Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(ninkute @ 2011 10 09, 19:42)
Sveikutės, labai prašau pagalbos. Internete buvau radusi dainelę apie obuolius ir ežiuką, bet kur dabar ieškoti niekaip nerandu. Gal kas žinote kažką panašaus. Ten dainuojama apie obuolius ir minimas pradžioje ežiukas. Aišku nuo žioplumo vaistų nėra, kad neišsisaugojau. Jei pagelbėsit, ačiū.

Ačiū nebereikia, susiradau.
Atsakyti
[quote=studija,2011 10 09, 20:05]
[quote=eknos,2011 10 09, 19:08]
Sveikos. Radau testų vaikams. Gal kam patiks.
www.testai.pradinukai.lt

nemoku įkelti taip, kad paspaudus ant nuorodos atsidarytų.
Papildyta:

Aš darau taip: atsiverčiu, pavyzdžiui tuos testus ir nukopinu visą adresą, esantį pačiam viršuje, tada pastinu jį į žinutę, dar papaudžiu enter, kad tas pagaliukas lotuliukas.gif nušoktų į kitą eilutę, t.y pasidarytų tarpelis.Ir viskas 4u.gif
[/quote]
labai paprasta, pamėginsiu.ačiū. 4u.gif
Atsakyti
INEXS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su gimimo diena

Tau linkiu sparnuoto skrydžio, Mėlyno vilčių dangaus. Ir svajonių tokio dydžio, Kokios būna tik žmogaus.
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus. Jau taip smagiai atsvenciau, kad nebezinau ar gali but dar linksmiau 4u.gif , aisku maista pati pasigaminau, bet tai mano gyvenimo hobi. Jei kas galvotute svest gimtadieni kaimo sodyboje tai www.trobele.lt pasakiska tam vieta. Ypac kubilas nakti buvo superinis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 09, 08:54)
Labas rytas,

manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija... blush2.gif ) Juk visos mokyklos vaikams tikrai neužteks vieno siuntinio kasdieniam dėvėjimui. Ir nesudarinėsite grafikų, kuri klasė kurią dieną eis su liemenėmis smile.gif Aš dar planuoju tėveliams parašyti laiškelius, kad jie užtikrintų kasdienį (ypač kasrytinį) liemenių dėvėjimą. Gyvenam kaimo vietovėj, o rytai jau tamsėja... O Jūsų garsiai šaukiančioms kolegėms tai priminti galima, jog internetas prieinamas visiems... ax.gif ir kiekvienos iš mūsų para turi lygiai po 24 val. ax.gif Kas pirmas, tai to mirksiukas.gif

Tikrai tiesa, pritariu 100%.
Aš savo vaikams padovanosiu prieš kelionę, po to prašysiu Tėvelių, kad pakontroliuotų ar ryte išeina su liemene. Kam jas saugot?

*
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 09, 17:35)
Sveikutės, į paštą įmesiu vieno piešinių konkurso nuorodą ir aprašą. Gal panorės jūsų mokinukai dalyvauti. Juk esate tokios aktyvios. Sėkmės.

Gal galima nuorodą čia įmesti blush2.gif pastu dar neturiu leidimo naudotis ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais turit kūno k. išplanavimą 4 kl.? Savo neberandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 09, 21:29)
Sveikutės 4u.gif

siunčiu savo pernykštį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2011 10 09, 16:08)

Taip, aš iš Telšių, iš Germanto.

Kokie sentimentai wub.gif . Tai mano mokykla bigsmile.gif . Aš ją baigiau blush2.gif . Gal kada aprodysi dabar naujai sutvarkytą...
Telšiuos būnu laiks nuo laiko. Ten gimiau ir užaugau, ten mano tėvai palaidoti...

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 09, 16:23)
Aurute, gyvenimas mus visas padaro "poliglotėmis'  mirksiukas.gif  Žaviuosi Jūsų energija ir darbštumu, naujomis idėjomis, esate daug labiau "pasikausčiusi" už mane. Būdama čia, tikiuosi pasisemti iš Jūsų patirties drinks_cheers.gif

AČIŪ už pagyras. Nesu tiek verta blush2.gif . Stengiuos kiek įmanydama į jus lygiuotis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 09, 20:42)
Kokie sentimentai  wub.gif  . Tai mano mokykla  bigsmile.gif  . Aš ją baigiau  blush2.gif . Gal kada aprodysi dabar naujai sutvarkytą...
Telšiuos būnu laiks nuo laiko. Ten gimiau ir užaugau, ten mano tėvai palaidoti...
AČIŪ už pagyras. Nesu tiek verta blush2.gif . Stengiuos kiek įmanydama į jus lygiuotis.  mirksiukas.gif

Aš taip pat užaugau Telšiuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 10 09, 20:45)
Aš taip pat užaugau Telšiuose drinks_cheers.gif

clap.gif clap.gif clap.gif

O tas piešinių konkursas mums netinka blush2.gif . Mano vaikai neatitinka amžiaus cenzo doh.gif . Visi 2003 gimimo.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 09, 21:29)
Sveikutės 4u.gif

nusiusiu i pasta pernyksti, tik neprisimenu - pati rasiau, ar su sio forumo pagalba. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti