QUOTE(elimak7 @ 2011 10 07, 15:06)
Bet kaip suprantu cia reikejo ir mokytojos darbo
o mes norime visi pradinukai kartu, tai nemanau kad taip jau viskas sklandziai vyktu
. O teatrai tai mums jau kaip ir .... mes labai daznai vezem vaikus, tai dabar jau norime kazko kitokio
kai važiuoji tik su savo klase yra patogiau, nesi "pririšta" prie kitų mokytojų. Ir tėveliai daugiau linkę padėti ir patys viską organizuoti. Dažniausiai man tekdavo tik spektakliuką su vaikais paruošt, o visa kitą prigalvodavo tėveliai.
Jeigu visi pradinukai nori švęsti kartu- tada tai tikrai tenka galvą pasukti, derinti, kad visiems būtų gerai: ir dėl kainos, ir dėl pačio renginio, ir dėl laiko.
Šiemet manęs laukia panaši situacija. Planuojame daryt bendrą visų pradinukų šventimą. Tik dar nesumąstėme, ką , kur ir kaip?Tai jeigu kils kokių originalių minčių, pasidalink.
Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 07, 18:47)
Aš "Lietuvos ryte" radau, kad "Serla" organizuoja tokį žaidimą, kuriame gali dalyvauti mokytojai ar darželio auklėtojai.Tereikėjo užpildyti anketą ir 50 pirmųjų gavo dovanų mokiniams - vaikiškas šviesą atspindinčias liemenes.Tai vat šia nuoroda pasidalinau ir su šio forumo kolegėmis
Džiaugiuosi, nes ir aš šiandien gavau liemenes
Vilsonyte, ačiū Tau šimtą kartą už puikią nuorodą. Neprisiminiau, kam turėčiau padėkoti už šaunias liemenes.