Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 04, 14:36)
Nauja tema tarp IUI ir IVF
Papildyta:

O kelinta DPI? Gal anksti dar?
o siaip - blogas testukas  irnesakyk.gif

10 DPI siandien verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 04, 17:40)
10 DPI siandien  verysad.gif

biggrin.gif nu ir neskubek smile.gif Labai gerai - issiplove Ovitrelis. Dabar kai vaidoklios - vaidensis tikras maziukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 04, 12:06)
aciu  4u.gif  turesit tikrai,  turesit savo grozi  wub.gif  ir linkiu kad tas grozis kuo greiciau jus aplankytu  4u.gif
aciu visoms uz sveikinimus  4u.gif

Zemaiciuke, SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif (kaip man priminė mano naujagimį wub.gif )
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 04, 17:40)
10 DPI siandien  verysad.gif

Man šiandien 8 DPI, tai ovitrelis dar neišsiplovė schmoll.gif dariausi vakare 10 jautrumo, tai dar vaiduokliauja rolleyes.gif

Labos, panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 04, 15:59)

Jetus, kokia žiopla, nugi Žemaičiukės mažiukas wub.gif  wub.gif  wub.gif  ačiū už tokį nuostabų virusiuką wub.gif  Kaip dukrytė? Vis dar džiaugiasi?

prasom, kad tik virusiukas prikibtu mirksiukas.gif na dukra kol kas dziaugiasi, nes brolis tik miega ir miega biggrin.gif labai nori vezimeli veziot, atrakcija tikra biggrin.gif

QUOTE(Puk @ 2011 10 04, 18:45)
Zemaiciuke, SVEIKINIMAI 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif (kaip man priminė mano naujagimį wub.gif )

aciu aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 03, 21:12)
sveikos merginos, atnesu jusm gyva virusiuka APCYYYYYYYYYYYYYYYYY

tikiuosi greit uzsikresit  mirksiukas.gif

user posted image

Sveikutės 4u.gif
oi, net apsiverkiau... koks stebuklas...taip smagu, kad foto įdėjai...tokia ramuma sklinda...oi žiūrėčiau ir žiūrėčiau... thumbup.gif
na ir žinoma griebiu virusiuką, kad į rytojaus IUI nueičiau jau apsikrėtusi biggrin.gif

sėkmės jums augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 22:10)
Virusiukas visom mergytėm 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Tik nenuleiskit rankų 4u.gif

Ooooo kaip FAINA. Tu pilvota. ir matau gerokai PILVOTA nestuke.gif
Tave labai atsimenu is IUI skyrelio pries 2metus kai pirma leliu gaudziau smile.gif
Kazkaip daznai tave prisimenu ir pagalvoju kaip tu. Dabar jau nusiraminsiu nes matau pilva. Pamenu dar toke mergaite EnrikaBalciunas. Kazi kaip ji? Gal kas zino?

Sveikos visos,
Va ir as jau nuejau pas gine po nepavykusio iui apziurai. Ruosiusi sekanciai stimuliacijai smile.gif Tiksliau jau ja pradejau smile.gif Nu ziuresim kas cia gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 10 04, 08:03)
man dare GN ir LP. GN pamate, kad vienas nepratekamas, o kitas labai vingiuotas ir neaiskus, o LP paneige, kad kiausintakiai yra nepratekami. Ir vistiek gine sako, kad nu ir kas, kad skystis pratekejo po spaudimu, kiausintakiuose gali susidaryti visokie kamsciai, saaugos ir pan, kurie po spaudimu skysti varant gal ir prasivalo, bet greit vel gali uzsikimsti, ypac jei tokie vingiuoti ir siauri kaip mano. Taip,kad 100 proc neduoda atsakymo net ir LP. Aisku, endometriozei nustatyti tai praktiskai vienintelis kelias. As dabar gailiuosi, kad operavausi nesant jokiu rimtu indikaciju  4u.gif
imu poryte  smile.gif
ir as tokio noriu smile.gif priglausiu  4u.gif

o kodėl tu gailiesi kad LP dareisi? man LP irgi darė nesant rimtų indikacijų, labai sunkiai pernešiau operaciją ir pooperacinį laikotarpį, bet už tai nusiraminau, kad nieko nerado...o be LP, tiesiog galvoje vis kirbėtų mintis, kad kažkas negerai...

dar man toks klausimukas iškilo,man LP darė prieš 2 m., o tik dabar daro IUI, tai ar galiu būti rami, kad situacija ten mano viduje g.gif nepasikeitė
Atsakyti
sveikos merginus nu ką galit mane geltoninti verysad.gif , sulaukia savo nelabųjų mmm ir jau net spėjau nuvaryti pas gyd, bet jau šį karta variau Kaune o ne į Klaipėda, pasirinkau gyd V.
tai va, rado viena labai didelę cista ir stimuliuoti negalim, bet nusprendžiau IUI daryti nestimuliuotam cikle, tik kažin ar geras čia mano pasirinkimas g.gif , bet sakau vis kažką darysiu o ne vietoj stovėsiu
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 10 04, 17:58)
sveikos merginus nu ką galit mane geltoninti verysad.gif , sulaukia savo nelabųjų mmm  ir jau net spėjau nuvaryti pas gyd, bet jau šį karta variau Kaune o ne į Klaipėda, pasirinkau gyd V. 
tai va, rado viena labai didelę  cista  ir stimuliuoti negalim, bet nusprendžiau IUI daryti nestimuliuotam cikle,  tik kažin ar geras čia mano pasirinkimas  g.gif , bet sakau vis kažką darysiu o ne vietoj stovėsiu

Gaudyk uz tas nelabasias 4u.gif
Sekantis kartas turi but sekmingas wub.gif
Ir kaip tau V. patiko? g.gif (jei cia apie D.V.)

Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 04, 21:00)
Gaudyk uz tas nelabasias  4u.gif
Sekantis kartas turi but sekmingas  wub.gif
Ir kaip tau V. patiko?  g.gif (jei cia apie D.V.)

jo apie ja D. V. na visai nieko, patiko tokia konkreti , na bus matyti kaip toliau klostysis reikalai as jei užsiminiau kad norim IVF tai visai normaliai regavo ir nesiūlinėjo daryti IUI, tik taip gaunasi kad dar teks viena pasidaryti ir gal ji bus sėkminga smile.gif
Atsakyti
Matau astukijus esi, kaip jautiesi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 10 04, 20:58)
bet jau šį karta variau Kaune o ne į Klaipėda, pasirinkau gyd V. 

Tai tu nuo S bėgi unsure.gif Kas netiko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 10 04, 18:09)
jo apie ja D. V.  na visai nieko, patiko tokia konkreti ,  na bus matyti kaip toliau klostysis reikalai  as jei užsiminiau kad norim IVF  tai visai normaliai regavo ir nesiūlinėjo  daryti IUI, tik taip gaunasi  kad dar teks viena pasidaryti ir gal ji bus sėkminga  smile.gif

Turi buti sekminga ir ne kitaip 4u.gif
Atsakyti