[quote=zuzanele,2011 10 06, 22:29]
Kaune Lėlių teatre. Po spektaklio pasirodo Kalėdų senelis. Su vaikais užsiima. Jie deklamuoja scenoje eilėraščius, pažaidžia, pasišneka su jais. ( Vaikai būna savo vietoje). Gali tėvai prieš spektaklį atvežti dovanėles ir vaikams, antrame aukšte, po spektaklio, nykštukas (lėlė) išdalina dovanėlės per namelio langelį
[/quo
Labai įdomu Tačiau mums tolokai važiuot į Kauną
Šiaip iš Kauno rajono tai dar ir patys atsiveža bei parveža. Būna įskaičiuota į bendrą kainą ir nedaug gaunasi, apie 14-16 litų. Manau, kad ir Kauno mokyklas taip aptarnauja...
Į paštą išsiunčiau Šiaurienės diktantų knygelės pusę (iki 63 p.), gal kam pravers (berods '96 leidimo metai).
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 06, 20:05)
Mes jau užsisakėm tradiciškai Lėlių teatre spektaklį. Labai gražūs būna ir kasmet vis naujas. Vaidina ne vien lėlės, bet ir žmonės
Va ir aš galvoju apie lėlių teatrą... tik Klaipėdoje... ale jie neatsiveža... reik patiems važiuot...
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 17:28)
Tiesa, jau gavom Naujojo šaltinio mokytojų knygas (ketvirtokėms), tai bandysiu rytoj persirašyti CD (jeigu pavyks) ir įkelsiu, nes žinau, kad yra daugiau norinčių ir laukiančių .
labai laukiam
As jau siandien gavau liemenes
Papildyta:
Man turetu likti viena liemene,jei ka sakykite atsiusiu
Papildyta:
Mes praeitais metais buvome uzsisake "Ainiai" internete http://www.ainiai.lt/ labai patiko ir mokiniams ir mokytojams. Jie turi kelias programas ir mokejome po nedaug, man atrodo iki 10lt. Jie patys atvaziuoja i mokykla. O siais metais irgi norime kazka pasikviesti, gal kas turite kokiu pasiulymu be Flinto
Ir aš gavau liemenes Gaila, bet liniui negalėsiu padovanoti atliekamų liemenių, nes kolegės "neleido". Pasitarusios nusprendėme, kad likusiomis liemenėmis papuošime vaikus per saugaus eismo konkursą "Šviesoforas".
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 07, 11:15)
Mes praeitais metais buvome uzsisake "Ainiai" internete http://www.ainiai.lt/ labai patiko ir mokiniams ir mokytojams. Jie turi kelias programas ir mokejome po nedaug, man atrodo iki 10lt. Jie patys atvaziuoja i mokykla. O siais metais irgi norime kazka pasikviesti, gal kas turite kokiu pasiulymu be Flinto
Man labai patinka keliauti. Elimak, gal išmėgink su mokiniais kelionių džiaugsmą?
Dėl Kalėdinio spektaklio, tai praeitais metais buvome Keistuolių teatre. Patiko Ir Kalėdų senelis buvo, ir dovanas dalino, ir aktoriai pasakas sekė.
O vienais metais su klase Kalėdas šventėme Užutrakio dvare. O ten tai buvo pasaka!.. Ir su poniais vaikai jodinėjo, ir su bričkele dardėjome, ir tėveliai, nykštukais apsirėdę, dešreles lauke kepė ir mus vaišino, ir sniego karą žaidėme, ir spektaklį suvaidinome. Po poniškas menes vaikštinėjome, strikinėjome, Kalėdų senelio sulaukėme, dovanas išsidalinome, namo skirstytis nenorėjome... :
Uch, kaip artėja Kalėdos!...
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 07, 13:14)
Ir aš gavau liemenes Gaila, bet liniui negalėsiu padovanoti atliekamų liemenių, nes kolegės "neleido". Pasitarusios nusprendėme, kad likusiomis liemenėmis papuošime vaikus per saugaus eismo konkursą "Šviesoforas".
Mirė mano viltis
Juokiuosi, aišku Viskas suprantama, bet neprašysiu- tikrai niekur negausiu
Papildyta:
Taigi, linius tebeiesko trijų liemenių. Kas galite man padėti, prašyčiau į až parašyti, pasitartume individualiai
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 07, 14:33)
Man labai patinka keliauti. Elimak, gal išmėgink su mokiniais kelionių džiaugsmą?
Dėl Kalėdinio spektaklio, tai praeitais metais buvome Keistuolių teatre. Patiko Ir Kalėdų senelis buvo, ir dovanas dalino, ir aktoriai pasakas sekė.
O vienais metais su klase Kalėdas šventėme Užutrakio dvare. O ten tai buvo pasaka!.. Ir su poniais vaikai jodinėjo, ir su bričkele dardėjome, ir tėveliai, nykštukais apsirėdę, dešreles lauke kepė ir mus vaišino, ir sniego karą žaidėme, ir spektaklį suvaidinome. Po poniškas menes vaikštinėjome, strikinėjome, Kalėdų senelio sulaukėme, dovanas išsidalinome, namo skirstytis nenorėjome... :
Bet kaip suprantu cia reikejo ir mokytojos darbo o mes norime visi pradinukai kartu, tai nemanau kad taip jau viskas sklandziai vyktu . O teatrai tai mums jau kaip ir .... mes labai daznai vezem vaikus, tai dabar jau norime kazko kitokio
Smilga1972, oi kaip laukiu to cd, pas mus mokykla neužsakė. O pačiai dėl cd pirkti nesinori.
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 07, 15:38)
Smilga1972, oi kaip laukiu to cd, pas mus mokykla neužsakė. O pačiai dėl cd pirkti nesinori.
Jau mergaitės, jau skubu, perrašinėju
Gavau ir aš šiandien liemenes. Tik dar neišpakavau ir net nežinau kaip jos atrodo. Labai skubėjau po darbo namo... O ir pakuot nesinorėjo prie vaikų, nes vienos man trūksta. Kai gausiu trūkstamą, tada dalinsiu. Manau jas įduosiu vaikams išeinant rudens atostogų Palinkėsiu būti saugiems