Kaip noriu braškių O jau koks tortas Kaip tik man prie arbatos.
Negaliu sirgti. Ryt su mokinukais koncertuojam mokytojoms.
Dar trūksta fejerverkų gimtadienio proga
Tiesa, jau gavom Naujojo šaltinio mokytojų knygas (ketvirtokėms), tai bandysiu rytoj persirašyti CD (jeigu pavyks) ir įkelsiu, nes žinau, kad yra daugiau norinčių ir laukiančių .
Sveikos, na duodat garo mergaites! Tik neprisesk prie kompo ir iskart atsilieki. Trecia para skaitau ka priraset - siaip ne taip pasivijau ir net konspektus uzsivedziau... (cia as apie ekskursijas). Tikiuosi nebeatsiliksiu
22PELIUK22 SU GRAZIA SVENTE! Nuosirdziausi sveikinimai
Aciu!
22PELIUK22 SU GRAZIA SVENTE! Nuosirdziausi sveikinimai
QUOTE(linius @ 2011 10 03, 17:20)
Dalyvausim Konstitucijos egzamine (aisku, pagal savo galimybes . Pasidariau tam reikalui skaidres. Gal ir Jums pravers. Siunciu i pasta.
Aciu!
Klausimas kompiuteristėms (užverčiu šiandien visas klausimais ). Parsisiunčiu iš youtube's kokį nors filmuką, išsisaugoju savo kompiuteryje avi formatu, rodo kuo puikiausiai. Nusinešu į darbą, mėginu paleisti, o ten šnipštas. Garsas yra, vaizdo nėra . Ko ten trūksta?
22peliuk22 MEILĖS< LAIMĖS ir SVEIKATOS.
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 16:48)
Klausimas kompiuteristėms (užverčiu šiandien visas klausimais ). Parsisiunčiu iš youtube's kokį nors filmuką, išsisaugoju savo kompiuteryje avi formatu, rodo kuo puikiausiai. Nusinešu į darbą, mėginu paleisti, o ten šnipštas. Garsas yra, vaizdo nėra . Ko ten trūksta?
Gali būti, kad programa ne visa instaliuota, ar jos versija senesnė. Čia daug visokių .... gali būti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 16:13)
o tas filmukas apie saugų elgesį "vienišas" ar galima ir daugiau panašių parsisiųsti ? Nes civilinės saugos puslapyje yra daugiau panašių filmukų, tik jie labai mažame ekranėlyje ir neleidžia parsisiųsti , o naudingi . Jeigu turi daugiau kažko panašaus, tai įkelk nuorodas ir būtų galima parsisiųsti .
pabandyk http://www.youtube.c...h?v=NaZjwMF6BhE
tik pasididink per visą ekraną
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 04, 17:04)
Jei jau tiek skanumynų, tai ir apsirengti reikia šventiškiau . Į paštą nusiunčiau modelius. Rinkitės
QUOTE(b.s @ 2011 10 04, 17:17)
Jau radau ir išbandžiau, ačiū
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 04, 17:04)
Gali būti, kad programa ne visa instaliuota, ar jos versija senesnė. Čia daug visokių .... gali būti
Pamėginau darbe atsisiųsti VLC player, per jį viską rodo visada, tai neleidžia galutinai instaliuoti, nes mokyklos kompiuteristas uždėjęs savo admino slaptažodį ir be jo leidmo nieko negaliu daryti . Dabar turėsiu lenktis iki žemės, kad ateitų ir duotų išrišimą tam grotuvui . Jau kiekvienas kirminėlis dedasi baisiu smaugliu . Dabar be jo negaliu net kalendoriaus kompiuteryje atsidaryti, viršūnė . Anksčiau buvo kitas žmogelis, tai jokių problemų nebuvo, o dabar gal jis įsivaizduoja, kad esu visiškai tūpa, tai bijo, kad ko nepridaryčiau ... Įžeidžia mane, nes jau labai daug metų pati kapstausi ir nesu visiška nevykėlė ... Dar ir kitoms kolegėms padedu, nereikia jo kviesti, o čia matai pasisiūlė jis man instaliuoti spausdintuvą Lyg pirmą kartą instaliavimo CD matyčiau . Pikta šiandien labai ant jo
Sveikos bešvenčiančios peliuko gimtadienį!
O aš šiandien su pirmokais švenčiau Gyvūnų globos dieną. Likau nustebinta tėvelių aktyvumo. Klasėje tik 8 vaikai, o 7 iš jų atsinešė savo augintinius. Ko tik nebuvo: vėžliukas, drugelių veislės triušis, terjerų kalytė, pekinesų šunelis, siamo katė, džiungariškas žiurkėnas, katinėlis Broniukas .Ir dar dovanų gavome iš vienos mamytės- akvariumą su 4 žuvytėmis Žadėjo pati jį valyti, tvarkyti ir pašaru pasirūpinti. Buvo labai naudinga ir smagi pamokėlė tokia proga.Ką dar nuveikėme ir padarėme- vėliau atsiųsiu į paštą. Gal kada ir jums pravers?
O aš šiandien su pirmokais švenčiau Gyvūnų globos dieną. Likau nustebinta tėvelių aktyvumo. Klasėje tik 8 vaikai, o 7 iš jų atsinešė savo augintinius. Ko tik nebuvo: vėžliukas, drugelių veislės triušis, terjerų kalytė, pekinesų šunelis, siamo katė, džiungariškas žiurkėnas, katinėlis Broniukas .Ir dar dovanų gavome iš vienos mamytės- akvariumą su 4 žuvytėmis Žadėjo pati jį valyti, tvarkyti ir pašaru pasirūpinti. Buvo labai naudinga ir smagi pamokėlė tokia proga.Ką dar nuveikėme ir padarėme- vėliau atsiųsiu į paštą. Gal kada ir jums pravers?
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 04, 17:34)
Sveikos bešvenčiančios peliuko gimtadienį!
Labai gražu! O man taip nepavyksta
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 04, 15:24)
R.@usra, klausimas tau asmeniškai . Kaip tu pasikeitei niką? Ar registravaisi iš naujo ar kažkur galima nustatymuose pasikeisti? Norėčiau ir aš persikrikštyti , nelabai jau aš jaučiuosi smilga , tuo labiau, kad yra dar viena smilga tarp mūsų ...
Norėdama pasikeisti nic'ą eik į skyrelį - DAŽNIAUSIAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI - ten yra - prašymas pakeisti savo vardą. Parašysi ir per keletą dienų turėsi naują nic'ą