QUOTE(Aurute @ 2011 10 02, 19:55)
Kaži... ar nuo to mūsų aktyvumo užblokavo?... Aš tai savo buvau užsiblokavus, kai slaptažodį pamiršau. Gal kas bandė įsibraut?...
Nemanau, aš buvau šiek tiek nuėjus nuo kompo, tai va ką radau grįžus :
Kad mūsų sistemos būtų apsaugotos, Google laikinai išjungė jūsų paskyrą. Taip pirmiausia atsitinka, kai aptinkame, kad jūsų paskyra naudojama ypač aktyviai. Dažniausiai norint atgauti paskyrą reikia valandos. Retai paskyros grąžinimas gali užtrukti iki 24 val.
Atsiprašome už nepatogumus.
Kelios priežastys, kodėl taip galėjo atsitikti:
Didelio el. laiškų kiekio gavimas, trynimas arba atsisiuntimas per POP arba IMAP per trumpą laiką.
Daug pranešimų, siunčiamų daug žmonių.
Prisijungimas prie Gmail daugelyje kompiuterių, klientų ar mobiliųjų įrenginių arba jų sinchronizavimas.
Dėl naršyklės kilusios problemos. Jei jūsų naršyklė nuolatos įkeliama iš naujo, kol bandote prisijungti prie savo gautųjų, tai greičiausiai atsitiko dėl problemos, susijusios su naršykle. Gali reikėti išvalyti naršyklės talpyklą ir slapukus.
Suteikiama prieiga prie failų bendrinimo, failų saugojimo programinės įrangos, el. pašto Analytics paslaugų, naršyklės plėtinių ar trečiosios šalies programinės įrangos, kuria naudojantis automatiškai prisijungiama prie jūsų Gmail paskyros.
Kol parašiau, Peliukas mane ir aplenkė