Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 01, 19:48)

Prašau naujai gavusias raktelius pašte Mano kontaktai įsirašyti savo nica ir el. pašto adresą. Tada visos laiku būsite informuotos, kad jau yra nauja tema.

Atlikta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 10 01, 20:09)
Maždaug kada darote mokyklose Derliaus/Rudenėlio šventes? Net pažiūrėjau, kad oficialiai Lietuvoj Derliaus diena yra minima antrąjį spalio šeštadienį. Ar Jūs to stengiatės laikytis, ar darote pagal aplinkybes? Ar ne per vėlu būtų prieš pat rudens atostogas daryti?

MEs paėjusią savaitę darėme Rudenėlio šventę, tai tradiciškai - vaikai nešė darbelius iš rudens gėrybių parodėlei, mano vaikai dar atnešė pristatymus apie pasirinktą daržovę/vaisių.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 01, 21:09)
Maždaug kada darote mokyklose Derliaus/Rudenėlio šventes? Net pažiūrėjau, kad oficialiai Lietuvoj Derliaus diena yra minima antrąjį spalio šeštadienį. Ar Jūs to stengiatės laikytis, ar darote pagal aplinkybes? Ar ne per vėlu būtų prieš pat rudens atostogas daryti?

Pas mus vyksta per lygiadienį. Arba bent panašiai apie šią datą.
Atsakyti
Sveikutės, internete radau darbelio nauja technika (bent jau man tai buvo tikrai nauja) su druska pavyzdį. Paprasta ir manau,kad pakankamai įdomu. Gal ir jūs norėsit išbandyti. Išsiunčiau į paštą.
Atsakyti
Merginos, ar pašte kur nors atskiroj kategorijoje yra sukeltos nuotraukos? Ar tiesiog bendrai etiketėse yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 20:26)
Merginos, ar pašte kur nors atskiroj kategorijoje yra sukeltos nuotraukos? Ar tiesiog bendrai etiketėse yra?  g.gif

Dalis nuotraukų yra galerijoje, bet ne visos.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 01, 09:50)
Aš esu mačius kažkur panašiai darant tik visai kitokį darbelį panaudojant spalvoto popieriaus juosteles. Manau aš išbandysiu su jomis. Bus gal lengviau. Juk visokių atliekų nuo spalvoto popieriaus lieka, tai galės jas sunaudot.

bigsmile.gif Gera mintis, reikia pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
Ar nesupyksit - pašte skenuotom knygom padariau atskiras etiketes (matkė, lietuvių ir t.t.) smile.gif Kažkaip man atrodo, bus lengviau surast ko norim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 01, 20:24)
Sveikutės, internete radau darbelio nauja technika (bent jau man tai buvo tikrai nauja) su druska pavyzdį. Paprasta ir manau,kad pakankamai įdomu. Gal ir jūs norėsit išbandyti. Išsiunčiau į paštą.

Žinau tą techniką, bet dar nebandėm ax.gif Ačiū, kad priminei, būtinai reikės ką nors padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 20:45)
Ar nesupyksit - pašte skenuotom knygom padariau atskiras etiketes (matkė, lietuvių ir t.t.)  smile.gif  Kažkaip man atrodo, bus lengviau surast ko norim  ax.gif

Labai gerai sugalvojai 4u.gif . Tik bežiūrinėdama pastebėjau, kad nebėra mano siųstos NENDRĖS 1klasei g.gif . Net nežinau, ar čia siųsti dar kartą, ar gal jau visos kam reikėjo atsisiuntė g.gif ... Žodžiu, jeigu reikia dar kam nors, tai sakykit, įmesiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 01, 21:14)
Labai gerai sugalvojai  4u.gif . Tik bežiūrinėdama pastebėjau, kad nebėra mano siųstos NENDRĖS 1klasei  g.gif . Net nežinau, ar čia siųsti dar kartą, ar gal jau visos kam reikėjo atsisiuntė  g.gif ... Žodžiu, jeigu reikia dar kam nors, tai sakykit, įmesiu  mirksiukas.gif .

Yra tavo siųsta Nendrė, prie Etikos tiesiog, ne prie skenuotų knygų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 20:45)
Ar nesupyksit - pašte skenuotom knygom padariau atskiras etiketes (matkė, lietuvių ir t.t.)  smile.gif  Kažkaip man atrodo, bus lengviau surast ko norim  ax.gif

Šauni mintis, bet maža pastabėlė. Jau kažkada sutarėm, kad pašte visos tvarkos nedarysim, nes kai šimtas tvarkdarių, tai vėl gali nutikti bėdų.

Kadangi Šarkka tą daryti tikrai moka (jau įrodė blush2.gif 4u.gif ) tai mielai priimsim tavo pagalbą tvarkant paštą. (aš čia ne piktai, jei kas nesuprato)

Jei kils kokių minčių, kaip galima patobulinti paštą - rašykite, greitoji komanda pasistengs įgyvendinti.
Atsakyti
Ups... ax.gif Praleidau tą susitarimą blush2.gif Gerai, kad palaiminot lotuliukas.gif

Turiu tada dar pasiūlymą - atskiras etiketes galima pažymėti spalvomis, tada ir laiškų krūvoje matytųsi, kokiai etiketai laiškas priskirtas.
Atsakyti