Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 21:27)
Ups...  ax.gif  Praleidau tą susitarimą  blush2.gif Gerai, kad palaiminot  lotuliukas.gif

Turiu tada dar pasiūlymą - atskiras etiketes galima pažymėti spalvomis, tada ir laiškų krūvoje matytųsi, kokiai etiketai laiškas priskirtas.

Mintis puiki, aš ne visas gmail smulkmenas žinau, nes ne viską naudoju.
Gal gali padaryti, jei ir kitos pritars.
Atsakyti
Gal padarysiu kažkiek, tada pažiūrėsim, ar ne per marga bus. Būtinai reikia nuomonių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 21:19)
Yra tavo siųsta Nendrė, prie Etikos tiesiog, ne prie skenuotų knygų smile.gif

Aha, tikrai yra mirksiukas.gif . Kadangi skanavau ir aš, tai ir ieškau prie skanuotų doh.gif .
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 21:27)
Ups...  ax.gif  Praleidau tą susitarimą  blush2.gif Gerai, kad palaiminot  lotuliukas.gif

Turiu tada dar pasiūlymą - atskiras etiketes galima pažymėti spalvomis, tada ir laiškų krūvoje matytųsi, kokiai etiketai laiškas priskirtas.

Šaunuolė, labai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pažiūrėkit, man atrodo, kad per marga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 21:44)
Merginos, pažiūrėkit, man atrodo, kad per marga  g.gif

Palik kuriam laikui. Pradžioje margoka, bet šiaip gana aišku, kas ir prie ko. Palaukim kitų atsiliepimų.
Atsakyti
OK drinks_cheers.gif Dar kol kas žiūrinėju švelnesnių spalvų smile.gif Marga, kai atsidarai visus laiškus, jei atskirose etiketėse, tai gal visai ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 22:44)
Merginos, pažiūrėkit, man atrodo, kad per marga  g.gif

Labukas, man tas margumas visai patiko, niekas neerzina, tiesiog nuotaikinga. Nežinau kaip kitoms.
O jau kiek gražių darbelių thumbup.gif O dar kiek kyla minčių, nežinau kada ir viską spėsiu padaryti.
Su druska esu dariusi, reikia kuo stambesnių druskos kristalų ir imti guašo su minimum vandens, jei skystesnis tai vandens visiškai nereikia. Panašiai dariau su manų kruopom, sorų ir kukurūzų kruopom.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 10 01, 22:05)
Labukas, man tas margumas visai patiko, niekas neerzina, tiesiog nuotaikinga. Nežinau kaip kitoms.
O jau kiek gražių darbelių  thumbup.gif O dar kiek kyla minčių, nežinau kada ir viską spėsiu padaryti.
Su druska esu dariusi, reikia kuo stambesnių druskos kristalų ir imti guašo su minimum vandens, jei skystesnis tai vandens visiškai nereikia. Panašiai dariau su manų kruopom, sorų ir kukurūzų kruopom.

Su druska nesu darius, reiks pabandyti. Kažką panašaus dariau su smėliu.
Atsakyti
Aš esu darius su smėliu, bet, manau, su druska kažkiek kitaip gaunasi, nes liejasi ta spalva ant druskos smile.gif Būtinai reikės pabandyt smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar yra tokių kurios čia aktyviai bendrauja, o nėra įtrauktos į sąrašą? Jei taip, parašykite man į až savo nicą, gimimo mėnesį bei dieną ir su kuria klase dirbate. Kitoje temoje pataisysiu. Pačiai kartais pritrūksta laiko viską sužiūrėti.
Atsakyti
Man tai su spalvom visai gerai atrodo - iškart matosi kas prie ko (čia apie paštą kalbu biggrin.gif ).
Dar norėjau pasiklaust nuomonės apie skanuotus dalykus. Čia kažkas rašė su apgailestavimu, kad neina pdf padaryt formato. Man pačiai kažkaip geriau, kai jpg arba gif formato būna. Pirma - man patogiau vartyt - greičiau galima puslapį surast, greičiau atsiverčia. Ir jei nespalvoti puslapiai būna (užduotys), kuriuos norėsiu atspausdinti vėliau, tai darau, kad būtų „Black and White Drawing“, nes tada nepersišviečia, kas būna atspausdinta kitoje pusėje, mažesnės dažų sąnaudos spausdinant - nusiima juodai-pilkos „šiukšlės“ - aplink paveikslėlius lieka švarus baltas plotas.
Ką jūs apie tai manot? Ar jums geriau, kai skanuoju tokiu būdu, ar norėtumėt geriau pdf?
Atsakyti
Čia aš apgailestavau tongue.gif Man patogiau žiūrėti skenuotą knygą/sąsiuvinį, kai Pdf formatas, nes tiesiog važiuoji pelyte žemyn ir matai po puslapį ar po du. O jpg ar gif formatas, tai kaip nuotraukos, reikia kas kart atsidaryt nauja failiuką. Bet ir taip gerai, aš neturiu galimybės sukurti Pdf (o gal nemoku ax.gif ) smile.gif
Atsakyti