Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

Sveikutės 4u.gif
Po vakarykščios šventės čia labai jau tylu unsure.gif smile.gif

Norėjau paklausti, gal kartais turit nuskenuotus Bortkevičiaus "Matematikos testus" IV kl.? Reiktu bent pirmų lapų ax.gif
Atsakyti
Tyla prieš audrą biggrin.gif Reikia vakaro sulaukt, o tada jau bus ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilsonyte: 06 spalio 2011 - 14:33
Siunčiu nuorodų vilnietėms ir nebūtinai. Jei švęsti, tai švęsti! biggrin.gif

„Mokytojų naktis ir diena muziejuje"http://www.google.lt/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ilonagrigaraviciene.lt%2Fnaujienos%2Fkvieciame-dalyvauti-renginyje-quotmokytoju-diena-ir-naktis-muziejujequot%2F&rct=j&q=%20%E2%80%9EMokytoj%C5%B3%20nakt%C4%AF%20ir%20dien%C4%85%20muziejuje&ei=DaGNTui3C4rTsgbKxJXkDw&usg=AFQjCNGDBtuH-UGqJ3dXTU8TzIuoLyvhrA&sig2=6SQ-1REp7xTKnPfSobm3Ew

Mokytojų dienos proga – nemokamas „Sebė" seansas „Skalvijoje"
www.mokausiiskino.lt

Mokytojų dienos proga ITIC komandos dovanos! Mūsų draugai Ibero, Ausvėja, kino teatras Pasaka ir Vilniaus Kamerinis Teatras specialiai mokytojams paruošė dovanų kuponų ir pakvietimų!

Tereikia parašyti elektroninį laišką į info@isic.lt, antraštėje nurodant „Noriu dovanų“. Laiške parašykite savo vardą, pavardę, ITIC pažymėjimo numerį, el. paštą, miestą bei telefoną. Laiškus siųskite iki spalio 31 d.! Laimėjusius informuos asmeniškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 06 spalio 2011 - 14:52
4u.gif Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš SERKLOS
Papildyta:
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 16:56)
4u.gif Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš SERKLOS

serlos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 15:57)
Papildyta:

serlos  ax.gif

kAIP GREIT? DŽIAUGIUOSI UŽ TAVE IR TAVO VAIKUS. biggrin.gif TAI GAL IR MES NEUŽILGO GAUSIME, NES IR MUMS PAVYKO LAIKU UŽSIREGISTRUOTI bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! Liemenes jau ir aš gavau. Šiandien. Vaikams ant striukių bus pats tas.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 10 06, 15:57)
4u.gif Sveikos. Vis dar švečiate......, o aš atėjau pasigirti. Mes jau gavome liemenes iš serlos  ax.gif

Labukas, giriuosi ir aš ax.gif Šian atnešė siuntinį ir mums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kažkokia sunki ši savaitė, bent jau man. Sukuosi kaip voverė rate, tai nors liemenės pradžiugino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 06 spalio 2011 - 15:08
Labutis visoms smile.gif

snaudale, Bitė Maja su visais savo nuotykiais laukia tavęs pašte mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu thumbup.gif Liemenės jau atvyksta. Laukiu ir aš jų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 10 06, 16:07)
Labukas, giriuosi ir aš  ax.gif  Šian atnešė siuntinį ir mums.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kažkokia sunki ši savaitė, bent jau man. Sukuosi kaip voverė rate, tai nors liemenės pradžiugino.

O aš dar negavau schmoll.gif , gal blogai ką nurodžiau registruodamasi g.gif , kažkaip išsiblaškiusiai rašiau viską, tai nesu tikra, kad viską gerai užpildžiau unsure.gif . Tikėkimės, kad ir aš sulauksiu dovanėlės 4u.gif Gal rytoj 4u.gif ...
Atsakyti
Gal kartais kuriai kolegei atliks 3 vnt. liemenių? Pirkčiau, mainyčiau ar dar kaip nors atsilyginčiau už perleidimą.

O gal kuri žinote, kur galima įsigyti būtent vaikiškų liemenių, nes, kiek paieškojau, tai visur labai jau didelės arba tik didmeninė prekyba... O laaabai trūksta trijų vnt.

SOS SOS SOS
Atsakyti
Vakar net neturėjau kada visų pasveikint, nes šventėm su kolektyvu. Taigi šiandin sveikinu ir linkiu tik kanrybės ir optimizmo.
Atsakyti