Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Aurute @ 2011 10 09, 17:50)
Tau gerai, kad poliglotė esi... O aš tai tarybinė liekana... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 09, 17:51)
ne lotuliukas.gif nesveriam
svarstykles pieštos ant sienos, kaip dekoracija, jos simbolizuoja lygybes ženklą, aplinkui kabinami piesti maiseliai ar dėzutes su matais. svarstykles tokios mazdaug

user posted image
nemoku ikelti paveiksliuko, bandziau, bet nepavyko verysad.gif

http://www.zizirskie...varstykles.html[/img]
bandau tavo paveiksliuka ikelti
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2011 10 09, 18:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
http://www.zizirskie...varstykles.html[/img]
bandau tavo paveiksliuka ikelti

Sitas,oi kokios fainos svarstykles 4u.gif
o dabar dar apie spalvas pasmulkink kokiu konkreciu pavyzdėliu ax.gif
Atsakyti
Eknos, tu iš Telšių? Germano?
Atsakyti
[/quote]

Labai paprastai, kiekvienai porai parenku skirtinga spalva, tada vaikai mato ką su kuo lyginti (maiseliai ar dezutes buna tos pacios spalvos, tik skirtingose svarstyklių pusese)
pvz. 1h = 60 min (mėlyna)
1m = 100cm (geltona)
na ir t.t. Įvedant naują matą atsiranda du naujos spalvos maišiukai skirtingose svarstyklių pusėse su matų užrasais.
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2011 10 09, 18:15]
[/quote]

Labai paprastai, kiekvienai porai parenku skirtinga spalva, tada vaikai mato ką su kuo lyginti (maiseliai ar dezutes buna tos pacios spalvos, tik skirtingose svarstyklių pusese)
pvz. 1h = 60 min (mėlyna)
1m = 100cm (geltona)
na ir t.t. Įvedant naują matą atsiranda du naujos spalvos maišiukai skirtingose svarstyklių pusėse su matų užrasais.
[/quote]

bingo thumbup.gif supratau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Radau testų vaikams. Gal kam patiks.
www_testai_pradinukai_lt

nemoku įkelti taip, kad paspaudus ant nuorodos atsidarytų.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 10 09, 17:14)
Eknos, tu iš Telšių? Germano?

Taip, aš iš Telšių, iš Germanto.

Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2011 10 09, 18:01)
www_testai_pradinukai_lt

Papildyta:

Taip, aš iš Telšių, iš Germanto.

www_testai_pradinukai_lt

Valio, išmokau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eknos: 09 spalio 2011 - 16:09
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 09, 15:50)
Įmečiau į paštą savo mokinukų darbelius. Darėm iš to internetinio puslapio, kur anksčiau buvau įmetus nuorodą. Beveik visiems puikiai pavyko. Darbeliai panašūs į tuos klevo lapus mirksiukas.gif Panaudojom įvairų popierių: laikraštį, dovanų popierių, dovanų maišelius, žurnalą, spalvoto popieriaus likučius.

4u.gif Labai šaunūs darbeliai. Pirma reikės pačiai išmėginti, o tik tada duosiu vaikams darbo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 10 09, 15:50)
Tau gerai, kad poliglotė esi... O aš tai tarybinė liekana... doh.gif

biggrin.gif Aurute, gyvenimas mus visas padaro "poliglotėmis' mirksiukas.gif Žaviuosi Jūsų energija ir darbštumu, naujomis idėjomis, esate daug labiau "pasikausčiusi" už mane. Būdama čia, tikiuosi pasisemti iš Jūsų patirties drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 09 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 09, 18:23)
biggrin.gif Aurute, gyvenimas mus visas padaro "poliglotėmis'  mirksiukas.gif  Žaviuosi Jūsų energija ir darbštumu, naujomis idėjomis, esate daug labiau "pasikausčiusi" už mane. Būdama čia, tikiuosi pasisemti iš Jūsų patirties drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 09, 15:50)
Įmečiau į paštą savo mokinukų darbelius. Darėm iš to internetinio puslapio, kur anksčiau buvau įmetus nuorodą. Beveik visiems puikiai pavyko. Darbeliai panašūs į tuos klevo lapus mirksiukas.gif Panaudojom įvairų popierių: laikraštį, dovanų popierių, dovanų maišelius, žurnalą, spalvoto popieriaus likučius.

Šaunūs darbeliai. Gal darymo technologija kur yra?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 09, 19:24)
Šaunūs darbeliai. Gal darymo technologija kur yra?

Dariau pagal įmestą klevo lapo technologiją. Yra pašte.
Šiaip klijuoji pagal skaičius. Kokia figūra, tiek ir spalvų. Mano mokiniai labai greit "pagavo kampą" mirksiukas.gif Aš pati pabandžiau su trikampiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 spalio 2011 - 17:27
Sveikutės, į paštą įmesiu vieno piešinių konkurso nuorodą ir aprašą. Gal panorės jūsų mokinukai dalyvauti. Juk esate tokios aktyvios. Sėkmės.
Atsakyti
[quote=eknos,2011 10 09, 19:08]
www.testai.pradinukai.lt

Papildyta:

Aš darau taip: atsiverčiu, pavyzdžiui tuos testus ir nukopinu visą adresą, esantį pačiam viršuje, tada pastinu jį į žinutę, dar papaudžiu enter, kad tas pagaliukas lotuliukas.gif nušoktų į kitą eilutę, t.y pasidarytų tarpelis.Ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai prašau pagalbos. Internete buvau radusi dainelę apie obuolius ir ežiuką, bet kur dabar ieškoti niekaip nerandu. Gal kas žinote kažką panašaus. Ten dainuojama apie obuolius ir minimas pradžioje ežiukas. Aišku nuo žioplumo vaistų nėra, kad neišsisaugojau. Jei pagelbėsit, ačiū.
Atsakyti