QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 08, 20:24)
Aš taip pat gavau liemenes. Ačiū už nuorodą. Noriu dar paklausti gavusių liemenes, ar jūs jas naudojate asmeniškai savo klasei? Nes mano kolegės garsiai šaukia, kad liemenės yra skirtos mokyklai ir reikia dalintis su visomis. Ar pas jus taip pat tokios kolegės ar čia tik man taip pasisekė?
Tikrai ne mokyklai. O tavo klasei, nes tokiu tikslu tu jas užsakinėjai. Aš nesidalinčiau ir iš manęs jų niekas neatimtų. Tai tik mano klasei, o ne visiems. Ir dar... Čia ne mokykla užsakė, o tu

Mano mokykla net nežino, nes siuntinį atnešė man į klasę ir aš pasirašiau. Vaikai suprato, kad jiems kažkas bus ir nekantriai laukia.
O jei mokyklai, tai kaip padalint? Kuriam duot, kuriam neduot? Pagal ką paskirstyt?

Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 08, 20:52)
Sveikos,
na, iš tikrųjų, tai manau, kad liemenės skirtos mokyklai/darželiui bendrai, nes pildant paraišką reikėjo garantuoti, kad niekas daugiau iš tos pačios mokyklos neužpildė paraiškos. Vadinasi, net jei kolegės ir norėtų užsakyti, paprasčiausiai nebegalėtų, nes vienas komplektas vienai mokyklai
na, iš tikrųjų, tai manau, kad liemenės skirtos mokyklai/darželiui bendrai, nes pildant paraišką reikėjo garantuoti, kad niekas daugiau iš tos pačios mokyklos neužpildė paraiškos. Vadinasi, net jei kolegės ir norėtų užsakyti, paprasčiausiai nebegalėtų, nes vienas komplektas vienai mokyklai

Aš tai neatkreipiau dėmesio, kad ten užsakant reikėjo garantuoti

Beje, ačiū tau