Su gimtadieniu 22peliukas22[color=red][i][u] - palinkėsiu labai svarbaus - kad mokykloje viskas eitųsi kaip sviestu patepta ir namuose liktų labai daug laiko forumo skaitymui bei sau savo šeimai
P.s Tokių turiu filmukų turiu daugiau. Dar yra ir Amsiaus pamokėlės. Jei reikia - prikabinsiu
22peliuk22, su tortadieniu, visa ko geriausio ir visas mielas koleges su profesine švente
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 15:57)
Pirmiausiai vaikai (pagal ją) mokomi rašyti nuo eilutės apačios iki eilutės viršaus (varnelė išlindusi virš eilutės), bet rašo į kasantrą eilutę. Kai išmoksta, tada pradeda rašyti į kiekvieną eilutę, o raides sutraukia (įsivaizduojamai tą vieną eilutę dalija į pirmokiško sąsiuvinio tris eilutes) ir taip rašo raides jau nepritraukdami iki eilutės viršaus .
Na va, ačiū, kad išaiškinai
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 04, 17:34)
Ir dar dovanų gavome iš vienos mamytės- akvariumą su 4 žuvytėmis Žadėjo pati jį valyti, tvarkyti ir pašaru pasirūpinti.
Aš pirmoje klasėje per mokytojų dieną gavau akvariumą su 3 žuvytėm dovanų Tiesa, valyt neapsiėmė niekas
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 16:24)
R.@usra, klausimas tau asmeniškai . Kaip tu pasikeitei niką? Ar registravaisi iš naujo ar kažkur galima nustatymuose pasikeisti? Norėčiau ir aš persikrikštyti , nelabai jau aš jaučiuosi smilga , tuo labiau, kad yra dar viena smilga tarp mūsų ...
Labai paprastas pasikeitimas. Forumo pačiame "viršuje", na kur prasideda visos išvardintos temos yra aktualūs klausimai. Kai ten atsidarai yra skyrelis "prašymai pakeisti nario vardą". Ten parašai žinutę, pa lauki ir....valio
Nepamačiau, kad jau atsakymas parašytas, Na...gal kas dar susigundys
O dabar pirma pasivaišinus noriu pasiųsti karščiausius sveikinimus 22peliukui22.
S V E I K I N U !!!!!!!!!
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 04, 20:48)
Aš pirmoje klasėje per mokytojų dieną gavau akvariumą su 3 žuvytėm dovanų Tiesa, valyt neapsiėmė niekas
Šarkka, tai lig šiol pati valai , o gal vaikai? Žinosiu pas ką kreiptis patarimo dėl akvariuminių žuvelių priežiūros.
22peliukui22, su gimtadieniu, kad energija esanti tavyje niekad neišsektų
Sveikos
22 peliuk 22,
22 peliuk 22,
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 17:25)
siunčiu karščiausius sveikinimus 22peliukui22.
O šie žodžiai, kad ir nevalstybine kalba, bet visoms kolegėms profesinės šventės proga
Я люблю свою работу,
Я приду сюда в субботу
И конечно в воскресенье.
Здесь я встречу день рожденье,
Новый год, 8 Марта,
... Ночевать здесь буду завтра!
Если я не заболею,
Не сорвусь, не озверею,
Здесь я встречу все рассветы,
Все закаты и приветы.
От работы дохнут кони,
Ну а я бессмертный пони!
Su Mokytojų diena!!!
O šie žodžiai, kad ir nevalstybine kalba, bet visoms kolegėms profesinės šventės proga
Я люблю свою работу,
Я приду сюда в субботу
И конечно в воскресенье.
Здесь я встречу день рожденье,
Новый год, 8 Марта,
... Ночевать здесь буду завтра!
Если я не заболею,
Не сорвусь, не озверею,
Здесь я встречу все рассветы,
Все закаты и приветы.
От работы дохнут кони,
Ну а я бессмертный пони!
Su Mokytojų diena!!!
Labukas,
Na mokytojų šventės proga spjoviau į visus darbus (tiesa tik dabar 10 val.vakaro ) ir atsidariau forumą, seniai jau bebuvau ,nes apsikasiau darbais tik galvelė tekyšo . Mano mokykla stačia galva neria į visus renginius , parodas, konkursus, akcijas ir t.t.iš eilės.Dar vienas nesibaigė ,o jau žiūrėk du prasidėję. Tai jau galvoju pasenau,kad nebespėju, o pasirodo reikia pačiai atsirinkti -dalyvaut man su vaikais ar ne. Taip aš išmasčiau, nes jau stogas važiuoja. Nėra tinkamo vadovavimo, kordinavimo. Organizuoja visi kas netingi, o jūs mokytojos spėkit dalyvaut. Na va pasiguodžiau švenčių išvakarėse
[SIZE=7][FONT=Courier]Sveikinu 22peliuką22 su gimimo diena ir visas koleges su profesine švente, linkiu geros nuotaikos ,stiprybės, kantrybės. Greit rudens atostogos.
Na mokytojų šventės proga spjoviau į visus darbus (tiesa tik dabar 10 val.vakaro ) ir atsidariau forumą, seniai jau bebuvau ,nes apsikasiau darbais tik galvelė tekyšo . Mano mokykla stačia galva neria į visus renginius , parodas, konkursus, akcijas ir t.t.iš eilės.Dar vienas nesibaigė ,o jau žiūrėk du prasidėję. Tai jau galvoju pasenau,kad nebespėju, o pasirodo reikia pačiai atsirinkti -dalyvaut man su vaikais ar ne. Taip aš išmasčiau, nes jau stogas važiuoja. Nėra tinkamo vadovavimo, kordinavimo. Organizuoja visi kas netingi, o jūs mokytojos spėkit dalyvaut. Na va pasiguodžiau švenčių išvakarėse
[SIZE=7][FONT=Courier]Sveikinu 22peliuką22 su gimimo diena ir visas koleges su profesine švente, linkiu geros nuotaikos ,stiprybės, kantrybės. Greit rudens atostogos.