Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Ašura @ 2011 10 02, 21:34)
Prisipažinsiu, nedrąsu  smile.gif . Jūs čia atrodo taip susibendravusios.

Drąsiau. mirksiukas.gif Kuo mūsų daugiau, tuo smagiau.
Papildyta:
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 03, 05:16)
Sunki ta mokytojo profesija, mokslo metai prasidėjo - mamos ir žmonos nebeliko - tik SUPERmokytoja 4u.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nežinau, jau antrą kartą išsiunčiau ir neateina knyga į paštą doh.gif . Gal čia mano hotmailas streikuoja g.gif ...
Papildyta:
Ar čia tik man paštas stringa ar ir kitoms? Mėginu atsidaryti, tai pradeda krauti ir paskui rašo "serverio klaida" g.gif
Atsakyti
stringa
gal palauk su ta knyga, nes lyg ir atsisiuntė
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 03, 17:41)
Nu nežinau, jau antrą kartą išsiunčiau ir neateina knyga į paštą  doh.gif . Gal čia mano hotmailas streikuoja  g.gif ...
Papildyta:
Ar čia tik man paštas stringa ar ir kitoms? Mėginu atsidaryti, tai pradeda krauti ir paskui rašo "serverio klaida"  g.gif

Man taip pat. Kažko gmailas streikuoja
Atsakyti
Stringa ir man pastas
Atsakyti
Mokytojo dienai Lututės superiniai žodžiai thumbup.gif
Atsakyti
Pastas veikia, issiunciau matematikai idomybe tokia.
Atsakyti
Ar teisingai suprantu, kad pašte nieko netrinu, net iš siųstų laiškų?
Papildyta:
kūno kultūroje dubliuojasi du laiškai apie žaidimus Staben ir Auros
Atsakyti
Aš kadangi pati du kartus siunčiau knygą, tai pati vieną egzempliorių ir ištryniau ax.gif . Daugiau nekišu nagų schmoll.gif .
Atsakyti
Aš irgi nekišu, tik klausiu mirksiukas.gif Ar galiu ištrinti išsiųstus sau laiškus? Ar nei viena netrinat sau išsiųstų laiškų?
Atsakyti
Gal galite kas pasakyti, ar yra Gilės kokie nors testai ketvirtokams?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 22:37)
Man nedavė išarchyvuoti, kol neatsisiunčiau sau i kompiuterį. Pabandyk ir tu taip. Neužtenka paspausti atidaryti, reikia rinktis išsaugoti kompiuteryje. Tikiuosi supratai..  g.gif

Aš atsisiuntus, bet tikriausiai kažkokios programos neturiu kompe. Neatidaro nors tu ką. Antrą kartą parsisiunčiau. bet pišššš blink.gif

QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 03, 18:35)
Aš irgi nekišu, tik klausiu mirksiukas.gif Ar galiu ištrinti išsiųstus sau laiškus? Ar nei viena netrinat sau išsiųstų laiškų?

Nea, netrinu schmoll.gif
Atsakyti