Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 03, 19:35)
Aš irgi nekišu, tik klausiu mirksiukas.gif Ar galiu ištrinti išsiųstus sau laiškus? Ar nei viena netrinat sau išsiųstų laiškų?

Netrinu schmoll.gif
Atsakyti
Sau issiustu laisku netrinu.
Atsakyti
sveikos mergaitės. turiu didelį prašymą, gal kuri turit kokias skaidres ar ką panašaus apie skruzdes. Man laaabai reikia. Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 10 03, 19:08)
sveikos mergaitės. turiu didelį prašymą, gal kuri turit kokias skaidres ar ką panašaus apie skruzdes. Man laaabai reikia. Būčiau labai dėkinga

Paieškosiu, gal ką rasiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Pernai aš vedžiau pamoką apie skruzdėles. Naudojausi medžiaga iš čia ir iš youtube's buvau parsisiuntusi filmukus kaip dirba skruzdėlės. Namuose kompe nerandu, jeigu dar ne rytojui reikia, tai galiu pažiūrėti darbo kompiuteryje mirksiukas.gif
Atsakyti

Čia toks filmukas. Anglų kalba, galima stebėt ir be garso.

http://www.youtube.c...gg&feature=fvsr

Atsakyti
Dar radau iš interneto platybių parsisiųstus žaidimus skruzdžių gyvenimo tema. Galiu atsiųsti į paštą ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 03 spalio 2011 - 18:37

Tuoj bus pašte. vienos skaidrės rusiškos.
Atsakyti
smilga1972,domassss, Iruciukass
labai labai ačiū Jums
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės mirksiukas.gif
Turiu prašymą "neišvaryti" manęs iš šio forumo, nes pasikeitė mano nikas--vietoj r.vytautė bus tikrasis R.@usra blush2.gif ax.gif
O dabar rimčiau:
Šiandien į paštą nusiunčiau lietuvių kalbos testų 3-4 klasei (naujus testus) "Mokausi pats" pirmą dalį. Ten daiktavardis, dar liko būdvardis. Pažiūrėkit ar mokytojoms reikalinga. Jei taip - skenuosiu antrą dalį. 4u.gif
Kai kalbėjome apie diktantus, tai buvau pamiršusi, kad turiu naujas dvi knygas mokytojui "Nuo raidės iki teksto".Diktantai, atpasakojimai, rašiniai I-II klasei ir III-IV klasei.Čia autoriai:E.Marcelionienė, V.Plentaitė. (knygose yra patarimų kaip atlikti, rašyti )
Ir dar neberandu tos mergaitės laiškelio, kuri labai norėjo senų laikų diktantų. doh.gif Aš turiu dvi knygas, tai su malonumu atsiųsčiau dovanų mokytojo dienos proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parašyk man žinutę su adresiuku - tikrai atsiųsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mielos koleges. Turiu prašymą, gal kas turite kompe daržovių paveiksliukų- spalvotų. Apverčiau namus ir nerandu savų, o labai reikia rytdienai rudenėlio šventei
Atsakyti
kokias skaidres ar ką panašaus apie skruzdes.

Aš irgi iš yuotube tokį filmuką ir apie miško skruzdes naudojau. Dar radau keturis užduočių lapus, nusiųsiu @.Ok?

QUOTE(janiku @ 2011 10 03, 20:05)
4u.gif Sveikos mielos koleges. Turiu prašymą, gal kas turite kompe daržovių paveiksliukų- spalvotų. Apverčiau namus ir nerandu savų, o labai reikia rytdienai rudenėlio šventei

Jų visada pasiieškau www.fotosearch.com užrašyk angliškai pavadinimą daržovės ir ...
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2011 10 03, 20:03)
Šiandien į paštą nusiunčiau lietuvių kalbos testų 3-4 klasei (naujus testus) "Mokausi pats" pirmą dalį. Ten daiktavardis, dar liko būdvardis. Pažiūrėkit ar mokytojoms reikalinga. Jei taip - skenuosiu antrą dalį. 4u.gif

MAN REIKIA. AČIŪ 4u.gif AŠ JAU ATSISIUNČIAU KIEK JŲ BUVO NUSIŲSTA
Atsakyti
Labukas, tiek visko perskaičiau, kad nežinau kam ką atsakyti.
Rytoj pažiūrėsiu Gilės testų 4 kl. Ačiū už siuntinukus, einu pamokų ruošti rimtai, nes jau apie dvi valandas ,,ruošiu" prie kompo mūsų svetainėj mirksiukas.gif
Atsakyti