Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 02, 19:00)
Nu šaunuolė  4u.gif  tikra kompiuterastė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tai čia tau galima daugiau visko priieškoti, o tu būsi greitoji pagalba  biggrin.gif

Turiu silpnybę tokiems darbeliams, galite sakyti jei reik kažką parsiųsti. Ne visada pavyksta, bet....labai pasistengus ir pasitelkus aplinkinius neįveikiamų užduočių nebūna. Tik kartais daug laiko užima.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 19:01)
Įlindau į paštą , išlindau , o jūs jau puslapiu į priekį pasistūmėjot doh.gif Vos spėjus su jumis ax.gif Negalima niekur dingt iš čia, jei norim būt pokalbyje biggrin.gif

Aš tik savaitgaliais tokia aktyvi, darbo dienomis, tik pasiskaitau, jėgų nelieka niekam.

Ant filmuko apie drugelį būtų galima ir lietuvišką tekstą uždėti, tik čia reik išsiversti, vertimą pritaikyti. Galim pabandyt. Bet reiktų palūkėti su šiuo darbeliu iki atostogų. Neapsidirbu su savo filmukais. Idėjų kalnai, bet laiko maža.

Jau turiu ir kitą filmuko formatą, jei reik rašykit - atsiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 18:07
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:04)
Turiu silpnybę tokiems darbeliams, galite sakyti jei reik kažką parsiųsti. Ne visada pavyksta, bet....labai pasistengus ir pasitelkus aplinkinius neįveikiamų užduočių nebūna. Tik kartais daug laiko užima.
Papildyta:

Aš tik savaitgaliais tokia aktyvi, darbo dienomis, tik pasiskaitau, jėgų nelieka niekam.

Ant filmuko apie drugelį būtų galima ir lietuvišką tekstą uždėti, tik čia reik išsiversti, vertimą pritaikyti. Galim pabandyt. Bet reiktų palūkėti su šiuo darbeliu iki atostogų. Neapsidirbu su savo filmukais. Idėjų kalnai, bet laiko maža.

Jau turiu ir kitą filmuko formatą, jei reik rašykit - atsiųsiu.

O su kuo tą ace formatą atidaryt ("sekam pasakas")? Ar tai koks archyvinimo formatas?
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 19:13)
O su kuo tą ace formatą atidaryt ("sekam pasakas")? Ar tai koks archyvinimo formatas?

Ir man neatidaro g.gif

Kai atsisiunčiau į savo kompiuterį leido išarchyvuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 18:22
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 19:19)
Ir man neatidaro  g.gif

vai... g.gif pas mane atrodo kaip ir viskas gerai... gal ne taip ką padariau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 19:13)

Man atsidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 02 spalio 2011 - 18:27
QUOTE(auglina @ 2011 10 02, 19:24)
Man atsidarė.

drinks_cheers.gif MAN IRGI ATSIDARĖ. AČIŪ VISOMS DARBŠTUOLĖM. NU IR TEMPAI JŪSŲ. AŠ JAU TIK PERSKAITYT SPĖJU IR SIUNTINIUS PARSISIŲST. NIEKAM DAUGIAU NEUŽTENKA LAIKO lotuliukas.gif

Atsakyti
Na va užblokavo mūsų paštą, nes ir vėl per aktyvios buvome. Teks parą laukti kol atblokuos. Dabar jau galėsim ir pailsėti.
Kuriam laikui turime palikti paštą ramybėje. Žinau, kad bus sunku, bet... teks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 18:36
Aš kaip tik galvojau vakare atsiversiu paštą, o dabar užblokavo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 20:35)
Na va užblokavo mūsų paštą, nes ir vėl per aktyvios buvome. Teks parą laukti kol atblokuos. Dabar jau galėsim ir pailsėti.

Para greit praeis mirksiukas.gif Tuoj į lovas, paskui darbas, ryt po piet vėl darbuosimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 17:07)
O argi galima programą adaptuoti 1 klasėje? g.gif

Pas mane taip pat šiemet atėjo pirmokas, kuriam iš karto reikia adaptuoti programas, priešmokyklinėje grupėje tirtas. Pirmą kartą mūsų mokykloj toks atvejas... rolleyes.gif

Nežinau, nei kaip čia adaptuoti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 19:35)

Nu va...prirašėte, kokių lobių prisiuntėte, jau sakau, žiūrėsiu... smile.gif

Atsakyti
Labas vakaras, merginos... šaunuolės... darbininkės...

Savaitgalio tempai neregėti. Net įsiterpt nėra kur...

QUOTE(studija @ 2011 10 02, 15:16)
Margaspalvio 4u.gif  rudeninio 4u.gif  pašto  thumbup.gif  darbuotojas  biggrin.gif noriu paklausti, kaip jūsų vaikučiai taiso matematikos testus? Kaip padaryti, kad jie domėtųsi savo klaidomis, o ne tik komentarais? Ar klaidas teste ištaisot, ar tik pabraukiat? Štai kiek klausimukų turi ištaisiusi testus sekmadienį mokytoja  doh.gif

Aš dirbu su Bortkevičiaus testais. Klaidas taisyt liepiu darbų sąsiuviniuose. Perspręsti teisingai.

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 18:35)

Kaži... ar nuo to mūsų aktyvumo užblokavo?... Aš tai savo buvau užsiblokavus, kai slaptažodį pamiršau. Gal kas bandė įsibraut?...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 02, 19:55)
Labas vakaras, merginos... šaunuolės... darbininkės...
.... Gal kas bandė įsibraut?...

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 02 spalio 2011 - 18:57