Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 18:42)
Jūs kalbat apie tą filmuką, kur pavadinimas siuntinio Venera? Man atsisiunčia ir atsidaro su Winamp programa mirksiukas.gif

Ne, kalbame apie rusišką filmuką, kur pašte buvo tik nuoroda. Jis apie drugelį.
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 02, 17:31)
Viską nusiunčiau į bendrą paštą, tik nežinau, ar tu juo naudojiesi. Jei ne, parašyk savo adresiuką, atsiųsiu  4u.gif

Paštu naudojuosi, bet kol kas neradau į kokį skyrelį patalpino:)
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2011 10 02, 18:51)

Ko nerandat?

Filmukas apie drugelį tuoj bus pašte ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2011 10 02, 18:51)

Prie scenarijų žiūrėk smile.gif
Atsakyti
Ieškok prie VISI LAIŠKAI ir rasi.
O man irgi su tuo failu tas pats - neatpažįsta ir nežinau, su kokia prgrama sukurtas tas flmukas, negaliu pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 18:53)

Filmukas apie drugelį tuoj bus pašte  ax.gif  4u.gif

Peliuk, na tu ir šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Kas jau rasete gal galite pasakyti g.gif
Dalyvaujant piešinių konkurse „Pagalbos telefonas 112“, rasant piesinio rekvizitus ten mokytojo pavardės niekur nereikia rašyti?
piesinio pav, pavarde vaiko, ir mokykla tik rašosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 02 spalio 2011 - 18:00
sveikos, mergaitės, jau tempai kokie... Per pusdienį vėl 8 psl. į priekį biggrin.gif
Siūsiu ir aš konkursui 112 piešinukus, bet pati truputį atrinksiu, nes yra vaikų darbelių, kurie baisūs, gėda tokius ir rodyt (tvarkingumo prasme).
Jau laukiu atostogų, nes mane perkelia į kitą kabinetą, tai teks pakuot "čemodanus" smile.gif Bet kol viską susikabinėsiu... Nebesinori nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 14:06)
Auglina, jei galėčiau tave išbučiuočiau už tokį lobį muzikos pamokoms. Mano vaikiai ketvirtokai, tai tenka paprakaituot, kad muziką gauti. neturiu sukaupus fonotekos. O čia visko kiek nori ir dar galima parsisiųsti.

user posted image

QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 02, 14:17)
Aš taip pat labai dėkinga už nuorodą. Puiki priemonė muzikos pamokoms. Labai džiaugiuosi, kad visos esate tokios draugiškos ir dalinatės viskuo, ką turite sukaupusios. Ačiū, ačiū, ačiū...

Smagu, kad nuoroda naudinga mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Ko nerandat?

Filmuko formatas avi, jei reikia dabar konvertuoju i wmw, jei reikia ir tą atsiųsiu. Iš karto nepastebėjau.
Atsakyti
Ko nerandat?

Nu šaunuolė 4u.gif tikra kompiuterastė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tai čia tau galima daugiau visko priieškoti, o tu būsi greitoji pagalba biggrin.gif
Atsakyti
Įlindau į paštą , išlindau , o jūs jau puslapiu į priekį pasistūmėjot doh.gif Vos spėjus su jumis ax.gif Negalima niekur dingt iš čia, jei norim būt pokalbyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 spalio 2011 - 18:03