Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

Kaip noriu braškių bigsmile.gif O jau koks tortas wub.gif Kaip tik man prie arbatos.
Negaliu sirgti. Ryt su mokinukais koncertuojam mokytojoms.

Dar trūksta fejerverkų gimtadienio proga mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 spalio 2011 - 15:30
Tai pradedam puotą lotuliukas.gif Pamačiusi vaišes nusprendžiau apsimesti ligoniuke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tiesa, jau gavom Naujojo šaltinio mokytojų knygas (ketvirtokėms), tai bandysiu rytoj persirašyti CD (jeigu pavyks) ir įkelsiu, nes žinau, kad yra daugiau norinčių ir laukiančių 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, na duodat garo mergaites! Tik neprisesk prie kompo ir iskart atsilieki. Trecia para skaitau ka priraset - siaip ne taip pasivijau yahoo.gif ir net konspektus uzsivedziau... lotuliukas.gif (cia as apie ekskursijas). Tikiuosi nebeatsiliksiu unsure.gif

22PELIUK22 SU GRAZIA SVENTE! Nuosirdziausi sveikinimai birthday.gif

QUOTE(linius @ 2011 10 03, 17:20)
Dalyvausim Konstitucijos egzamine (aisku, pagal savo galimybes smile.gif. Pasidariau tam reikalui skaidres. Gal ir Jums pravers. Siunciu i pasta.

Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 04 spalio 2011 - 15:40
Klausimas kompiuteristėms 4u.gif (užverčiu šiandien visas klausimais lotuliukas.gif ). Parsisiunčiu iš youtube's kokį nors filmuką, išsisaugoju savo kompiuteryje avi formatu, rodo kuo puikiausiai. Nusinešu į darbą, mėginu paleisti, o ten šnipštas. Garsas yra, vaizdo nėra schmoll.gif . Ko ten trūksta?
Atsakyti
22peliuk22 happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif MEILĖS< LAIMĖS ir SVEIKATOS.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 16:48)
Klausimas kompiuteristėms  4u.gif  (užverčiu šiandien visas klausimais  lotuliukas.gif ). Parsisiunčiu iš youtube's kokį nors filmuką, išsisaugoju savo kompiuteryje avi formatu, rodo kuo puikiausiai. Nusinešu į darbą, mėginu paleisti, o ten šnipštas. Garsas yra, vaizdo nėra  schmoll.gif . Ko ten trūksta?

Gali būti, kad programa ne visa instaliuota, ar jos versija senesnė. Čia daug visokių .... gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 16:13)
o tas filmukas apie saugų elgesį "vienišas" ar galima ir daugiau panašių parsisiųsti  blush2.gif ? Nes civilinės saugos puslapyje yra daugiau panašių filmukų, tik jie labai mažame ekranėlyje ir neleidžia parsisiųsti  ax.gif , o naudingi  4u.gif . Jeigu turi daugiau kažko panašaus, tai įkelk nuorodas ir būtų galima parsisiųsti  ax.gif .

pabandyk http://www.youtube.c...h?v=NaZjwMF6BhE

tik pasididink per visą ekraną
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 04, 17:04)

Jei jau tiek skanumynų, tai ir apsirengti reikia šventiškiau biggrin.gif . Į paštą nusiunčiau „modelius“. Rinkitės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 04 spalio 2011 - 16:10
QUOTE(b.s @ 2011 10 04, 17:17)
pabandyk http://www.youtube.c...h?v=NaZjwMF6BhE

tik pasididink per visą ekraną

Jau radau ir išbandžiau, ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 04, 17:04)
Gali būti, kad programa ne visa instaliuota, ar jos versija senesnė. Čia daug visokių .... gali būti  g.gif

Pamėginau darbe atsisiųsti VLC player, per jį viską rodo visada, tai neleidžia galutinai instaliuoti, nes mokyklos kompiuteristas uždėjęs savo admino slaptažodį ir be jo leidmo nieko negaliu daryti doh.gif . Dabar turėsiu lenktis iki žemės, kad ateitų ir duotų išrišimą tam grotuvui doh.gif . Jau kiekvienas kirminėlis dedasi baisiu smaugliu doh.gif . Dabar be jo negaliu net kalendoriaus kompiuteryje atsidaryti, viršūnė doh.gif . Anksčiau buvo kitas žmogelis, tai jokių problemų nebuvo, o dabar gal jis įsivaizduoja, kad esu visiškai tūpa, tai bijo, kad ko nepridaryčiau g.gif ... Įžeidžia mane, nes jau labai daug metų pati kapstausi ir nesu visiška nevykėlė unsure.gif ... Dar ir kitoms kolegėms padedu, nereikia jo kviesti, o čia matai pasisiūlė jis man instaliuoti spausdintuvą doh.gif Lyg pirmą kartą instaliavimo CD matyčiau doh.gif . Pikta šiandien labai ant jo blink.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos bešvenčiančios peliuko gimtadienį! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O aš šiandien su pirmokais švenčiau Gyvūnų globos dieną. tongue.gif Likau nustebinta tėvelių aktyvumo. Klasėje tik 8 vaikai, o 7 iš jų atsinešė savo augintinius. Ko tik nebuvo: vėžliukas, drugelių veislės triušis, terjerų kalytė, pekinesų šunelis, siamo katė, džiungariškas žiurkėnas, katinėlis Broniukas biggrin.gif .Ir dar dovanų gavome iš vienos mamytės- akvariumą su 4 žuvytėmis tongue.gif Žadėjo pati jį valyti, tvarkyti ir pašaru pasirūpinti. thumbup.gif Buvo labai naudinga ir smagi pamokėlė tokia proga.Ką dar nuveikėme ir padarėme- vėliau atsiųsiu į paštą. Gal kada ir jums pravers? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 04 spalio 2011 - 16:36
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 04, 17:34)
smile.gif Sveikos bešvenčiančios peliuko gimtadienį!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
O aš šiandien su pirmokais švenčiau Gyvūnų globos dieną. tongue.gif Likau nustebinta tėvelių aktyvumo. Klasėje tik 8 vaikai, o 7 iš jų  atsinešė savo augintinius. Ko tik nebuvo: vėžliukas, drugelių veislės triušis, terjerų kalytė, pekinesų šunelis, siamo katė, džiungariškas žiurkėnas, katinėlis Broniukas biggrin.gif .Ir dar dovanų gavome iš vienos mamytės- akvariumą su 4 žuvytėmis tongue.gif Žadėjo pati jį valyti, tvarkyti ir pašaru pasirūpinti. thumbup.gif Buvo labai naudinga ir smagi pamokėlė tokia proga.Ką dar nuveikėme ir padarėme- vėliau atsiųsiu į paštą. Gal kada ir jums pravers? smile.gif

Labai gražu! O man taip nepavyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 15:24)
R.@usra, klausimas tau asmeniškai  ax.gif . Kaip tu pasikeitei niką? Ar registravaisi iš naujo ar kažkur galima nustatymuose pasikeisti? Norėčiau ir aš persikrikštyti  ax.gif , nelabai jau aš jaučiuosi smilga  blush2.gif , tuo labiau, kad yra dar viena smilga tarp mūsų  ax.gif ...

Norėdama pasikeisti nic'ą eik į skyrelį - DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI - ten yra - prašymas pakeisti savo vardą. Parašysi ir per keletą dienų turėsi naują nic'ą mirksiukas.gif
Atsakyti