[quote=studija,2011 10 02, 18:16]
Margaspalvio rudeninio pašto darbuotojas noriu paklausti, kaip jūsų vaikučiai taiso matematikos testus? Kaip padaryti, kad jie domėtųsi savo klaidomis, o ne tik komentarais? Ar klaidas teste ištaisot, ar tik pabraukiat? Štai kiek klausimukų turi ištaisiusi testus sekmadienį mokytoja
Jau man galva susisuko,gal pražiopsojau kokį atsakymą , o gal jus tų testų nelabai rašot
Sveikutės . Aš vėl čia .
Man tai jau priklausomybė išsivystė šitam forumui - nuo ryto iki vakaro sėdžiu, o dar ir darbe būdama kartais užsuku . Jau net vyras vakar sako: su kuo tu ten susirašinėji, gal jau ką susiradai?
O kas tai yra ?
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 03, 06:16)
Labas rytas
Manau, kad toms pačioms plepiausioms reiktų keletą dienelių atokvėpį duot nuo kompiuterio, kad neatsirastų priklausomybė
Sunki ta mokytojo profesija, mokslo metai prasidėjo - mamos ir žmonos nebeliko - tik SUPERmokytoja Ir kaip Jus spėjat, ar šeimai išvis mažai laiko skiriat?
Manau, kad toms pačioms plepiausioms reiktų keletą dienelių atokvėpį duot nuo kompiuterio, kad neatsirastų priklausomybė
Sunki ta mokytojo profesija, mokslo metai prasidėjo - mamos ir žmonos nebeliko - tik SUPERmokytoja Ir kaip Jus spėjat, ar šeimai išvis mažai laiko skiriat?
Man tai jau priklausomybė išsivystė šitam forumui - nuo ryto iki vakaro sėdžiu, o dar ir darbe būdama kartais užsuku . Jau net vyras vakar sako: su kuo tu ten susirašinėji, gal jau ką susiradai?
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 03, 13:57)
sveikutes. Ar turite nors viena pamoka is zvaigzdutes? Jai taip , tai kaip ja traktuojate? nes mums siais metais aiskina kad turi buti kaip modulis bet tada reikia atskira plana rasyti. Mes visada turejome kaip normalia pamoka, jeigu dskirdavo is zvaigzdutes, o siais metais sugalvojo nesamone
O kas tai yra ?
[quote=studija,2011 10 03, 15:34]
Margaspalvio rudeninio pašto darbuotojas noriu paklausti, kaip jūsų vaikučiai taiso matematikos testus? Kaip padaryti, kad jie domėtųsi savo klaidomis, o ne tik komentarais? Ar klaidas teste ištaisot, ar tik pabraukiat? Štai kiek klausimukų turi ištaisiusi testus sekmadienį mokytoja
Jau man galva susisuko,gal pražiopsojau kokį atsakymą , o gal jus tų testų nelabai rašot
[/quote]
Testus rašome. Vaikų prašau ištaisyti klaidas tame pačiame teste (nes aš tik nubraukiu neteisingą atsakymą), o tekstinius uždavinius perspręsti kitame sąsiuvinyje. Deja, dauguma vaikų to nedaro arba ištaiso bet kaip. Tenka vėl pačiai taisyti, gaištamas laikas. Jei vaikams ir tėvams nerūpi rezultatas, ką ir bepadarysi. O kas siekia rezultato, aiškinasi klaidas ir jas taiso neraginami. Tik tokių vienetai.
[/quote]
Testus rašome. Vaikų prašau ištaisyti klaidas tame pačiame teste (nes aš tik nubraukiu neteisingą atsakymą), o tekstinius uždavinius perspręsti kitame sąsiuvinyje. Deja, dauguma vaikų to nedaro arba ištaiso bet kaip. Tenka vėl pačiai taisyti, gaištamas laikas. Jei vaikams ir tėvams nerūpi rezultatas, ką ir bepadarysi. O kas siekia rezultato, aiškinasi klaidas ir jas taiso neraginami. Tik tokių vienetai.
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 03, 15:57)
Aciu. Eisiu ryt su valdzia aiskintis
Aš jau ne kartą pastebėjau, kad Lietuva viena, o įstatymai skirtingi. Taigi, nesistebėčiau, jei pas mus viena tvarka, o jūsų švietimo skyriuj - kita.
Testų netaisom, tik visada, parašius jį, pasiaiškinam, kaip reikėjo išspręsti uždavinius. Parašius diktantą, skaitau po sakinį ir aiškinamės kas buvo neaišku, kaip reikėjo parašyt. Tada "šviežiausios" mintys ir reaguoja. O kai gauna testą ištaisytą ar diktantą, tai rūpi tik rezultatas.
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 03, 16:40)
Mes cai apie mokyklos nuoziura skiriams pamokas arba kitaip is zvaidzdutes
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 03, 15:52)
Mes cai apie mokyklos nuoziura skiriams pamokas arba kitaip is zvaidzdutes
Nieko negaunam Gal ten skiria anglų kalbai ar kažkam, bet mes visos tai nieko nematom
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 03, 17:05)
Nieko negaunam Gal ten skiria anglų kalbai ar kažkam, bet mes visos tai nieko nematom
Man dar aiškino buhalterė, kad šios pamokos skiriamos tada, kai mokykla turi atliekamų pinigų.
Gal ką turit vokiečių k. būreliui (IKT-panaudojimui)?
Sveikutės, mergaitės Kažkuri prašėte knygelės apie bitę Mają. Išsiunčiau į paštą
Išsiunčiau į paštą skanuotą knygą "Dekoratyvinis piešimas", tik niekaip dar neateina laiškai , nors iš manęs tikrai išsisiuntė . Gal kiek užtruks