Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Ašura @ 2011 10 02, 21:24)
Labas vakaras, merginos  smile.gif .
Ar galima prie jūsų jungtis, jei esu ''žalia'' kaip žolės lapelis, ir iš manęs jums bus mažai apčiuopiamos naudos  blush2.gif  ?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 21:30)

Aš tik galvoju, ar šitas forumas laikinai "neužsilenks", kaip mūsų paštas?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Vauuuuuuuuuuuuu, a jūs doh.gif šitiek psl. į priekį. Tikros plepuolės. Sakyčiau ne pradinukės, o kompiuteristės.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:30)
Bet ne apie bet ką plepėjom, tik apie pradinukiškus reikalus. Tikiuosi dovanosit. Kažkoks įkvėpimas mane šiandien apėmė. Čia bus už savaitę smile.gif.

Va va, aš irgi pagalvoju, kad prasidėjus savaitei oi kaip plepaliukų sumažės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:30)
Bet ne apie bet ką plepėjom, tik apie pradinukiškus reikalus. Tikiuosi dovanosit. Kažkoks įkvėpimas mane šiandien apėmė. Čia bus už savaitę smile.gif.

Tai gerai, mums tik į naudą... Kiek gero čia pasisemiam... Kaip pavydžiu, kai jūs taip pasikausčiusios informatikoj... Net pagavau save galvojant, kad gal reikia stot mokytis... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 22:33)
Va va, aš irgi pagalvoju, kad prasidėjus savaitei oi kaip plepaliukų sumažės  ax.gif

Tik įkišim nosį ir vėl atgal prie savo darbų.
Manęs laukia Mokytojų dienos koncertas, kurį ruošiau su savo mokiniais. Atvirukus pati gaminau, nes per tiek konkursų nebespėjam. Dar piešiam piešinius vandens tema konkursui. Pas mus rajonas organizuoja.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 21:35)
Tai gerai, mums tik į naudą... Kiek gero čia pasisemiam... Kaip pavydžiu, kai jūs taip pasikausčiusios informatikoj... Net pagavau save galvojant, kad gal reikia stot mokytis...  smile.gif

Kad šiais laikais net stot nereikia, internetas visagalis visko išmokina mirksiukas.gif Kaip sakoma, reikia PAGOOGLINT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 21:35)
Tai gerai, mums tik į naudą... Kiek gero čia pasisemiam... Kaip pavydžiu, kai jūs taip pasikausčiusios informatikoj... Net pagavau save galvojant, kad gal reikia stot mokytis...  smile.gif

Niekur šito nesimokiau, tiesiog gyvenimiška patirtis + smalsu ir įdomu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 21:35)
Tik įkišim nosį ir vėl atgal prie savo darbų.

Gerai būtų, va jau sėdžiu dvi valandas ir ,,atseit" pamokoms rytojui ruošiuos... niekaip negaliu iš čia išeit... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar savaitgalis, o darbo dieną bus kitaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:36)
Niekur šito nesimokiau, tiesiog gyvenimiška patirtis + smalsu ir įdomu.

Jaučiu, kad dar reikia tam kažkokią gyslelę turėt, aš irgi labai noriu visko išmokt...bet kartais ...gal nemoku informacijos susirast... g.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 21:37)
Gerai būtų, va jau sėdžiu dvi valandas ir ,,atseit" pamokoms rytojui ruošiuos... niekaip negaliu iš čia išeit... lotuliukas.gif

Žinai, mane jau irgi ima gąsdint - taip čia smagu ir naudinga būt drinks_cheers.gif , kad tai tapo jau priklausomybe.. Ir kai pagalvoju, kad čia esu tik vos daugiau nei mėnuo... KAS BUS TOLIAU? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti