes matyt ne mes vienos norim pas ja eiti,ji nesuspeja visu priimt. sake anksciau ji pati darydavo net LP, o dabar taip uzsieme su nevaisngumu, kad jai nebelieka laiko operacijoms.

butu fainei jeigu pati darytu. pati gydo, pati viska mato.. man mecejus dare, tai kazkaip negaliu sakyt, kad esu labai patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 13:58)
bent jau  man ji nieko neliepe daryt. pati padarius 4 iui "isprievartavau" ja del LP.  jei pati neprasysi ji tau nepasiulys. o kaip spece - ji yra tikrai nebloga, plus labai maloni ir supratinga. tik pas ja jauciasi sioks toks konvejeris, nes matyt ne mes vienos norim pas ja eiti,ji nesuspeja visu priimt. sake anksciau ji pati darydavo net LP, o dabar taip uzsieme su nevaisngumu, kad jai nebelieka laiko operacijoms.

supratau tik tiek, kad ji pati nedaro.. tai kaip kitaip reikės elgtis, jei aš norėsiu GN arba LP? ar ji išrašys siuntimą į ligoninę, ar eiti pačiai ten ir registruotis dėl GN/LP, ar klinikoj koks nors kitas gydytojas už (didelius) pinigus padaro, jei norėsiu tų procedūrų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 spalio 2011 - 13:06
QUOTE(zuzla @ 2011 10 05, 14:02)
supratau tik tiek, kad ji pati nedaro.. tai kaip kitaip reikės elgtis, jei aš norėsiu GN arba LP? ar ji išrašys siuntimą į ligoninę, ar eiti pačiai ten ir registruotis dėl GN/LP, ar klinikoj koks nors kitas gydytojas už (didelius) pinigus padaro, jei norėsiu tų procedūrų? unsure.gif

siuntima tai jinai tikrai gali israsyt. man paprasta gine buvo israsius. siulau paprasyt pas o.k. ir parasys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 15:47)
siuntima tai jinai tikrai gali israsyt. man paprasta gine buvo israsius. siulau paprasyt pas o.k. ir parasys  4u.gif

ir man ji israse. nieko nereikejo niekam duot. mane operavo Mecejus, labai fainas gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2011 10 05, 14:47)
siuntima tai jinai tikrai gali israsyt. man paprasta gine buvo israsius. siulau paprasyt pas o.k. ir parasys  4u.gif

supratau 4u.gif
o kiek kainuoja LP ligoninėj?
GN lygtais reikia tik tą skystį nusipirkt ir viskas
Papildyta:
QUOTE(spinsa @ 2011 10 05, 14:56)
ir man ji israse. nieko nereikejo niekam duot. mane operavo Mecejus, labai fainas gydytojas.

supratau smile.gif
Mečėjus.. kai pasakiau draugei, kad noriu keisti ginę, sakė - tik pas Mečejų neik.. turėjo ji problemų per jį, tik nepamenu kokių... vat kokie skirtingi atsiliepimai unsure.gif
Atsakyti