Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 02, 16:37)
Sveikos, mergaitės  smile.gif  Turiu dainelių, muzikinių spektakliukų ir žaidimų knygelę ,,Sekam pasakas" su CD. Ar atsiųsti į paštą? O gal jau ten tokia ir yra...

smile.gif reikia, šypsenėle.Iš anksto dėkui už siuntinuką 4u.gif
Atsakyti
NA IR PRIRAŠĖT DAUG...Nespėju net skaityti.Ką tik grįžau iš vaiko šokių čempionato ir bandau ruoštis pamokoms. Noriu paklausti gal kas darėt 1 klasei adaptuotą programą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 10 02, 17:02)
NA IR PRIRAŠĖT DAUG...Nespėju net skaityti.Ką tik grįžau iš vaiko šokių čempionato ir bandau ruoštis pamokoms. Noriu paklausti gal kas darėt 1 klasei adaptuotą programą? g.gif

O argi galima programą adaptuoti 1 klasėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 16:07)
O argi galima programą adaptuoti 1 klasėje? g.gif

vaikas atėjo į 1 klasę su adaptuota programa g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 10 02, 17:09)
vaikas atėjo į 1 klasę su adaptuota programa  g.gif

o kas parengia pirmokams tokią programą? Gal vaiko raidos centras? Niekad nesu susidūrusi su tokiu atveju 1 klasėje, tai būtų įdomu ir naudinga sužinoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 02, 16:59)
jei kam įdomu galėciau atsiųsti į paštą.

Siųsk viską, ką turi, tikrai bus įdomu ir pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 17:02)
smile.gif reikia, šypsenėle.Iš anksto dėkui už siuntinuką 4u.gif

Siuntinukas jau pašte mirksiukas.gif Gerų spektakliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 16:14)
Siųsk viską, ką turi, tikrai bus įdomu ir pravers  mirksiukas.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:26)
Kažkas tikrai dar prideda ranką, nes labai jau operatyviai viskas sudedama į vietas  g.gif
Nesakau, kad tai blogai, tik manau, kad visom pravartu žinoti. Gal kada nors, kam nors, kokios nors pagalbos prireiks.

Nu aš kai kokį savo siuntinį nusiunčiu, tai stengiuosi ir etiketę savo siuntiniui iškart prilipdyti, kad negaišt prie mano siuntalų laiko. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2011 10 02, 01:47)
REIKIA IR TREČIOKAMS. TIKIUOSI SULAUKSIU mirksiukas.gif

Gerai, gerai. Surasiu, nuskanuosiu ir trečiokams. O gal kas padalomą medžiagą grupiniam darbui turi pirmokams? Dar ieškau senos, tarybinės diktantų knygos bei knygelės apie bitę Mają. Reikia ir Ivanovo kūno kultūrai pirmokams blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 17:45)
Dar ieškau senos, tarybinės diktantų knygos bei knygelės apie bitę Mają.  Reikia ir Ivanovo kūno kultūrai pirmokams blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Turiu tokią knygelę PIRMIEJI ŽINGSNELIAI (diktantai pirmokams). Gal ir tokios reikia ? 4u.gif Dėl bitės Majos rytoj pasidomėsiu darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 02, 17:45)
Reikia ir Ivanovo kūno kultūrai pirmokams blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ivanovo knygelę 1 kl. turiu kažkur užkištą, bet nuskenuoti galėčiau tik po geros savaitės. Jei niekas neras aš padirbėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 16:54
Mergaitės, gal kuri turit nuorodą filmuko apie tai, kaip iš sėklytės užauga gėlė blush2.gif ? Kažkur kažkada mačiau, buvo labai gražu ir įspūdinga, bet pasirodo neišsisaugojusi esu blush2.gif . O dabar reikia, ieškau, nerandu niekur (be to, nežinau, net kaip vadinosi tas filmukas blush2.gif ). Jeigu kuri netyčia turit, tai įmeskit į paštą. Youtube'je randu visokių, bet ten ne tas, ko man reikia (arba nerandu to, ko man reikia doh.gif ), nes mano tema apie tai, kaip nuo augalas gyvena nuo sėklos iki sėklos. Persidariau rusiškas skaidres (įmesiu į paštą), ten lyg ir tinka, bet norisi kažko tokio vaikams parodyti, kad būtų įspūdis mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 spalio 2011 - 16:57