Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(rollick @ 2011 10 03, 21:06)
Labutis smile.gif nu ir varot tongue.gif eikit dirbt tongue.gif juokauju.. as ieskau apie tiltus ko nors. kaskada turejau ar keisciausi ar ilgiausi ar idomiausi pasaulio tiltai.. neberandu  rolleyes.gif gal sakau kuri turit netyciom?

Turiu. Tuoj nusiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
Išsiunčiau į paštą 1 pasakų CD, perarchyvavau iš naujo, kam neatsidarė pirmas variantas, pabandykit ir parašykit, kaip dabar. Ar verta kitą CD perdaryt.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 03, 21:05)
Tuoj atsiųsiu ką turiu šia tema. Baigiu surast.

Jau pašte. Naudokitės, jei tinka.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 03, 21:16)
Jau pašte. Naudokitės, jei tinka.

thumbup.gif Oho! Kiek medžiagos! 4u.gif Ir vežimu nepavežčiau biggrin.gif Ačiū labai, Iruciuk drinks_cheers.gif
Atsakyti
. as ieskau apie tiltus ko nors. kaskada turejau ar keisciausi ar ilgiausi ar idomiausi pasaulio tiltai.. neberandu rolleyes.gif gal sakau kuri turit netyciom?

Aš turiu, jei dar reikia galiu atsiųst Bet man atrodo buvau siuntus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 03 spalio 2011 - 20:21
QUOTE(rollick @ 2011 10 03, 21:06)
Labutis smile.gif nu ir varot tongue.gif eikit dirbt tongue.gif juokauju.. as ieskau apie tiltus ko nors. kaskada turejau ar keisciausi ar ilgiausi ar idomiausi pasaulio tiltai.. neberandu  rolleyes.gif gal sakau kuri turit netyciom?

Išsiunčiau skaidres apie tiltus. Jos ne mano.
Atsakyti
vau .. nespejau paklaust, kol suguldziau savo pilypus, tai vos radau kuriam psl klausiau biggrin.gif aciu l. l. l. thumbup.gif cia tai bent. 4u.gif
Paziurejau, l. grazau ir idomu. Aciu aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 03 spalio 2011 - 20:35
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 03, 21:16)
Išsiunčiau į paštą 1 pasakų CD, perarchyvavau iš naujo, kam neatsidarė pirmas variantas, pabandykit ir parašykit, kaip dabar. Ar verta kitą CD perdaryt.

YES! ŠAUNUOLĖ AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, tempai nerealūs. Sakykit, kaip visur suspėjate? Ir pamokoms ruoštis ir namuose ir t.t. Na, šaunuolės. Gal kokį receptą laiko žinote, kad būtų galima viską laiku atlikti? Gal aš jau nebemoku planuoti darbo. Laukia rudenėlio šventė, pirmokų krikštynos, bet minčių tikrų dar nėra. Gal kas turite krikštynoms minčių, pamėtėkite. Savo kelis scenarijus siunčiau anksčiau. Sėkmės darbuose.
Atsakyti
Merginos, šiandien susidūriau su tokia problemėle - kaip mokyti trečiokus rašyti į vienos eilutės sąsiuvinį? g.gif Marcelionienės pratybose rodoma, kad didžioji raidė neturi siekti viršutinės linijos, kad pvz. Š varnelė neišlįstų virš linijos. O Pupos pratybose - iki pat viršutinės linijos. Tai kaip mokyt? Man Pupos variantas priimtinesnis g.gif
Atsakyti
Nu kažkoks siaubas - tik nebūk dienelę ir skaitysi 20 psl drinks_cheers.gif
Apie gyvūnus galiu pasiūlyti tik saugaus elgesio filmuką, kaip elgtis su svetimais gyvūnais.
Gal kas ką apie miestus turite? Kiek supratau, kitos jau šią temą praėjo, tai pasidalinkit įspūdžiais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 03, 22:23)
Merginos, šiandien susidūriau su tokia problemėle - kaip mokyti trečiokus rašyti į vienos eilutės sąsiuvinį?  g.gif Marcelionienės pratybose rodoma, kad didžioji raidė neturi siekti viršutinės linijos, kad  pvz. Š varnelė neišlįstų virš linijos. O Pupos pratybose  - iki pat viršutinės linijos. Tai kaip mokyt? Man Pupos variantas priimtinesnis  g.gif

Senokai su Marcelioniene dirbau, bet labai gerai prisimenu, jog ten irgi mokė taip pat kaip Pupoj mirksiukas.gif . Nebent persivertė Naujasis Šaltinis... Bet logiškiausias vis tiek tuomet Pupos variantas, kai didžioji raidė nesiekia linijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 03, 18:26)
Sveikutės, mergaitės  smile.gif Kažkuri prašėte knygelės apie bitę Mają. Išsiunčiau į paštą  4u.gif

Ačiū ačiū labai. Čia man reikėjo. 4u.gif
Atsakyti