Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Aurute @ 2011 10 02, 19:55)
Kaži... ar nuo to mūsų aktyvumo užblokavo?... Aš tai savo buvau užsiblokavus, kai slaptažodį pamiršau. Gal kas bandė įsibraut?...

Taip ir parašyta, kad per didelis aktyvumas pašte buvo. Persistengėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 18:57
http://www.youtube.com/watch?v=bQ9_Je-m2NI - Mūsų saulės sistema

Čia dar apie planetas, saulės sistemą. Pernai su ketvirtokai žiūrėjom, labai vaikams efektingai buvo, kai pamatė planetų dydžius.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 02, 16:43)
Išsiunčiau į paštą drugelio vystymosi stadijas. Ten rusiškas filmukas, bet išjungiat garsą ir įgarsinat pačios  thumbup.gif .

O aš turiu filmuką, kur rodoma, kaip iš kokono išsirita drugelis. Ar galima siųsti į paštą, kai jis užblokuotas?
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 10 02, 19:57)
http://www.youtube.com/watch?v=bQ9_Je-m2NI - Mūsų saulės sistema

Čia dar apie planetas, saulės sistemą. Pernai su ketvirtokai žiūrėjom, labai vaikams  efektingai buvo, kai pamatė planetų dydžius.

mirksiukas.gif

Šitą jau žiūrėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 02, 19:58)
O aš turiu filmuką, kur rodoma, kaip iš kokono išsirita drugelis. Ar galima siųsti į paštą, kai jis užblokuotas?

Manau, kad galima.
Atsakyti

Galima
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 02, 19:55)
Kaži... ar nuo to mūsų aktyvumo užblokavo?... Aš tai savo buvau užsiblokavus, kai slaptažodį pamiršau. Gal kas bandė įsibraut?...

Nemanau, aš buvau šiek tiek nuėjus nuo kompo, tai va ką radau grįžus :

Kad mūsų sistemos būtų apsaugotos, „Google“ laikinai išjungė jūsų paskyrą. Taip pirmiausia atsitinka, kai aptinkame, kad jūsų paskyra naudojama ypač aktyviai. Dažniausiai norint atgauti paskyrą reikia valandos. Retai paskyros grąžinimas gali užtrukti iki 24 val.

Atsiprašome už nepatogumus.

Kelios priežastys, kodėl taip galėjo atsitikti:

Didelio el. laiškų kiekio gavimas, trynimas arba atsisiuntimas per POP arba IMAP per trumpą laiką.
Daug pranešimų, siunčiamų daug žmonių.
Prisijungimas prie „Gmail“ daugelyje kompiuterių, klientų ar mobiliųjų įrenginių arba jų sinchronizavimas.
Dėl naršyklės kilusios problemos. Jei jūsų naršyklė nuolatos įkeliama iš naujo, kol bandote prisijungti prie savo gautųjų, tai greičiausiai atsitiko dėl problemos, susijusios su naršykle. Gali reikėti išvalyti naršyklės talpyklą ir slapukus.
Suteikiama prieiga prie failų bendrinimo, failų saugojimo programinės įrangos, el. pašto „Analytics“ paslaugų, naršyklės plėtinių ar trečiosios šalies programinės įrangos, kuria naudojantis automatiškai prisijungiama prie jūsų „Gmail“ paskyros.

Kol parašiau, Peliukas mane ir aplenkė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 19:02

Ir aš manau, kad galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=smilga1972,2011 10 02, 17:56]
Mergaitės, gal kuri turit nuorodą filmuko apie tai, kaip iš sėklytės užauga gėlė blush2.gif ? Kažkur kažkada mačiau, buvo labai gražu ir įspūdinga, bet pasirodo neišsisaugojusi esu blush2.gif . O dabar reikia, ieškau, nerandu niekur (be to, nežinau, net kaip vadinosi tas filmukas blush2.gif ). Jeigu kuri netyčia turit, tai įmeskit į paštą. Youtube'je randu visokių, bet ten ne tas, ko man reikia (arba nerandu to, ko man reikia doh.gif ), nes mano tema apie tai, kaip nuo augalas gyvena nuo sėklos iki

Turiu rusiškai įgarsintas skaidres apie augalo vystymąsi. Atsiųsti galiu, tik kad paštas užblokuotas. Ką daryt? Gal asmeniškai išsiųst?
Papildyta:
Dar radau neblogą pateiktį įgarsintą rusiškai apie medvilnės auginimą. Ar reikia?
Atsakyti
[quote=Iruciukass,2011 10 02, 20:12]
[quote=smilga1972,2011 10 02, 17:56]
Mergaitės, gal kuri turit nuorodą filmuko apie tai, kaip iš sėklytės užauga gėlė blush2.gif ? Kažkur kažkada mačiau, buvo labai gražu ir įspūdinga, bet pasirodo neišsisaugojusi esu blush2.gif . O dabar reikia, ieškau, nerandu niekur (be to, nežinau, net kaip vadinosi tas filmukas blush2.gif ). Jeigu kuri netyčia turit, tai įmeskit į paštą. Youtube'je randu visokių, bet ten ne tas, ko man reikia (arba nerandu to, ko man reikia doh.gif ), nes mano tema apie tai, kaip nuo augalas gyvena nuo sėklos iki

Turiu rusiškai įgarsintas skaidres apie augalo vystymąsi. Atsiųsti galiu, tik kad paštas užblokuotas. Ką daryt? Gal asmeniškai išsiųst?
Papildyta:
Dar radau neblogą pateiktį įgarsintą rusiškai apie medvilnės auginimą. Ar reikia?
[/quote]
Kur buvai radus tą filmuką apie sėklytės augimą?
Reikia ir apie medvilnę lotuliukas.gif , visko mums reikia mirksiukas.gif .

Gal šitas tiktų: http://www.youtube.c...h?v=d26AhcKeEbE ir dar pupa : http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 19:18
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 18:57)
Taip ir parašyta, kad per didelis aktyvumas pašte buvo. Persistengėm  lotuliukas.gif

nu duok dieve... sulauksim...

QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 02, 18:58)

labai reikia

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:12)
Kur buvai radus tą filmuką apie sėklytės augimą?
Reikia ir apie medvilnę  lotuliukas.gif , visko mums reikia  mirksiukas.gif .

Gal šitas tiktų: http://www.youtube.c...h?v=d26AhcKeEbE

Čia ne filmukas, o skaidres. Radau rusiškame puslapyje. Kažkada siunčiau jo nuorodą. O filmuko dar ieškau. Jei atmintis neapgauna, tai lyg kažkur ir turėjau. Bet kol kas rasti nepavyko.
Atsakyti