Sveikutės
Po vakarykščios šventės čia labai jau tylu
Norėjau paklausti, gal kartais turit nuskenuotus Bortkevičiaus "Matematikos testus" IV kl.? Reiktu bent pirmų lapų
Tyla prieš audrą Reikia vakaro sulaukt, o tada jau bus ...
Siunčiu nuorodų vilnietėms ir nebūtinai. Jei švęsti, tai švęsti!
Mokytojų naktis ir diena muziejuje"http://www.google.lt/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ilonagrigaraviciene.lt%2Fnaujienos%2Fkvieciame-dalyvauti-renginyje-quotmokytoju-diena-ir-naktis-muziejujequot%2F&rct=j&q=%20%E2%80%9EMokytoj%C5%B3%20nakt%C4%AF%20ir%20dien%C4%85%20muziejuje&ei=DaGNTui3C4rTsgbKxJXkDw&usg=AFQjCNGDBtuH-UGqJ3dXTU8TzIuoLyvhrA&sig2=6SQ-1REp7xTKnPfSobm3Ew
Mokytojų dienos proga nemokamas Sebė" seansas Skalvijoje"
www.mokausiiskino.lt
Mokytojų dienos proga ITIC komandos dovanos! Mūsų draugai Ibero, Ausvėja, kino teatras Pasaka ir Vilniaus Kamerinis Teatras specialiai mokytojams paruošė dovanų kuponų ir pakvietimų!
Tereikia parašyti elektroninį laišką į info@isic.lt, antraštėje nurodant Noriu dovanų. Laiške parašykite savo vardą, pavardę, ITIC pažymėjimo numerį, el. paštą, miestą bei telefoną. Laiškus siųskite iki spalio 31 d.! Laimėjusius informuos asmeniškai.
Mokytojų naktis ir diena muziejuje"http://www.google.lt/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ilonagrigaraviciene.lt%2Fnaujienos%2Fkvieciame-dalyvauti-renginyje-quotmokytoju-diena-ir-naktis-muziejujequot%2F&rct=j&q=%20%E2%80%9EMokytoj%C5%B3%20nakt%C4%AF%20ir%20dien%C4%85%20muziejuje&ei=DaGNTui3C4rTsgbKxJXkDw&usg=AFQjCNGDBtuH-UGqJ3dXTU8TzIuoLyvhrA&sig2=6SQ-1REp7xTKnPfSobm3Ew
Mokytojų dienos proga nemokamas Sebė" seansas Skalvijoje"
www.mokausiiskino.lt
Mokytojų dienos proga ITIC komandos dovanos! Mūsų draugai Ibero, Ausvėja, kino teatras Pasaka ir Vilniaus Kamerinis Teatras specialiai mokytojams paruošė dovanų kuponų ir pakvietimų!
Tereikia parašyti elektroninį laišką į info@isic.lt, antraštėje nurodant Noriu dovanų. Laiške parašykite savo vardą, pavardę, ITIC pažymėjimo numerį, el. paštą, miestą bei telefoną. Laiškus siųskite iki spalio 31 d.! Laimėjusius informuos asmeniškai.
Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš SERKLOS
Papildyta:
serlos
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 16:56)
Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš SERKLOS
serlos
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 15:57)
Papildyta:
serlos
Papildyta:
serlos
kAIP GREIT? DŽIAUGIUOSI UŽ TAVE IR TAVO VAIKUS. TAI GAL IR MES NEUŽILGO GAUSIME, NES IR MUMS PAVYKO LAIKU UŽSIREGISTRUOTI
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 15:57)
Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš serlos
Labukas, giriuosi ir aš Šian atnešė siuntinį ir mums.
Kažkokia sunki ši savaitė, bent jau man. Sukuosi kaip voverė rate, tai nors liemenės pradžiugino.
Labutis visoms
snaudale, Bitė Maja su visais savo nuotykiais laukia tavęs pašte
snaudale, Bitė Maja su visais savo nuotykiais laukia tavęs pašte
Kaip smagu Liemenės jau atvyksta. Laukiu ir aš jų
QUOTE(eda77 @ 2011 10 06, 16:07)
Labukas, giriuosi ir aš Šian atnešė siuntinį ir mums.
Kažkokia sunki ši savaitė, bent jau man. Sukuosi kaip voverė rate, tai nors liemenės pradžiugino.
O aš dar negavau , gal blogai ką nurodžiau registruodamasi , kažkaip išsiblaškiusiai rašiau viską, tai nesu tikra, kad viską gerai užpildžiau . Tikėkimės, kad ir aš sulauksiu dovanėlės Gal rytoj ...
Gal kartais kuriai kolegei atliks 3 vnt. liemenių? Pirkčiau, mainyčiau ar dar kaip nors atsilyginčiau už perleidimą.
O gal kuri žinote, kur galima įsigyti būtent vaikiškų liemenių, nes, kiek paieškojau, tai visur labai jau didelės arba tik didmeninė prekyba... O laaabai trūksta trijų vnt.
SOS SOS SOS
O gal kuri žinote, kur galima įsigyti būtent vaikiškų liemenių, nes, kiek paieškojau, tai visur labai jau didelės arba tik didmeninė prekyba... O laaabai trūksta trijų vnt.
SOS SOS SOS
Vakar net neturėjau kada visų pasveikint, nes šventėm su kolektyvu. Taigi šiandin sveikinu ir linkiu tik kanrybės ir optimizmo.