Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 22:26)
Čia jūs apie pasakas?

AHA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:25)

Ašura, junkis drąsiai  smile.gif

Prisipažinsiu, nedrąsu smile.gif . Jūs čia atrodo taip susibendravusios.

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 20:31)

Ačiū už balioną, smagu.

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 20:41)
Toliau bus dar gražiau lotuliukas.gif Apsigyvensi virtualioj erdvėj biggrin.gif Va aš savo fermoj darbuojuosi jau treti metai ir be jos savo gyvenimo neįsivaizduoju lotuliukas.gif

Ir aš fermerė, tik kart nuo karto sustabdau gyvenimą ten biggrin.gif .
Reikia kviestis į kaimynes tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 02, 22:33)

Man nedavė išarchyvuoti, kol neatsisiunčiau sau i kompiuterį. Pabandyk ir tu taip. Neužtenka paspausti atidaryti, reikia rinktis išsaugoti kompiuteryje. Tikiuosi supratai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 22:37)
Man nedavė išarchyvuoti, kol neatsisiunčiau sau i kompiuterį. Pabandyk ir tu taip. Neužtenka paspausti atidaryti, reikia rinktis išsaugoti kompiuteryje. Tikiuosi supratai..  g.gif

Man net nereikia išsaugot kompe, iš karto išarchyvuoja ir galiu atsidaryt mp3 failiukus g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Manau, kad toms pačioms plepiausioms reiktų keletą dienelių atokvėpį duot nuo kompiuterio, kad neatsirastų priklausomybė biggrin.gif
Sunki ta mokytojo profesija, mokslo metai prasidėjo - mamos ir žmonos nebeliko - tik SUPERmokytoja 4u.gif mirksiukas.gif Ir kaip Jus spėjat, ar šeimai išvis mažai laiko skiriat?
Atsakyti
Labas rytas. Visom geros savaitėlės. O ji nusimato linksma - mūsų šventė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 03 spalio 2011 - 06:41
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 03, 06:16)

Manau, kad toms pačioms plepiausioms reiktų keletą dienelių atokvėpį duot nuo kompiuterio, kad neatsirastų priklausomybė  biggrin.gif
Sunki ta mokytojo profesija, mokslo metai prasidėjo - mamos ir žmonos nebeliko - tik SUPERmokytoja 4u.gif  mirksiukas.gif Ir kaip Jus spėjat, ar šeimai išvis mažai laiko skiriat?

Na, čia toks savaitgalinis priepuolis buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=22peliukas22,2011 10 02, 21:25]
Dididžiausių plepių penketukas:

22peliukas22 - 46
Šarkka - 46
lutute1 - 21
zuzanele - 19
smilga1972 - 13

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

wub.gif Supratau užuominą. Nuo rytojaus mažinu tempus biggrin.gif aišku, yra didelių abejonių, ar man tai pavyks lotuliukas.gif
Mergaitės, ką veikiate su vaikais per Gyvūno dieną? Kaip ją švenčiate? Gal kokių užduotėlių turite pirmokams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 03 spalio 2011 - 11:43
sveikutes. Ar turite nors viena pamoka is zvaigzdutes? Jai taip , tai kaip ja traktuojate? nes mums siais metais aiskina kad turi buti kaip modulis g.gif bet tada reikia atskira plana rasyti. Mes visada turejome kaip normalia pamoka, jeigu dskirdavo is zvaigzdutes, o siais metais sugalvojo nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 02, 23:34)
Ir aš fermerė, tik kart nuo karto sustabdau gyvenimą ten biggrin.gif .
Reikia kviestis į kaimynes  tongue.gif .

Mano gyvenimas fermoje vyksta be stabdžių rolleyes.gif Ten aš atsipalaiduoju wub.gif
Mielai prisijungsiu mirksiukas.gif

QUOTE(elimak7 @ 2011 10 03, 14:57)
sveikutes. Ar turite nors viena pamoka is zvaigzdutes? Jai taip , tai kaip ja traktuojate? nes mums siais metais aiskina kad turi buti kaip modulis g.gif bet tada reikia atskira plana rasyti. Mes visada turejome kaip normalia pamoka, jeigu dskirdavo is zvaigzdutes, o siais metais sugalvojo nesamone schmoll.gif

Turiu. Man aiškino, kad ji, kaip eilinė pamoka, tik, kad vaikai eina per pus.

Išsiunčiau visus savo mokinių piešinius konkursui. Nieko valdžiai nesakiau. Kol kas tylu, niekas nieko nesiunčia... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 03 spalio 2011 - 13:49
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 03, 15:48)

Turiu. Man aiškino, kad ji, kaip eilinė pamoka, tik, kad vaikai eina per pus.

Aciu. Eisiu ryt su valdzia aiskintis mirksiukas.gif
Papildyta:
O liemeniu dar niekas begavote??? blush2.gif ax.gif
Papildyta:
negavote mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas negavau, man atrodo kad per greit norim sulaukti smile.gif
Atsakyti