Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 08, 13:24)
Labutis visoms  smile.gif

į paštą nusiunčiau Čipolino dainelę, gal panaudosi  4u.gif

Aciu sypsenele 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pamokykite, kaip aktyvuoti nuorodą.
O kol kas įdedu taip kaip moku nuorodą apie finansinį raštingumą. Tinka 3-4 klasių mokiniams integruojant mokomuosius dalykus. Yra pamokų planai, nemažai įdomių užduočių ir kt.
www.dolceta.eu/lietuva/Mod7/ - Belgija
Atsakyti
Ačiū, kad rūpiniesi mano širdele, Lutute 4u.gif , malonu, kad kažkam tu rūpi mirksiukas.gif .
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 08, 13:10)
O kol kas įdedu taip kaip moku nuorodą apie finansinį raštingumą. Tinka 3-4 klasių mokiniams integruojant mokomuosius dalykus. Yra pamokų planai, nemažai įdomių užduočių ir kt.

Nuorodą įkelti labai paprasta. Kai parašai viską, ką nori išsakyti, spausk virš žinutės lango esantį langelį, kuriame parašyta http://. Atsidariusiame lange įkelsi nukopijuotą norimo puslapio nuorodą, tada iššoks kitas langelis, kuriame tavęs paklaus, kaip pavadinsi šią nuorodą. Pavadinimą parašai ir skpaudi ok. Viskas, tavo nuoroda žinutėje bus tuo pavadinimu, kurį tu parašei mirksiukas.gif , o paspaudus ant jos galima bus įeiti į tą puslapį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 spalio 2011 - 12:22
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 08, 12:10)

Ačiū už nuorodą, tikrai pravers, aš jau kelinti metai iš eilės vedu verslo pagrindų ir ekonomikos būrelį pradinukams (turiu ir ekonomikos mokytojo specialybę), siais metais turiu visą būrį susidomėjusių pirmokų, tėveliai juokauja, kad galėčiau ir juos priimti, ar kitą grupę sudaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu 22peliukui22 ir staben uz sveikinimus smile.gif , uz sveikalele, kurios paskutines dvi savaites visai neturiu, aciu labai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,
Tikiuosi manęs nepamiršot. Labai norėčiau su jumis bendrauti, tačiau dar neturiu sąlygų, dar nesutvarkomas internetas, atidėtas vėl savaitei. Ryšys labai prastas, stringa. Kai ką siunčiu, viskas nutrūksta. Bijau ką nors ir siųstis, nes nežinau ką galiu pridaryti. Vis laukiu TEO pagalbos. Šiandien mokykloje sutvarkiau vieną diską. Siunčiu į paštą.

Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 10 08, 14:45)
Labas mergaitės,
Tikiuosi manęs nepamiršot. Labai norėčiau su jumis bendrauti, tačiau dar neturiu sąlygų, dar nesutvarkomas internetas, atidėtas vėl savaitei. Ryšys labai prastas, stringa. Kai ką siunčiu, viskas nutrūksta. Bijau ką nors ir siųstis, nes nežinau ką galiu pridaryti. Vis laukiu TEO pagalbos. Šiandien mokykloje sutvarkiau vieną diską. Siunčiu į paštą.

Labutis. Jeigu kalbi apie CD "Ir nuskris dainų paukštė marga", tai parsisiunčiau ir man nė vienas kūrinys negroja schmoll.gif . Pamėginau paleisti per kitą grotuvą, bet irgi nepavyko unsure.gif . Įdomu, ar čia tik man, ar ir kitoms ta pati bėda unsure.gif ...
Atsakyti
Negroja ir man verysad.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, patikrinau ir man negroja. vadinasi neduoda perkelt . Bandysiu pertvarkyt su kita programa ir įkelsiu iš naujo. Kompiuteryje groja. o kai atsiunčiau- ne. Pati nesupratau. Tai padarysiu vakare arba rytoj ryte, nes vėl teks pasiekt mokyklą. Dar įmesiu kai ką gražaus iš Ritos ir kitos kolegės idėjų. Ačiū joms už idėjas.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 07, 19:11)

4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif Vilsonyte, ačiū Tau šimtą kartą už puikią nuorodą. Neprisiminiau, kam turėčiau padėkoti už šaunias liemenes.

Aš taip pat gavau liemenes. Ačiū už nuorodą. Noriu dar paklausti gavusių liemenes, ar jūs jas naudojate asmeniškai savo klasei? Nes mano kolegės garsiai šaukia, kad liemenės yra skirtos mokyklai ir reikia dalintis su visomis. Ar pas jus taip pat tokios kolegės ar čia tik man taip pasisekė?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 08, 20:24)
Aš taip pat gavau liemenes. Ačiū už nuorodą. Noriu dar paklausti gavusių liemenes, ar jūs jas naudojate asmeniškai savo klasei? Nes mano kolegės garsiai šaukia, kad liemenės yra skirtos mokyklai ir reikia dalintis su visomis. Ar pas jus taip pat tokios kolegės ar čia tik man taip pasisekė?

Ant siuntinio dezes buvo uzrasyta jusu vardas ir pavarde. Tai manau kad tikrai nesazininga rekti kad reikia dalintis. Mano koleges dar kolkas nieko nezino ir net nesiruosiu dalintis kai suzinos, tegu pacios kartais bent pirsteliu pajudina.... Idomu tik ar pacios pasidalintu? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 08, 19:24)

Sveikos,

na, iš tikrųjų, tai manau, kad liemenės skirtos mokyklai/darželiui bendrai, nes pildant paraišką reikėjo garantuoti, kad niekas daugiau iš tos pačios mokyklos neužpildė paraiškos. Vadinasi, net jei kolegės ir norėtų užsakyti, paprasčiausiai nebegalėtų, nes vienas komplektas vienai mokyklai mirksiukas.gif
Bet, kadangi tų liemenių tik 20, tai jų kaip ir neina padalinti kelioms klasėms, kai kur ir vienai klasei jų nepakanka. Toliau, manau, susitarimo reikalas.
Man pasisekė, niekas iš manęs nereikalavo dalintis. Pasiėmiau sau kiek reikia, o kitas palikau mokyklai smile.gif
Atsakyti