Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 22:40)
Žinai, mane jau irgi ima gąsdint - taip čia smagu ir naudinga būt  drinks_cheers.gif , kad tai tapo jau priklausomybe.. Ir kai pagalvoju, kad čia esu tik vos daugiau nei mėnuo... KAS BUS TOLIAU?  blink.gif  lotuliukas.gif

Toliau bus dar gražiau lotuliukas.gif Apsigyvensi virtualioj erdvėj biggrin.gif Va aš savo fermoj darbuojuosi jau treti metai ir be jos savo gyvenimo neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 20:42
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 21:35)
Tik įkišim nosį ir vėl atgal prie savo darbų.
Manęs laukia Mokytojų dienos koncertas, kurį ruošiau su savo mokiniais. Atvirukus pati gaminau, nes per tiek konkursų nebespėjam. Dar piešiam piešinius vandens tema konkursui. Pas mus rajonas organizuoja.

Aha, vėl visokie rūpesčiai smile.gif Manęs dar anglų ale egzas laukia, bandysiu mokytis ir gaut lapelį, kad galiu mokyti pradinukus anglų kalbos smile.gif Tai, sakau, reikia mokyklos laikų TOPICUS išsitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 21:40)
Žinai, mane jau irgi ima gąsdint - taip čia smagu ir naudinga būt  drinks_cheers.gif , kad tai tapo jau priklausomybe.. Ir kai pagalvoju, kad čia esu tik vos daugiau nei mėnuo... KAS BUS TOLIAU?  blink.gif  lotuliukas.gif

Manęs vis klausia, ką tu prie kompo tiek veiki biggrin.gif bet niekas tiksliai ir nežino, ką aš čia veikiu...Dirbu...sakau... smile.gif

Blogai, aišku, kai kas nukenčia...Bet jau kitaip neišeina...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 21:41)
Toliau bus dar gražiau lotuliukas.gif Apsigyvensi virtualioj erdvėj biggrin.gif Va aš savo fermoj darbuojuosi jau treti metai ir be jos savo gyvenimo neįsivaizduoju lotuliukas.gif

Fermoje - tai Facebooke?
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 22:43)
Aha, vėl visokie rūpesčiai smile.gif Manęs dar anglų ale egzas laukia, bandysiu mokytis ir gaut lapelį, kad galiu mokyti pradinukus anglų kalbos smile.gif Tai, sakau, reikia mokyklos laikų TOPICUS išsitraukt  biggrin.gif

Aš turiu tokį pažymėjimą, kad galiu mokyti ketvirtokus anglų k. Dabar sakė jau reikia kažkur dviejų metų mokslus baigt ir gana rimtus, kad galėtum mokyt pradinukus.
Papildyta:
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 22:44)
Fermoje - tai Facebooke?

Taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 22:44)
Manęs vis klausia, ką tu prie kompo tiek veiki  biggrin.gif bet niekas tiksliai ir nežino, ką aš čia veikiu...Dirbu...sakau... smile.gif

Blogai, aišku, kai kas nukenčia...Bet jau kitaip neišeina...

Aš lygiai taip pat drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 21:46)
Dabar sakė jau reikia kažkur dviejų metų mokslus baigt ir gana rimtus, kad galėtum mokyt pradinukus.
[

Taip, reikia, baigiau prieš kelis metus. Gana nelengvai mokytis buvo...
Atsakyti
Daug visokių išvykų, ekskursijų organizuojam su vaikais. Ar jūs eidamos, na sakykim į muziejų ar aplankyti kitą objektą (parodą, spektaklį...išėjus iš mokyklos teritorijos) paruošiate tėvams sutikimų lapelius?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 02, 21:47)
Daug visokių išvykų, ekskursijų organizuojam su vaikais. Ar jūs eidamos, na sakykim į muziejų ar aplankyti kitą objektą (parodą, spektaklį...išėjus iš mokyklos teritorijos) paruošiate tėvams sutikimų lapelius?

Ruošiam...

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 21:49)
Ruošiam...

O jeigu vaikas pamiršo atnešti?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 02, 22:47)

Pas mus nereikia tokių lapelių. Yra tik mokinių sąrašas su instruktažu ir kiekvienas mokinys pasirašo.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 02, 21:47)

Ne niekada neruošiu, pas mus nėra tokios tvarkos. Tik informuoju, ką ir kur veiksime. Po renginio nuotraukų įmetu, kad matytų.
Atsakyti
Sveikutes, as tik ka is muzikinio spektaklio thumbup.gif Buvom su kolektyvu Panevezio muzikiniam teatre. Ziurejom Balius Savojoje. Labai labai patiko, pailsejau thumbup.gif
Atsakyti