Sveikos, mergaitės Turiu dainelių, muzikinių spektakliukų ir žaidimų knygelę ,,Sekam pasakas" su CD. Ar atsiųsti į paštą? O gal jau ten tokia ir yra...
[quote=lutute1,2011 10 02, 16:33]
[quote=zuzanele,2011 10 02, 16:29]
Mano prašymas būtų- neskubėti sutvarkyti gautų laiškučių taip greitai.
[/quote]
Užeik ant Visi laiškai ir ten aiškiai matysi kokie laiškai, kurią dieną siųsti . Man ir pradžioje buvo sunku, bet dabar visada taip darau ir nieko nepraleidžiu.
Čia dar labai smagias veiklas mokinukams siūlo: http://rikis.lt/index.php/pageid/558
Jie vilniečiai, bet atvyksta ir į kitus miestus. Reikia su jais susiskambinti.
[/quote]
Užeik ant Visi laiškai ir ten aiškiai matysi kokie laiškai, kurią dieną siųsti . Man ir pradžioje buvo sunku, bet dabar visada taip darau ir nieko nepraleidžiu.
Čia dar labai smagias veiklas mokinukams siūlo: http://rikis.lt/index.php/pageid/558
[quote=lutute1,2011 10 02, 16:33]
Aš ir tą pastebėjau Atsiunčiu. Po kiek laiko įlendu į paštą pasižiūrėt ar atėjo laiškai, o žiūrėk jau ir sutvarkyta Viskas vyksta operatyviai
O man truputį per greitai. Gal aš kokia lėtuolė Bet man visai patiktų, kad tos dienos atsiųsti laiškai matytųsi visą dieną. O tik vakare gražiai ir tvarkingai nugultų į svao stalčiukus. Nes kitą kartą lieku "ant ledo"- atsidariusi paštą nežinau, ar buvo kokių nors naujų siuntinukų, ar ne.
[/quote]
Ir man norėtųsi, kad netaip greitai laiškai sugultų į vietas, nes kai atsidarai VISI LAIŠKAI, tai ten jau ir atsiųsti ir persiųsti, tai susipainioji, ką siuntei, ko dar ne .
[quote=sypsenele04,2011 10 02, 16:37]
Sveikos, mergaitės Turiu dainelių, muzikinių spektakliukų ir žaidimų knygelę ,,Sekam pasakas" su CD. Ar atsiųsti į paštą? O gal jau ten tokia ir yra...
[/quote]
Siųsk, būtinai .
Aš ir tą pastebėjau Atsiunčiu. Po kiek laiko įlendu į paštą pasižiūrėt ar atėjo laiškai, o žiūrėk jau ir sutvarkyta Viskas vyksta operatyviai
O man truputį per greitai. Gal aš kokia lėtuolė Bet man visai patiktų, kad tos dienos atsiųsti laiškai matytųsi visą dieną. O tik vakare gražiai ir tvarkingai nugultų į svao stalčiukus. Nes kitą kartą lieku "ant ledo"- atsidariusi paštą nežinau, ar buvo kokių nors naujų siuntinukų, ar ne.
[/quote]
Ir man norėtųsi, kad netaip greitai laiškai sugultų į vietas, nes kai atsidarai VISI LAIŠKAI, tai ten jau ir atsiųsti ir persiųsti, tai susipainioji, ką siuntei, ko dar ne .
[quote=sypsenele04,2011 10 02, 16:37]
[/quote]
Siųsk, būtinai .
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:37)
Aš irgi taip darau
Išsiunčiau į paštą drugelio vystymosi stadijas. Ten rusiškas filmukas, bet išjungiat garsą ir įgarsinat pačios .
Išsiunčiau filmuką apie mėnulį. Bus daugiau .
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:37)
iR PATARIMŲ GERŲ NEGAILITE.
iR PATARIMŲ GERŲ NEGAILITE.
Ačiū, peliuk, už patarimą dėl laiškučių. Tikriausiai, įprasiu ir aš greitu laiku nardyti pašte. Jūs senbuvės čia tikros profės!
O dėl naujosios nuorodėlės, tai aš irgi planavau jau praeitais metais pasikviesti tuos Rikius, bet kolegė iš kitos mokyklos atkalbėjo. Sakė, kad neįdomu O gal vilniečiai vaikai labiau išpaikinti įvairiausių pramogų ir renginių, todėl ūsus kraipė prieš tuos rikius su senoviniais žaislais??? Nepabandžius- nesužinosi.
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 16:46)
O gal vilniečiai vaikai labiau išpaikinti įvairiausių pramogų ir renginių, todėl ūsus kraipė prieš tuos rikius su senoviniais žaislais??? Nepabandžius- nesužinosi.
Greitu metu išbandysiu, po visko parašysiu atsiliepimus.
O aš, nors iki Kalėdų dar toloka, nusiunčiau Trys Kalėdiniai scenarijai muziką ir tekstus. Pati dar nežiūrėjau, ar įdomūs jie, neseniai įsigijau
Sveikos mergaites, tik neprisesk porą dienelių, o čia jau viena tema užbaigta ir kita jau kiek prikalbėta , ziūriu ir pavydziu kaip jūs viską suspejat, man šie metai sudėtingi, niekaip su laiko vadyba nesusitvarkau. jau ir irzli darausi, gerai kad mokykloje draugiškos kolegės padeda man vel grįžti po dekreto į mokyklinį ritmą.
Į paštą nusiunciau viktorinos- šventės scenarijų
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 16:53)
O aš, nors iki Kalėdų dar toloka, nusiunčiau Trys Kalėdiniai scenarijai muziką ir tekstus. Pati dar nežiūrėjau, ar įdomūs jie, neseniai įsigijau
Praėjusiais metais vieną iš šių spektaklių ruošiau su vaikais (apie Blogiaaugį). Tėvai buvo sužavėti, tik muziką pati susirinkau, man duota nelabai patiko.
Planavau skenuoti ir pasidalinti, bet tu buvai pirmesnė.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 02, 16:54)
Į kurį paštą siuntei?
Jau matau , nekantri aš
Į kurį paštą siuntei?
[/quote]
cia pradinukeirmama2@gmail.com
Nors ruduo jau ir įpūsėja,dar turiu paruosusi rudeninį scenarijų apie grybus, pati ne tik rašiau scenarijų pagal B.Masiliauskienės pasakaitę, bet ir dariau dekoracijas ir visiems vaikams siuvau rūbus. jis antrokiukams, nes truputi integruotas su anglų kalba, jei kam įdomu galėciau atsiųsti į paštą.
[/quote]
cia pradinukeirmama2@gmail.com
Nors ruduo jau ir įpūsėja,dar turiu paruosusi rudeninį scenarijų apie grybus, pati ne tik rašiau scenarijų pagal B.Masiliauskienės pasakaitę, bet ir dariau dekoracijas ir visiems vaikams siuvau rūbus. jis antrokiukams, nes truputi integruotas su anglų kalba, jei kam įdomu galėciau atsiųsti į paštą.