QUOTE(linius @ 2011 10 09, 08:54)
Labas rytas,
manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija...
) Juk visos mokyklos vaikams tikrai neužteks vieno siuntinio kasdieniam dėvėjimui. Ir nesudarinėsite grafikų, kuri klasė kurią dieną eis su liemenėmis
Aš dar planuoju tėveliams parašyti laiškelius, kad jie užtikrintų kasdienį (ypač kasrytinį) liemenių dėvėjimą. Gyvenam kaimo vietovėj, o rytai jau tamsėja... O Jūsų garsiai šaukiančioms kolegėms tai priminti galima, jog internetas prieinamas visiems...
ir kiekvienos iš mūsų para turi lygiai po 24 val.
Kas pirmas, tai to
manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija...

100% pritariu