Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 07, 16:43)
Jau mergaitės, jau skubu, perrašinėju  4u.gif

Laukiam laukiam nesulaukiam thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 07, 15:58)
Gavau ir aš šiandien liemenes. Tik dar neišpakavau ir net nežinau kaip jos atrodo. Labai skubėjau po darbo namo... O ir pakuot nesinorėjo prie vaikų, nes vienos man trūksta. Kai gausiu trūkstamą, tada dalinsiu. Manau jas įduosiu vaikams išeinant rudens atostogų mirksiukas.gif Palinkėsiu būti saugiems cool.gif

Nu nesuprantu, visos gauna, o aš ne verysad.gif .....
Atsakyti
Pirmą dalį CD išsiunčiau, laukit pašte, tik kažko labai lėtai šiandien dirba mano paštas (o ir gmail'as ne ką greičiau) tai nepergyvenkit, kada nors ateis mirksiukas.gif Bus trys dalys iš viso, trečioje rasit ir sąrašą mirksiukas.gif
Papildyta:
Jau yra pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 07, 16:21)
Nu nesuprantu, visos gauna, o aš ne  verysad.gif .....

sveikutės, kolegės, ne visos gauna, io, ne visos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 07, 17:56)
Pirmą dalį CD išsiunčiau, laukit pašte, tik kažko labai lėtai šiandien dirba mano paštas (o ir gmail'as ne ką greičiau) tai nepergyvenkit, kada nors ateis  mirksiukas.gif  Bus trys dalys iš viso, trečioje rasit ir sąrašą  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jau yra pašte  4u.gif

aciu thumbup.gif
O gal mokytojo knyga po truputeli galetum nuskanuoti blush2.gif kokiam menesiui vis i prieki mirksiukas.gif Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 07, 17:47)
aciu thumbup.gif
O  gal mokytojo knyga po truputeli galetum nuskanuoti blush2.gif kokiam menesiui vis i prieki mirksiukas.gif Buciau labai dekinga

Na, nežinau, būtų asmeniška tai be problemų, bet kai bibliotekos, pirma naudoju, tai nelabai norisi laužyti nugarėlę, juk skanuojant reikia ištiesinti blush2.gif ... Kad ten nepasakyčiau, kad kažkas ypatingo yra unsure.gif , na tikslai jau panašesni į tuos, kuriuos rašome, bet vistiek reikia koreguoti, o pamokų aprašymuose figūruoja pasakymai "kaip aiškinti tą ar aną aprašyta knygoje "Šaltinis". Taip kad jeigu turit ankstesnę mokytojo knygą, tai daug kas iš ten.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 07, 19:07)
Na, nežinau, būtų asmeniška tai be problemų, bet kai bibliotekos, pirma naudoju, tai nelabai norisi laužyti nugarėlę, juk skanuojant reikia ištiesinti  blush2.gif ... Kad ten nepasakyčiau, kad kažkas ypatingo yra  unsure.gif , na tikslai jau panašesni į tuos, kuriuos rašome, bet vistiek reikia koreguoti, o pamokų aprašymuose figūruoja pasakymai "kaip aiškinti tą ar aną aprašyta knygoje "Šaltinis". Taip kad jeigu turit ankstesnę mokytojo knygą, tai daug kas iš ten.

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai kadangi naujokė, tai niekaip ''neįvažiuoju'' apie kokias čia liemenes eina kalba per kelis puslapius mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 06, 22:06)
Va ir aš galvoju apie lėlių teatrą... tik Klaipėdoje... ale jie neatsiveža... reik patiems važiuot...

Sveikutės bigsmile.gif
O mes kartą Kalėdinę popietę rengėme čiuožykloje. Buvo parengta programėlė, Kalėdų Senelis pravedė ant ledo estafetes, rugtynes. Paskui išdalino dovanėles. O kavinėje suraitėme skanų tortą. Vaikai liko labai patenkinti. Aišku, kad tai tinka su 3-4 -tokais. Ir pasiruošimas buvo iš anksto: apklausėme, kas moka jau čiuožti, o kam bus reikalinga pagalba. Ir , žinoma, labai svarbus instruktažas. Na mokytojai rizika didesnė, bet viskas baigėsi super. rolleyes.gif Iš patirties sakau, kad dar taip organizuočiau.
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 07, 17:28)
Aš tai kadangi naujokė, tai niekaip ''neįvažiuoju'' apie kokias čia liemenes eina kalba per kelis puslapius  mastau.gif

Aš "Lietuvos ryte" radau, kad "Serla" organizuoja tokį žaidimą, kuriame gali dalyvauti mokytojai ar darželio auklėtojai.Tereikėjo užpildyti anketą ir 50 pirmųjų gavo dovanų mokiniams - vaikiškas šviesą atspindinčias liemenes.Tai vat šia nuoroda pasidalinau ir su šio forumo kolegėmis mirksiukas.gif
Džiaugiuosi, nes ir aš šiandien gavau liemenes thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 07, 15:06)
Bet kaip suprantu cia reikejo ir mokytojos darbo blush2.gif o mes norime visi pradinukai kartu, tai nemanau kad taip jau viskas sklandziai vyktu g.gif . O teatrai tai mums jau kaip ir .... mes labai daznai vezem vaikus, tai dabar jau norime kazko kitokio rolleyes.gif

smile.gif kai važiuoji tik su savo klase yra patogiau, nesi "pririšta" prie kitų mokytojų. Ir tėveliai daugiau linkę padėti ir patys viską organizuoti. Dažniausiai man tekdavo tik spektakliuką su vaikais paruošt, o visa kitą prigalvodavo tėveliai.
g.gif Jeigu visi pradinukai nori švęsti kartu- tada tai tikrai tenka galvą pasukti, derinti, kad visiems būtų gerai: ir dėl kainos, ir dėl pačio renginio, ir dėl laiko. doh.gif
Šiemet manęs laukia panaši situacija. Planuojame daryt bendrą visų pradinukų šventimą. Tik dar nesumąstėme, ką , kur ir kaip?Tai jeigu kils kokių originalių minčių, pasidalink. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 07, 18:47)
Aš "Lietuvos ryte" radau, kad "Serla" organizuoja tokį žaidimą, kuriame gali dalyvauti mokytojai ar darželio auklėtojai.Tereikėjo užpildyti anketą ir 50 pirmųjų gavo dovanų mokiniams - vaikiškas šviesą atspindinčias liemenes.Tai vat šia nuoroda pasidalinau ir su šio forumo kolegėmis mirksiukas.gif
Džiaugiuosi, nes ir aš šiandien gavau liemenes   thumb_yello.gif

4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif Vilsonyte, ačiū Tau šimtą kartą už puikią nuorodą. Neprisiminiau, kam turėčiau padėkoti už šaunias liemenes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 07 spalio 2011 - 18:16
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 07, 20:11)
4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif Vilsonyte, ačiū Tau šimtą kartą už puikią nuorodą. Neprisiminiau, kam turėčiau padėkoti už šaunias liemenes.

drinks_cheers.gif
Atsakyti