Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(linius @ 2011 10 09, 08:54)
Labas rytas,

manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija...  blush2.gif ) Juk visos mokyklos vaikams tikrai neužteks vieno siuntinio kasdieniam dėvėjimui. Ir nesudarinėsite grafikų, kuri klasė kurią dieną eis su liemenėmis  smile.gif Aš dar planuoju tėveliams parašyti laiškelius, kad jie užtikrintų kasdienį (ypač kasrytinį) liemenių dėvėjimą. Gyvenam kaimo vietovėj, o rytai jau tamsėja... O Jūsų garsiai šaukiančioms kolegėms tai priminti galima, jog internetas prieinamas visiems...  ax.gif  ir  kiekvienos iš mūsų para turi lygiai po 24 val.  ax.gif  Kas pirmas, tai to  mirksiukas.gif

100% pritariu
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 09, 11:23)
100% pritariu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 09, 07:54)
Labas rytas,

manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija...  blush2.gif ) Juk visos mokyklos vaikams tikrai neužteks vieno siuntinio kasdieniam dėvėjimui. Ir nesudarinėsite grafikų, kuri klasė kurią dieną eis su liemenėmis  smile.gif Aš dar planuoju tėveliams parašyti laiškelius, kad jie užtikrintų kasdienį (ypač kasrytinį) liemenių dėvėjimą. Gyvenam kaimo vietovėj, o rytai jau tamsėja... O Jūsų garsiai šaukiančioms kolegėms tai priminti galima, jog internetas prieinamas visiems...  ax.gif  ir  kiekvienos iš mūsų para turi lygiai po 24 val.  ax.gif  Kas pirmas, tai to  mirksiukas.gif

Ačiū už jūsų nuomonę ir palaikymą. Tikrai pasistengsiu nesijausti kalta, kad aš gavau liemenes. Tik vis galvoju, kodėl darbe tarp mokytojų egzistuoja pavydas, nesusikalbėjimas (gal pas jus taip ir nėra?), o štai šiame forume galima rasti patarimą, padrąsinimą, sulaukti pagalbos. Ačiū, kad esate. Labai branginu jūsų draugystę.
Papildyta:
Kreipiuosi su prašymu, mielos kolegės. Gal ruošiatės pirmokų krikštynoms ir turite pasidarę Pirmoko pažymėjimą ar ką panašaus, ką galima būtų įteikti po priesaikos?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 09, 12:23)
100% pritariu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
user posted image

Bandau dėti paveiksliuką Peliukui, kas bus ,tas bus, spaudžiu-atsakyti bigsmile.gif

Papildyta:
Vaje kaip grazu,cia mano pirmasis ikeltas paveiksliukas, net susigraudinau biggrin.gif
Peliuk, pasakyk, kad ir tau jis patiko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 08, 15:10)
Mergaitės, pamokykite, kaip aktyvuoti nuorodą.
O kol kas įdedu taip kaip moku nuorodą apie finansinį raštingumą. Tinka 3-4 klasių mokiniams integruojant mokomuosius dalykus. Yra pamokų planai, nemažai įdomių užduočių ir kt.
www.dolceta.eu/lietuva/Mod7/ - Belgija

http://www.dolceta.e...Mod7/ - Belgija

bandau padeti, ar šita nuoroda?
Papildyta:
Tai nieko aktyvuoti nereikia, tik svarbu, kad nuoroda butu pilnai nukopijuota, tada ji pati aktyvuojasi
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad vėluoju su sveikinimais, bet sako geriau vėliau, negu niekad, taigi INEXS, su gimtadieniu!!! Sveikatos, stiprybės, kantrybės ir visko, ko tik širdis geidžia!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 09 spalio 2011 - 10:20
Skubu (vėluoju) user posted image ir aš pasveikinti INEXS su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 09 spalio 2011 - 10:36
INEXS dar pavėluotų sveikinimų siuntinukas, bet nuoširdus, iš visos širdelės.
SU GIMTADIENIU!!!
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 08, 21:08)
Galiu pamokint mirksiukas.gif
Nukopijuoji paveikslėlio nuorodą, atsakant žinute viršuj paspaudi IMG ir įdedi to paveikslėlio nuorodą. Ir publikuoji žinutę.

Daug paveikslėlių gali rasti ČIA
Jei moki rusų kalbą, tai dešinėj pusėj didesni paveikslėliai. Paspaudi ant jo ir apačioj išmeta tris nuorodas. Nukopijuoji pirmąją, ir tiesiai į žinutę patalpini. IMG spausti nebereikia. Pabandyk mirksiukas.gif

Ačiū už pamokėlę - dar patobulėjau ir tuo labaaaaai patenkintauser posted image
Čia dovanėlė kaip angeliukui sargui - padėjėjui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 09 spalio 2011 - 10:49
INEX su gimtadieniu
user posted image

Studija, paveiksliukas puikus.
Už pamokėlę turėtumėte būti dėkingos ne man, o zuzanelei. Šį kartą aš padėkų nenusipelniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 09, 10:44)
Tik vis galvoju, kodėl darbe tarp mokytojų egzistuoja pavydas, nesusikalbėjimas (gal pas jus taip ir nėra?), o štai šiame forume galima rasti patarimą, padrąsinimą, sulaukti pagalbos. Ačiū, kad esate. Labai branginu jūsų draugystę.

Pritariu drinks_cheers.gif

INEX, su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 09, 10:44)
Ačiū už jūsų nuomonę ir palaikymą. Tikrai pasistengsiu nesijausti kalta, kad aš gavau liemenes. Tik vis galvoju, kodėl darbe tarp mokytojų egzistuoja pavydas, nesusikalbėjimas (gal pas jus taip ir nėra?), o štai šiame forume galima rasti patarimą, padrąsinimą, sulaukti pagalbos. Ačiū, kad esate. Labai branginu jūsų draugystę.

Oi "užkiršino" mane šita Iruciuko situacija g.gif

Jeigu mokykla būtų siuntusi Jus į mokyklos lėšomis apmokėtą seminarą Jūsų darbo laiku ir Jūs būtumėt jame gavusi tas liemenes, tik tada sutikčiau, kad tai mokyklos turtas. O kelios kolegės turėjo apmaudžiai nusivilti, nes eikvodamos savo laisvalaikį ir gadindamos vieninteles akis smile.gif rado šitą akciją, jau norėjo imti ir registruotis, bet, deja, n-tąjį kartą Jūs jas jau buvote aplenkusi?.. mirksiukas.gif

Yra sveika ir naudinga konkurencija, bet, deja, egzistuoja ir kitokia smile.gif
Atsakyti
Dėl dainelių Dainų puokštė marga. Manau, kad taip nutiko dėl to, kad buvo nukopijuotos su windows media player. Naujesnė versija uždeda apsaugą ir taip perkopijuotus failus galima naudoti tik tame kompiuteryje. Perkelti kitur jie tampa neaktyvūs.
Atsakyti
Matau, Vilsonyte prisijungusi. Net neatsimenu, ar padėkojau Jums už liemenių nuorodą, tai dabar nuoširdžiausiai dėkoju thumbup.gif
Atsakyti