[quote=lutute1,2011 10 01, 17:24]
[quote=rollick,2011 10 01, 12:11]
aciu dievui baigesi auditai.. nu ir iskankino mus visus.. tas laukimas ateis - neateis i pamoka - uzveike lengvai tariant.. ale pas mane buvo tik 1 pamokoj jau po visko. tai praktiskai kaip ir atostogos prasidejo
Rollick, Mes atlaikėme! Jau galim pasidžiaugti šeima ir draugais, kuriuos apleidome tą savaitę
O mano svečiai stebėjo 4 pamokas ir 1 neformaliojo švietimo veiklą. Tai dabar jaučiuosi bent kiek daugiau patobulėjusi, ypač pamokos uždavinio formulavime.
[/quote]
tai jau tikrai - nieko nematem
bet dabar o uzdavinys ir man sake "ciki ciki " uzdavini buvau nurasius is pupos teminio plano.
JŪSŲ DARBŠTUMAS IR OPERATYVUMAS NEIŠPASAKYTI AŠ JAU NESPĖJU (įtariu, kad senstu)
o spalvos labai gerai, aiškiai matosi kas kam priklauso.
Man irgi labiau patinka skenuoti dalykai. Patogiau
AČIŪ, KAD TAIP BENDRADARBIAUJAT
Papildyta:
TU ATSUSIŲSTĄ PASPAUSK DEŠINE PELĖS PUSE IR PASPAUSK IŠSKLEISTI, TADA NURODYK Į KUR KOMPE ĮRAŠYTI. IR VISKAS EIS KAIP SVIESTU PATEPTA
o spalvos labai gerai, aiškiai matosi kas kam priklauso.
Man irgi labiau patinka skenuoti dalykai. Patogiau
AČIŪ, KAD TAIP BENDRADARBIAUJAT
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 22:41)
Čia aš apgailestavau Man patogiau žiūrėti skenuotą knygą/sąsiuvinį, kai Pdf formatas, nes tiesiog važiuoji pelyte žemyn ir matai po puslapį ar po du. O jpg ar gif formatas, tai kaip nuotraukos, reikia kas kart atsidaryt nauja failiuką. Bet ir taip gerai, aš neturiu galimybės sukurti Pdf (o gal nemoku )
TU ATSUSIŲSTĄ PASPAUSK DEŠINE PELĖS PUSE IR PASPAUSK IŠSKLEISTI, TADA NURODYK Į KUR KOMPE ĮRAŠYTI. IR VISKAS EIS KAIP SVIESTU PATEPTA
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 01, 22:48)
Tu čia tikriausiai kalbi apie išskleidimą suspaustų - suarchyvintų failų ? Šitą tai aš moku
Aš nemoku skenuotų failų iš jpg padaryt pdf, nors turiu Adobe Reader programą, bet negaliu kažkodėl ja pasinaudot
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 23:41)
Čia aš apgailestavau Man patogiau žiūrėti skenuotą knygą/sąsiuvinį, kai Pdf formatas, nes tiesiog važiuoji pelyte žemyn ir matai po puslapį ar po du. O jpg ar gif formatas, tai kaip nuotraukos, reikia kas kart atsidaryt nauja failiuką. Bet ir taip gerai, aš neturiu galimybės sukurti Pdf (o gal nemoku )
Aš naudojuosi ACDSee paveikslėlių peržiūros programa. Tai ten galiu iškart visas nuotraukas iš aplanko matyt arba versti po vieną vieno mygtuko paspaudimu arba galima paspaust mygtuką, kad automatiškai kas sekundę ar kitokį laiko tarpą verstų. Paveikslėlį galima matyti originalaus dydžio arba nustatyt, kad tilptų ekrane (sumažintų ar padidintų automatiškai). Galima matyti animuotus gif failiukus. Ši programėlė leidžia paveikslėlius (jpg, gif, png, bmp ir kt.) apversti, atspausdinti. Galima nustatyt, kad atspausdintų ne tik patį failą (nuotrauką, paveikslėlį), bet ir informaciją, kaip pavadintas failiukas ir kur jis saugomas (visą kelią nurodys).
Viskas, šiandien nebegaliu, jau akyse marga nuo tų spalvų ir rūšiavimų Bet už tai po tokio darbo tai jau tikrai žinau, ko turime savo lobių skrynioje
Jau ir sekmadienio sulaukiau toje skrynioje
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 01:05)
Viskas, šiandien nebegaliu, jau akyse marga nuo tų spalvų ir rūšiavimų Bet už tai po tokio darbo tai jau tikrai žinau, ko turime savo lobių skrynioje
O aš naktinė pelėda vis dar sėdžiu
Aha, aš matau Aš rūšiuoju laiškus, o tu vis siunti
Palieku tave vieną naktinėt Man jau kūnas reikalauja horizontalios padėties, tai bandau jam paklusti
Labanakt
Palieku tave vieną naktinėt Man jau kūnas reikalauja horizontalios padėties, tai bandau jam paklusti
Labanakt
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 01:10)
O aš naktinė pelėda vis dar sėdžiu
Pabandysiu išsiųst dalijamąją medžiagą grupiniam darbui 4 klasėje. Turiu ir 2, 3 klasėms. Tik neturiu pirmokams
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 01:14)
Aha, aš matau Aš rūšiuoju laiškus, o tu vis siunti
Labanakt
Labanakt
Labanakt, labanakt. Būtinai reikia jau eiti ilsėtis. Iki
Jei gali, tai ir siųsk atskirais laiškais atskirom klasėms, taip lengviau pašte sudėliot
Dabar tai jau tikrai iki
Dabar tai jau tikrai iki
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 00:18)
Pabandysiu išsiųst dalijamąją medžiagą grupiniam darbui 4 klasėje. Turiu ir 2, 3 klasėms.
REIKIA IR TREČIOKAMS. TIKIUOSI SULAUKSIU
Kaip spalvinga pašte
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 02, 00:47)
REIKIA IR TREČIOKAMS. TIKIUOSI SULAUKSIU
Sveikos,
man irgi labai praverstų trečiokams
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 08:20)
Kaip spalvinga pašte