Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 08, 20:24)
Aš taip pat gavau liemenes. Ačiū už nuorodą. Noriu dar paklausti gavusių liemenes, ar jūs jas naudojate asmeniškai savo klasei? Nes mano kolegės garsiai šaukia, kad liemenės yra skirtos mokyklai ir reikia dalintis su visomis. Ar pas jus taip pat tokios kolegės ar čia tik man taip pasisekė?

Tikrai ne mokyklai. O tavo klasei, nes tokiu tikslu tu jas užsakinėjai. Aš nesidalinčiau ir iš manęs jų niekas neatimtų. Tai tik mano klasei, o ne visiems. Ir dar... Čia ne mokykla užsakė, o tu mirksiukas.gif
Mano mokykla net nežino, nes siuntinį atnešė man į klasę ir aš pasirašiau. Vaikai suprato, kad jiems kažkas bus ir nekantriai laukia.

O jei mokyklai, tai kaip padalint? Kuriam duot, kuriam neduot? Pagal ką paskirstyt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 08, 20:52)
Sveikos,

na, iš tikrųjų, tai manau, kad liemenės skirtos mokyklai/darželiui bendrai, nes pildant paraišką reikėjo garantuoti, kad niekas daugiau iš tos pačios mokyklos neužpildė paraiškos. Vadinasi, net jei kolegės ir norėtų užsakyti, paprasčiausiai nebegalėtų, nes vienas komplektas vienai mokyklai  mirksiukas.gif

Aš tai neatkreipiau dėmesio, kad ten užsakant reikėjo garantuoti g.gif
Beje, ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 spalio 2011 - 18:58
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 08, 19:55)

Beje, ačiū tau  4u.gif

Į sveikatą smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Ką tik grįžau iš Molėtų. Buvau su šeimyna etnokosmologijos muziejuje. Verta nuvažiuoti, tam kad palaikytum savo rankose geležinį meteorito gabalą, apžiūrėtum pirmuosius teleskopus, o pakilus į 7 aukštą pasigrožėtum pro stiklinį kupolą atsiveriančius draustinio vaizdus, apžvelgtum nuauksintas beržynų viršūnes. Gražu... tongue.gif
Gaila, kad taip ir nepavyko aplankyti observatorijos, nes labai nepalankus oras. Lijo...Atidėjau dangaus tyrinėjimus lapkričio mėnesiui. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 spalio 2011 - 19:47
Aurute, gal turi laiko pamokinti, kaip įdėti paveikslėlius? Jau ir peliuko gimtadienis praėjo...O aš taip ir neišmokau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 spalio 2011 - 20:04
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 08, 22:02)
Aurute, gal turi laiko pamokinti, kaip įdėti paveikslėlius? Jau ir peliuko gimtadienis praėjo...O aš taip ir neišmokau blush2.gif

Galiu pamokint mirksiukas.gif
Nukopijuoji paveikslėlio nuorodą, atsakant žinute viršuj paspaudi IMG ir įdedi to paveikslėlio nuorodą. Ir publikuoji žinutę.

Daug paveikslėlių gali rasti ČIA
Jei moki rusų kalbą, tai dešinėj pusėj didesni paveikslėliai. Paspaudi ant jo ir apačioj išmeta tris nuorodas. Nukopijuoji pirmąją, ir tiesiai į žinutę patalpini. IMG spausti nebereikia. Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 spalio 2011 - 20:13
Iš kompiuterio galima kelti per internetinį puslapį radikal.ru
Spaudi Parinkti
Paspaudi mėlynam fone žodį, kad užkrautų nuotrauką.
Nukopijuoji antrąją žaliąją nuorodą ir patalpini tiesiai į žinutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 spalio 2011 - 20:27
INEXS, dideli ir silti sveikinimai gimtadienio proga! user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų ir aš 4u.gif
user posted image
Atsakyti

INEXS,

Su GIMTADIENIU

user posted image
Atsakyti
lutute1, jau 22Peliuka22 paaiškino. Aš irgi taip darau ax.gif Beje, jei nedraugauji su rusų kalba, tai ČIA yra vokiškai arba angliškai. Net IMG spausti nereikia, tik nukopijuot nuorodą ir įklijuot.

INEXS, Su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 08, 19:24)
Aš taip pat gavau liemenes. Ačiū už nuorodą. Noriu dar paklausti gavusių liemenes, ar jūs jas naudojate asmeniškai savo klasei? Nes mano kolegės garsiai šaukia, kad liemenės yra skirtos mokyklai ir reikia dalintis su visomis. Ar pas jus taip pat tokios kolegės ar čia tik man taip pasisekė?

Labas rytas,

manau, kad visų svarbiausia, jog liemenės būtų kasdien dėvimos pagal paskirtį ir taip saugotų vaikus. Jeigu jos priklausytų visai mokyklai, tai tikriausia gulėtų spintoje ir lauktų progos, kada būtų galima jomis pasinaudoti, pasipuošti kokiam saugaus eismo renginy. (Man čia šiek tiek kvepia stagnacija... blush2.gif ) Juk visos mokyklos vaikams tikrai neužteks vieno siuntinio kasdieniam dėvėjimui. Ir nesudarinėsite grafikų, kuri klasė kurią dieną eis su liemenėmis smile.gif Aš dar planuoju tėveliams parašyti laiškelius, kad jie užtikrintų kasdienį (ypač kasrytinį) liemenių dėvėjimą. Gyvenam kaimo vietovėj, o rytai jau tamsėja... O Jūsų garsiai šaukiančioms kolegėms tai priminti galima, jog internetas prieinamas visiems... ax.gif ir kiekvienos iš mūsų para turi lygiai po 24 val. ax.gif Kas pirmas, tai to mirksiukas.gif

INEX, su gimimo diena 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad vėluoju, bet geriau dabar, nei niekada...
22peliuką22 ir Irmą.r bei
INEXS sveikinu su gimtadieniu!
user posted image
Atsakyti