Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 01, 11:48)
AČIŪ labai už ŠVENTIŠKUS namučius 4u.gif  mirksiukas.gif
Norėjau paklausti dėl to darbelio iš klevo lapų - su kokiais klijais tuos lapus priklijavo Jūsų vaikai? Su lipalu??? g.gif

Aš esu mačius kažkur panašiai darant tik visai kitokį darbelį panaudojant spalvoto popieriaus juosteles. Manau aš išbandysiu su jomis. Bus gal lengviau. Juk visokių atliekų nuo spalvoto popieriaus lieka, tai galės jas sunaudot.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 01, 09:36)

Aš tai ir darbelius ir piešinius pakabinu klasėje kuriam laikui. Kai jau yra padaryti nauji, senuosius atiduodu namo.

Aš irgi taip pat. Dažniausiai piešinius po parodos segam į segtuvą, tai namo nešasi metų pabaigoje storus segtuvus, pilnus darbų. O tėvams parodome, kai ateina į svečius, į susirinkimus... Arba padarę nešasi parodyti, o paskui kabinam klasėje į parodėlę.

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 01, 09:44)

Puiki mintis !  smile.gif Aurute,  ar pasiūlymas galioja visoms? mirksiukas.gif Mielai prisijungčiau drinks_cheers.gif

Aš irgi mielai prisijungčiau ax.gif

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 01, 10:48)

Norėjau paklausti dėl to darbelio iš klevo lapų - su kokiais klijais tuos lapus priklijavo Jūsų vaikai? Su lipalu??? g.gif

Klijavo ir su lipalu, ir su pieštukiniais. Jei geri pieštukiniai, gal net ir geriau su jais, kas nekruopštus, mažiau popierių išterlina. O aprašyme parašyta, kad galima su lipnia juosta klijuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2011 10 01, 11:11)
Aš irgi taip pat. Dažniausiai piešinius po parodos  segam į segtuvą, tai namo nešasi metų pabaigoje storus segtuvus, pilnus darbų. O tėvams parodome, kai ateina į svečius, į susirinkimus...

Mes taip pat drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 30, 19:43)
Išsiunčiau į paštą pateiktis darbelių rudens tema pateiktis. Tik jos rusų kalba. Gal išsiversite, o jei ne ištrynusios žodžius paliksite tik vaizdą. Manau, kad bus suprantama ir vaikams. Sėkmės darbuojantis.

Super pateiktys, labai pravers 4u.gif
Atsakyti
Sveikos !

Ačiū už naujus ir labai gražius namučius 4u.gif

QUOTE(Aurute @ 2011 10 01, 09:36)

O šiaip, visai siūlyčiau padaryt "Geros patirties seminarą" per kurias nors mokinių atostogas.

Labai viliojantis pasiūlymas rolleyes.gif

Atsakyti
Kokia isradinga tas musu "'upeliukas - peliukas smile.gif aciu 4u.gif nebutu mokytoja tongue.gif
kaip pagalvoji - greit kaledos.. smile.gif
aciu dievui baigesi auditai.. nu ir iskankino mus visus.. tas laukimas ateis - neateis i pamoka - uzveike lengvai tariant.. ale pas mane buvo tik 1 pamokoj ax.gif jau po visko. tai praktiskai kaip ir atostogos prasidejo mirksiukas.gif o namie- nuosavas susirgo.. gerai kad nors ne praeita savaitele.. ruduo, tie orai.. tikiuosi greit bus ok.. nu einu skaityt naujienu .. jei ka - vis pakonemtuosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 01 spalio 2011 - 11:26
cia is savo mokslu .. snd paskaitos, ale nejau - serga vaikas. tai kolege atsiunte ka jie te studijuoja. uzmeciau aki, siunciu ir jums - gal kam idomu paziuret kiek cia musu bigsmile.gif
http://www.svis.smm.lt/svis/node/
Atsakyti
Šarkka, labai gražūs tavo vaikų darbai thumbup.gif

Įmečiau į paštą keletą darbų pavyzdžių. Gal pravers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 01, 12:32)
Šarkka, labai gražūs tavo vaikų darbai thumbup.gif

Įmečiau į paštą keletą darbų pavyzdžių. Gal pravers rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif

O tuos lapus gal galima dažyti ir su guašu? Ar būtini kažkokie specialūs? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 01, 08:44)
smile.gif Aurute,  ar pasiūlymas galioja visoms? mirksiukas.gif Mielai prisijungčiau drinks_cheers.gif

Visoms, kas tik noro turės. drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 01, 09:50)
Aš esu mačius kažkur panašiai darant tik visai kitokį darbelį panaudojant spalvoto popieriaus juosteles. Manau aš išbandysiu su jomis. Bus gal lengviau. Juk visokių atliekų nuo spalvoto popieriaus lieka, tai galės jas sunaudot.

Va dabar skaitydama pagalvojau, kad galima spalvotą dovanų popierių panaudot... spalvotus žurnalų lapus.... Gal su mažais vaikais lengviau būtų, nes jiems su natūralia gamtine medžiaga sunkoka būna... bent jau maniesiems...
Atsakyti
Ačiū peliukui už naujus namučius 4u.gif . Labai gražūs žodžiai 4u.gif .
Norėjau paklausti merginų, kurios jau darėte tą gražų darbelį iš lapų: ar prieš darydami darbelį džiovinot lapus taip kaip parodyta (perlenktus), ar nedžiovinot visai ir karpėt dalimis? Labai gražus darbelis, norisi pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 01, 13:34)
O tuos lapus gal galima dažyti ir su guašu? Ar būtini kažkokie specialūs?  rolleyes.gif

Manau, kad galima ir guašu, gal reiktų įpilt lipalo į dažus dėl tvirtumo ir blizgesio g.gif (Aš pati jų nedariau, tik radau internete)

QUOTE(Aurute @ 2011 10 01, 14:21)
Visoms, kas tik noro turės.  drinks_cheers.gif
Va dabar skaitydama pagalvojau, kad galima spalvotą dovanų popierių panaudot... spalvotus žurnalų lapus.... Gal su mažais vaikais lengviau būtų, nes jiems su natūralia gamtine medžiaga sunkoka būna... bent jau maniesiems...

Aš manau, kad galima panaudot ir dovanų juostelę, tik ją reiktų priklijuot su lipnia juosta.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 01, 14:42)
Norėjau paklausti merginų, kurios jau darėte tą gražų darbelį iš lapų: ar prieš darydami darbelį džiovinot lapus taip kaip parodyta (perlenktus), ar nedžiovinot visai ir karpėt dalimis? Labai gražus darbelis, norisi pasidaryti  ax.gif

Jei gerai supratau, tai galima daryt iš karto perlenkus, bet palyginus lygintuvu, kad gerai persilenktų. Galima surinktus lapus perlenkti ir padžiovinti tarp laikraščių ar knygoj.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 01, 13:42)

Norėjau paklausti merginų, kurios jau darėte tą gražų darbelį iš lapų: ar prieš darydami darbelį džiovinot lapus taip kaip parodyta (perlenktus), ar nedžiovinot visai ir karpėt dalimis? Labai gražus darbelis, norisi pasidaryti  ax.gif

Mes tai visai nedžiovinom, lenkėm "žalius" ir iš kart klijavom smile.gif Bet manau, kad su padžiovintais būtų žymiai lengviau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2011 10 01, 13:21)

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti