Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 17:32)
Paieškosim smile.gif

Ivanovo Kūno kultūrą pirmokams siunčiau į paštą, nuskanavau 12 pamokų. Bitė maja turiu darbe, galėsiu po truputį nuskanuoti 4u.gif
Atsakyti

Kokia gera nuoroda thumbup.gif
O kaip parsisiųsti į kompiuterį? Ar įmanoma iš youtubes kažkaip parsisiųsti ir žiūrėti be interneto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 19:24
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 20:21)
Kokia gera nuoroda thumbup.gif
O kaip parsisiųsti į kompiuterį? Ar įmanoma iš youtubes kažkaip parsisiųsti ir žiūrėti be interneto? g.gif

Galima:

reikia nukopijuoti url adresa, pasirinkti parsisiuntimo programa (as naudoju keepvid), ten ideti adresiuka ir atsisiųsite. Tik dar reikia konvertuoti, nes ne visi kompiuteriai atpažįsta tą formatą. Kam skubiai reikia galiu asmeniškai persiųsti. Kitos rasite pašte, jei failiukas nesigaus per didelis. Jau siunčiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:25)
Galima:

Labai gerai kai yra pašte, bet norisi pačiai pasimokyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 20:26)
Labai gerai kai yra pašte, bet norisi pačiai pasimokyt mirksiukas.gif

Darbo pradžią aprašiau. Konvertavimui reikia programėlės. Greitai negaliu pasakyt iš kur parsisiųsti, kažkada aš parsisiunčiau, bet nepamenu. Reiktų pašniukštinėti. O gal kas be manęs patars. Kažkada diskutavom šia tema, bet tiksliai nepamenu.

Iručiuk parašiau tau į až. Filmuką jau turiu.
Ups čia ne iručiukui reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 19:31
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 21:28)
Darbo pradžią aprašiau. Konvertavimui reikia programėlės. Greitai negaliu pasakyt iš kur parsisiųsti, kažkada aš parsisiunčiau, bet nepamenu. Reiktų pašniukštinėti. O gal kas be manęs patars. Kažkada diskutavom šia tema, bet tiksliai nepamenu.

Ačiū už pagalbą. Man svarbu žinot, kad galima. Programą pati susirasiu. Man patinka atrast kažką naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 19:32
PAŠTAS VEIKIA
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:28)

Iručiuk parašiau tau į až. Filmuką jau turiu.
Ups čia ne iručiukui reikia  blush2.gif

Nieko tokio. Man irgi pravers. Ačiū. Einu siųsti, ką pažadėjau.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:32)
PAŠTAS VEIKIA

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites vysnaites as tik speju skaityti ka jus cia priplepate ir jau laikas savo neklauzadas guldyti. Taigi baikite plepeti ir eikite miegoti mirksiukas.gif nes as ryt vel nespesiu skaityti ka jus cia priplepejote, o apie tai kad isiterpi neturiu net vilciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 02, 18:55)
Kas jau rasete gal galite pasakyti g.gif
Dalyvaujant piešinių konkurse „Pagalbos telefonas 112“, rasant piesinio rekvizitus ten mokytojo pavardės niekur nereikia rašyti?
piesinio pav, pavarde vaiko, ir mokykla tik rašosi? g.gif

Aš tai nerašiau, nes ten neprašo. Tik ant voko užrašiau savo vardą ir pavardę, kai nurodžiau atgalinį adresą.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 02, 20:34)
drinks_cheers.gif MAN IRGI ATSIDARĖ. AČIŪ VISOMS DARBŠTUOLĖM. NU IR TEMPAI JŪSŲ. AŠ JAU TIK PERSKAITYT SPĖJU IR SIUNTINIUS PARSISIŲST. NIEKAM DAUGIAU NEUŽTENKA LAIKO lotuliukas.gif

O su kokia programa atidarė?
Atsakyti