Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 08:20)
Kaip spalvinga pašte wub.gif

Pritariu smile.gif Gera mintis, matosi surūšiuoti laiškai smile.gif

Kaži kodėl man nešovė ta mintis jums pasiūlyti? Kitoje temelėje, kur bendrauju- ten mes jau esam taip pasidariusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Nu tikros pertvarkos lobių skrynioje. Aš taip pat savo asmeniniame pašte spalvas naudoju jau kokie metai, bet pažymėjus laiškus varnele, perkeliu į tam skirtą sukurtą etiketę. Tada nebėra tiek margai. Kiekviena etiketė kairėje pusėje turi savo spalvos kvadratėlį. Kaži ar suprantamai parašiau blush2.gif
Sutinku, kad surūšiuoti siuntinius ir tvarką pašte daryti turi pastovus narys.
Atsakyti
Labutis 4u.gif . Nu man kaip patiko tos spalvos pašte thumbup.gif . Labai viskas aišku, greitai gali sukoncentruoti dėmesį ten, kur tau reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ačiū, Šarkka, padirbėjai iš peties, labai labai labai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2011 10 02, 12:28)
Sveikos. Nu tikros pertvarkos lobių skrynioje. Aš taip pat savo asmeniniame pašte spalvas naudoju jau kokie metai, bet pažymėjus laiškus varnele, perkeliu į tam skirtą sukurtą etiketę. Tada nebėra tiek margai. Kiekviena etiketė kairėje pusėje turi savo spalvos kvadratėlį. Kaži ar suprantamai parašiau  blush2.gif
Sutinku, kad surūšiuoti siuntinius ir tvarką pašte daryti turi pastovus narys.

Manau, tada spalvos netektų prasmės, nes šone jau ir taip gali susirasti klasifikuotus dalykus. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė mirksiukas.gif .
Atsakyti
NA, man iš pradžių irgi margoka buvo, bet dabar visai patinka smile.gif Atidarius tam tikrą etiketę to margumo nelieka, nes viskas pažymėta viena spalva. o papildoma spalva iš karto atkreipia dėmesį, kokiai etiketei dar tas siuntinukas papildomai priklauso. Marga tik tuomet, kai atsidarom etiketę - VISI LAIŠKAI mirksiukas.gif

Dabar tik gerai būtų sutarti, kas perkelinės iš GAUTŲ į kitas etiketes rolleyes.gif Tada bus tvarkos daugiau smile.gif

Ir labai didelis prašymas siunčiančioms - būtinai laiško pavadinime nurodyti, kuriai klasei ir kokiam dalykui tas siuntinukas tinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 02, 12:32)
Labutis  4u.gif Ačiū,  Šarkka, padirbėjai iš peties, labai  labai labai liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 11:43
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 12:40)
Ir labai didelis prašymas siunčiančioms - būtinai laiško pavadinime nurodyti, kuriai klasei ir kokiam dalykui  tas siuntinukas tinka  4u.gif

AIŠKU, GERAI, KAD PASAKEI. TAIP IR DARYSIU biggrin.gif
Atsakyti
NA, man iš pradžių irgi margoka buvo, bet dabar visai patinka smile.gif Atidarius tam tikrą etiketę to margumo nelieka, nes viskas pažymėta viena spalva. o papildoma spalva iš karto atkreipia dėmesį, kokiai etiketei dar tas siuntinukas  papildomai priklauso. Marga tik tuomet, kai atsidarom etiketę - VISI LAIŠKAI  mirksiukas.gif

Bendrai tai jo, marga yra kai visi laiškai blush2.gif Šarkka tau user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 02, 12:58)
Bendrai tai jo, marga yra kai visi laiškai  blush2.gif Šarkka tau user posted image

Mmmmmmmmmm, kokios sultingos bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti

Ir labai didelis prašymas siunčiančioms - būtinai laiško pavadinime nurodyti, kuriai klasei ir kokiam dalykui  tas siuntinukas tinka 4u.gif

Sveikos, šis prašymas yra pirmojoje žinutėje (na gal tik ne taip aiškiai) tik visos kartais apie tai pamirštame. Kitoje temoje konkrečiau įrašysiu.
Paštą tvarko rutagra, 22peliukas22 ir nuo vakar šarkka (jei neklystu ir zuzanele ranką prideda, o gal klystu g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 12:23
laba wink.gif

nu man ir paste marga - rudeniska. reik matyt iprast. bet atsidarius - liuks smile.gif aciu darbstuolems wink.gif nusiunciau pastan kokia informacija reikia pateikti auditui. Jame- anot auditores, l. geras uzdavinys. cia 4 kl .lietuviu kalba.
ir sekmadieniui - visu laiku mintys. ten parasiau - tevu susirinkimui, klases valandelei.. geros dieneles wink.gif pailsekit.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 02 spalio 2011 - 12:49
Auglina, jei galėčiau tave išbučiuočiau už tokį lobį muzikos pamokoms. Mano vaikiai ketvirtokai, tai tenka paprakaituot, kad muziką gauti. neturiu sukaupus fonotekos. O čia visko kiek nori ir dar galima parsisiųsti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 14:22)
Paštą tvarko rutagra, 22peliukas22 ir nuo vakar šarkka (jei neklystu ir zuzanele ranką prideda, o gal klystu  g.gif ).

Ne, mergaitės, aš pašte nieko netvarkau, nenoriu ką nors sugadinti. Jūsų darbą su paštu išbandau tik savo pašte biggrin.gif Dabar norėčiau sužinot kaip jūs tas spalvas uždedat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 13:15
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 14:06)
Auglina, jei galėčiau tave išbučiuočiau už tokį lobį muzikos pamokoms. Mano vaikiai ketvirtokai, tai tenka paprakaituot, kad muziką gauti. neturiu sukaupus fonotekos. O čia visko kiek nori ir dar galima parsisiųsti.

user posted image

Aš taip pat labai dėkinga už nuorodą. Puiki priemonė muzikos pamokoms. Labai džiaugiuosi, kad visos esate tokios draugiškos ir dalinatės viskuo, ką turite sukaupusios. Ačiū, ačiū, ačiū...
Atsakyti