Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

[quote=b.s,2011 10 01, 17:46]Gal galėtum ir pamokos uždavinių suformuluotų atsiųst  blush2.gif
[quote=lutute1,2011 10 01, 18:49]Atsiųsiu būtinai. Tik matematikos nesiųsiu, nes visi pamokos uždaviniai Riešuto mokytojo knygoje yra. smile.gif
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 01 spalio 2011 - 18:01
Sveikutės,
Koks iš lapų darbelis smagus Iruciuko atsiųstas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 01, 19:09)
Sveikutės,
Koks iš lapų darbelis  smagus Iruciuko atsiųstas  thumbup.gif

Va va, aš net pagalvojau, kad pusė Lietuvos pradinukų šį darbelį darys lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dar susilaikysiu su pirmokais. Žiūrinėju pašte darbelius. thumbup.gif
Papildyta:
O vat Zuzanėlės lapai pats tas pirmokams, mačiau tokį per visą sieną, labai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 01, 18:20)
Aš dar susilaikysiu su pirmokais. Žiūrinėju pašte darbelius. thumbup.gif

Aš su savo pirmokais dariau tokius darbelius: ant piešimo lapo visiems prikopijavau didelius klevo lapus, kuriuos turėjo vaikai išsikirpti, tada lašinome rudeninių spalvų guašą ir pūtėme su kokteiliniais šiaudeliais. Labai gražiai gavosi ir vaikams labai patiko, tik suolai ir vaikų rūbai tai buvo nelabai švarūs biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,dėkui už naujos temukės adresą į paštą, taip širdį paglostė, lyg kokia draugė būtų pasirūpinusi,ačiū Peliuk 4u.gif
Dėl Bitės Majos mano nuomonė irgi nekokia, pernai su pimokiukais pradėjau, bet nutraukiau, tikrai neverta pasirodė, kai tiek puikių pasakų yra. Tik pačią Bitę mają gaminomės kaip darbelį.O šiemet ,,Gilės nuotykiai ydų šalyje" skaitosi kuo puikiausiai bigsmile.gif
Atsakyti
calkusl, super mintis, reiks ne kopinti, o trafaretus duot apsibrėžt. Ar per daug noriu?

Šarkka, gražūs tavo trečiokų lapai.
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 10 01, 20:33)
Labas vakarėlis,dėkui už naujos temukės adresą į paštą, taip širdį paglostė, lyg kokia draugė būtų pasirūpinusi,ačiū Peliuk 4u.gif

drinks_cheers.gif Pamiršau padėkot aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 01, 19:40)
drinks_cheers.gif Pamiršau padėkot aš 4u.gif

Nuo šiol visada taip darysiu smile.gif
Prašau naujai gavusias raktelius pašte Mano kontaktai įsirašyti savo nica ir el. pašto adresą. Tada visos laiku būsite informuotos, kad jau yra nauja tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 01 spalio 2011 - 18:48
Pridėjau.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 01, 18:55)
Pridėjau.

Ir aš pridėjau 4u.gif
Atsakyti
Maždaug kada darote mokyklose Derliaus/Rudenėlio šventes? Net pažiūrėjau, kad oficialiai Lietuvoj Derliaus diena yra minima antrąjį spalio šeštadienį. Ar Jūs to stengiatės laikytis, ar darote pagal aplinkybes? Ar ne per vėlu būtų prieš pat rudens atostogas daryti?
Atsakyti