Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(viga @ 2011 10 03, 20:31)
Labukas, tiek visko perskaičiau, kad nežinau  kam ką atsakyti.
Rytoj pažiūrėsiu Gilės testų 4 kl. Ačiū už siuntinukus, einu pamokų ruošti rimtai, nes jau apie dvi valandas ,,ruošiu" prie kompo mūsų svetainėj mirksiukas.gif
IR AŠ TAIP PAT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 10 03, 15:34)

Jau man galva susisuko,gal pražiopsojau kokį atsakymą blush2.gif , o gal jus tų testų nelabai rašot biggrin.gif

Oi, na jūs ir prišnekėjot...... mirksiukas.gif

Rašom testus, tikrinamės iš kart parašę arba aš pažymiu klaidas ir patys turi teisingą atsakymą parašyt.
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 03, 18:10)
Ar teisingai suprantu, kad pašte nieko netrinu, net iš siųstų laiškų?
Papildyta:
kūno kultūroje dubliuojasi du laiškai apie žaidimus Staben ir Auros

Netrinkit pačios nieko, tegu tvarko tos, kurios paskirtos (čia ir aš tame tarpe tongue.gif blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 03, 18:56)
Aš atsisiuntus, bet tikriausiai kažkokios programos neturiu kompe. Neatidaro nors tu ką. Antrą kartą parsisiunčiau. bet pišššš blink.gif

Gal pabandyt man parsisiųst ir iš naujo suarchyvavus permest į paštą? Gal tada pavyks? Nes pas mane viskas ok g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 03 spalio 2011 - 19:41
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 03, 20:45)
Gal pabandyt man parsisiųst ir iš naujo suarchyvavus permest į paštą? Gal tada pavyks? Nes pas mane viskas ok  g.gif

GAL ax.gif AŠ TIKRAI NELABAI IŠMANAU AR TAI PADĖS. BET TIKRAI GERA BŪTŲ, JEI GALĖČIAU PASINAUDOT. TAI, JEI NESUNKU... 4u.gif
Atsakyti
ir ką aš daryčiau be jūsų, medžiagos keliom pamokom ir keliom klasėm į priekį, labai ačiū visoms, bėgu ruoštis pamokoms, nes ryt laaabai sunki dienelė... PASISTENGSIU ATSILYGINT TUO PAČIU IR JUMS
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 03, 17:26)
Sveikutės, mergaitės  smile.gif Kažkuri prašėte knygelės apie bitę Mają. Išsiunčiau į paštą  4u.gif

Sypsenele, bandžiau atsisųsti Tavo Bitę Mają, bet atidarant failą rašo, kad rinkmena nepataisomai sugadinta. Ką tai galėtų reikšti? blink.gif O knygelės vis dar reikia... ax.gif
Atsakyti
Nebegaliu įeiti į paštą - vėl nukankinom??? doh.gif

Įleido pagaliau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 03, 20:52)
Sypsenele, bandžiau atsisųsti Tavo Bitę Mają, bet atidarant failą rašo, kad rinkmena nepataisomai sugadinta. Ką tai galėtų reikšti? blink.gif O knygelės vis dar reikia... ax.gif

Man atsidarė g.gif

Bet čia ne senasis leidimas? Sigutės Ach piešiniai, leidykla nieko rimto. Kaži, ar atitiks pirmokėms pagal pupą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 03 spalio 2011 - 19:56
Mergaitės, rytoj švęsiu su vaikais Gyvūno dieną. Gal kuri turi kokių mokomųjų skaidrių apie gyvūnų apsaugą ir priežiūrą? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 03, 20:30)
Aš irgi iš yuotube tokį filmuką ir apie miško skruzdes naudojau. Dar radau keturis užduočių lapus, nusiųsiu @.Ok?
Jų visada pasiieškau www.fotosearch.com užrašyk angliškai pavadinimą daržovės ir ...
Papildyta:
MAN REIKIA. AČIŪ  4u.gif  AŠ JAU ATSISIUNČIAU KIEK JŲ BUVO NUSIŲSTA

Dabar pašte yra du laiškai su testais"Mokausi pats" ir dar tiek reikia nuskenuoti.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 03, 20:55)
Bet čia ne senasis leidimas? Sigutės Ach piešiniai, leidykla nieko rimto. Kaži, ar atitiks pirmokėms pagal pupą?

Tai gal tada neverta siųstis? Kaip manai, Šarkka?Juk dirbame tai pagal Pupą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 spalio 2011 - 20:01
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 03, 20:58)
Mergaitės, rytoj švęsiu su vaikais Gyvūno dieną. Gal kuri turi kokių mokomųjų skaidrių apie gyvūnų apsaugą ir priežiūrą? 4u.gif  4u.gif

Tuoj atsiųsiu ką turiu šia tema. Baigiu surast.
Atsakyti
Labutis smile.gif nu ir varot tongue.gif eikit dirbt tongue.gif juokauju.. as ieskau apie tiltus ko nors. kaskada turejau ar keisciausi ar ilgiausi ar idomiausi pasaulio tiltai.. neberandu rolleyes.gif gal sakau kuri turit netyciom?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 03, 20:59)
Tai gal tada neverta siųstis? Kaip manai, Šarkka?Juk dirbame tai pagal Pupą bigsmile.gif

Taigi va, kad aš pirmoje klasėje jos neskaičiau, nes man nepatiko vertimas seno leidimo, o čia nežinau, ar atitiks pagal pupos pratybas g.gif

QUOTE(rollick @ 2011 10 03, 21:06)
Labutis smile.gif nu ir varot tongue.gif eikit dirbt tongue.gif juokauju.. as ieskau apie tiltus ko nors. kaskada turejau ar keisciausi ar ilgiausi ar idomiausi pasaulio tiltai.. neberandu  rolleyes.gif gal sakau kuri turit netyciom?

Kažkur turėjau, paieškosiu smile.gif
Atsakyti