Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(elimak7 @ 2011 10 02, 21:13)
Mergaites vysnaites as tik speju skaityti ka jus cia priplepate ir jau laikas savo neklauzadas guldyti. Taigi baikite plepeti ir eikite miegoti mirksiukas.gif nes as ryt vel nespesiu skaityti ka jus cia priplepejote, o apie tai kad isiterpi neturiu net vilciu doh.gif

Būtent, kad baisu ir išeiti iš čia, nes paskui nespėji skaityt, o puslapių tik daugėja, daugėja...... biggrin.gif
Bet aš jau irgi bandau atsitraukt smile.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, na jūs ir duodat, per savaitgalį 18psl priplepėjot. Grįžus po didelių lauko darbų visą vakarą skaičiau, pasirodo daug visokių pasikeitimų čia esama paštas išgražėjęs ir aiškesnis ir kompiuterių kursai prasidėję. Jūs tikros šaunuolės, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif o aš kaip visada nebespėju su jumis. blush2.gif

Peliuk, mokytojų dienai dar teks vieną puslapį atidaryt, nes jei tokiai tempais varysim, tai iki trečiadienio neužteks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 02 spalio 2011 - 20:25
QUOTE(linius @ 2011 10 02, 22:16)
Aš tai nerašiau, nes ten neprašo. Tik ant voko užrašiau savo vardą ir pavardę, kai nurodžiau atgalinį adresą.

Tai kad prašo užrašyti piešinio pavadinimą, vaiko vardą ir pavardę, amžių, mokyklos pavadinimą
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 21:17)
O su kokia programa atidarė?

Man tai paspaudus parsisiųsti WinRar iš kart atidarė g.gif Nekilo jokių sunkumų.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 02, 20:16)
Aš tai nerašiau, nes ten neprašo. Tik ant voko užrašiau savo vardą ir pavardę, kai nurodžiau atgalinį adresą.

Ačiū už atsakymą, aš irgi nerašysiu.
Atsakyti
Labas vakaras, merginos smile.gif .
Ar galima prie jūsų jungtis, jei esu ''žalia'' kaip žolės lapelis, ir iš manęs jums bus mažai apčiuopiamos naudos blush2.gif ?
Atsakyti
Dididžiausių plepių penketukas:

22peliukas22 - 46
Šarkka - 46
lutute1 - 21
zuzanele - 19
smilga1972 - 13

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Reikia susimąstyti, ką manai šarkka? O dar visai neseniai jus plepėm išvadinau blush2.gif

Ašura, junkis drąsiai smile.gif

IR VĖL PAŠTĄ UŽBLOKAVO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 20:27
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:25)

22peliukas22  46
Šarkka          46
lutute1          21
zuzanele          19
smilga1972  13

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikia susimąstyti, ką manai šarkka? O dar visai neseniai jus plepėm išvadinau  blush2.gif

hah.gif

Iš tikrųjų tai baisu blush2.gif Na, man tai neduok pavalgyt, duok pašnekėt lotuliukas.gif Bet labai džiaugiuosi suradus benraminčių 4u.gif drinks_cheers.gif

Bet, Peliuk, mes taip, sakyčiau, gerokai atsiplėšę nuo kitų plepių lotuliukas.gif

Ir atrodo paštui vėl KAPUT unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 20:28
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:25)

22peliukas22 -  46
Šarkka -        46
lutute1 -        21
zuzanele -          19
smilga1972 -  13

Taip, jūs čia ,,pavarėt", net nesinorėjo trukdyt... smile.gif
Spėjom tik skaityt...

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 22:25)
Dididžiausių plepių penketukas

Oi, kaip aš dar atsilieku doh.gif biggrin.gif
Nespėjau su jumis, tema bėga šuoliais, o aš vos spėjus skaityti... rolleyes.gif

Gal reikėjo plepių suvestinę geltonu šriftu parašyt. Labai jau akis bado blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 20:30
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 21:28)
Taip,  jūs čia ,,pavarėt", net nesinorėjo trukdyt... smile.gif
Spėjom tik skaityt...

Na koks dar trukdyt, kuo daugiau plepučių, tuo geriau mirksiukas.gif

Aš tik galvoju, ar šitas forumas laikinai "neužsilenks", kaip mūsų paštas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet ne apie bet ką plepėjom, tik apie pradinukiškus reikalus. Tikiuosi dovanosit. Kažkoks įkvėpimas mane šiandien apėmė. Čia bus už savaitę smile.gif.
Atsakyti