Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 15:46)
Manau, kad įsileistų, tik reikia iš anksto suderinti  rolleyes.gif
Papildyta:

bigsmile.gif  Kokį vakarą galima susitikt  mirksiukas.gif

Na, tai sutarta. Siuntinukas Tau jau suruoštas ir atidėtas. Duok žinoti, kada būsi laisvesnė man į až. smile.gif
Atsakyti
Margaspalvio 4u.gif rudeninio 4u.gif pašto thumbup.gif darbuotojas biggrin.gif noriu paklausti, kaip jūsų vaikučiai taiso matematikos testus? Kaip padaryti, kad jie domėtųsi savo klaidomis, o ne tik komentarais? Ar klaidas teste ištaisot, ar tik pabraukiat? Štai kiek klausimukų turi ištaisiusi testus sekmadienį mokytoja doh.gif

Na ir tų spalvų savo pašte norėtųsi, bet, niekaip neužtinku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:10)
Energetikos muziejaus jau neapžiosiu  doh.gif , nors būtų  thumbup.gif

Pašniukštinėjau maps.lt, visi numatyti objektai netoli senamiesčio, bandysiu skaičiuoti ne tik kilometrus, bet ir pinigus. Bet bandysiu organizuoti maximumą.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:10)
Energetikos muziejaus jau neapžiosiu  doh.gif , nors būtų  thumbup.gif

O mes tada tiesiai iš Danske banko nuvažiavome į Energetikos ir Technikos muziejų. Kitaip sakant, nušovėme du zuikius vienu metu. Ir kas keisčiausia, maniau, kad vaikams bus per daug įspūdžių, viskas susimakaluos.... O jie kitą dieną pristatė išsamius referatus apie aplankytus objektus. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:18)
Pašniukštinėjau maps.lt, visi numatyti objektai netoli senamiesčio, bandysiu skaičiuoti ne tik kilometrus, bet ir pinigus. Bet bandysiu organizuoti maximumą.

Jeigu reikės kokios pagalbos ar patarimo dėl lankytinų objektų- drąsiai klausk. Mes su šarkka, mielai pagelbėsime. Ane, Šarkkele? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 16:11)
Na, tai sutarta. Siuntinukas Tau jau suruoštas ir atidėtas. Duok žinoti, kada būsi laisvesnė man į až.  smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 16:21)

Jeigu reikės kokios pagalbos ar patarimo dėl lankytinų objektų- drąsiai klausk. Mes su šarkka, mielai pagelbėsime. Ane, Šarkkele? mirksiukas.gif

Būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už pasiūlytą pagalbą, bet manau man jau objektų bus gana.
Numačius štai ką esu:
Kalbų muziejus, Pinigų muziejus, energetikos muziejus, Operos ir baleto teatras ir dar vienoje firmoje mus pažadėjo priimti vieno vaiko giminaičiai. Po visko Jurgelis meistrelis aplink Kalėdinę eglę. Manau, kad vaikai sunkiai atlaikys, bet kelionė namo bus rami lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 15:26
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:26)

Numačius štai ką esu:
Kalbų muziejus, Pinigų muziejus, energetikos muziejus, Operos ir baleto teatras ir dar vienoje firmoje mus pažadėjo priimti vieno vaiko giminaičiai. Po visko Jurgelis meistrelis aplink Kalėdinę eglę. Manau, kad vaikai sunkiai atlaikys, bet kelionė namo bus rami  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif Čia tai bent kelionė laukia. thumbup.gif Už visus mokslo metus! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 spalio 2011 - 15:29
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:26)
Kažkas tikrai dar prideda ranką, nes labai jau operatyviai viskas sudedama į vietas  g.gif
Nesakau, kad tai blogai, tik manau, kad visom pravartu žinoti. Gal kada nors, kam nors, kokios nors pagalbos prireiks.

Aš ir tą pastebėjau mirksiukas.gif Atsiunčiu. Po kiek laiko įlendu į paštą pasižiūrėt ar atėjo laiškai, o žiūrėk jau ir sutvarkyta thumbup.gif Viskas vyksta operatyviai mirksiukas.gif

Jūs tiek įdomaus žadat aplankyt Vilniuje, net užpavydėjau blush2.gif O gal ką panašaus galima rast ir aplankyt Kaune? g.gif
Atsakyti
[quote=zuzanele,2011 10 02, 16:29]
Aš ir tą pastebėjau mirksiukas.gif Atsiunčiu. Po kiek laiko įlendu į paštą pasižiūrėt ar atėjo laiškai, o žiūrėk jau ir sutvarkyta thumbup.gif Viskas vyksta operatyviai mirksiukas.gif

O man truputį per greitai. Gal aš kokia lėtuolė doh.gif Bet man visai patiktų, kad tos dienos atsiųsti laiškai matytųsi visą dieną. O tik vakare gražiai ir tvarkingai nugultų į svao stalčiukus. Nes kitą kartą lieku "ant ledo"- atsidariusi paštą nežinau, ar buvo kokių nors naujų siuntinukų, ar ne.
Mano prašymas būtų- neskubėti sutvarkyti gautų laiškučių taip greitai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 10 02, 16:16)

Na ir tų spalvų savo pašte norėtųsi, bet, niekaip neužtinku bigsmile.gif

Išsiunčiau į paštą vaizdelį, kur ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 02, 16:29)

Jūs tiek įdomaus žadat aplankyt Vilniuje, net užpavydėjau blush2.gif O gal ką panašaus galima rast ir aplankyt Kaune? g.gif

Kaune šiais metais esu numačius Filharmoniją aplankyti, Ryšių muziejus šaunus, Senoji vaistinė, labai fainos edukacinės programėlės organizuojamos Vaikų literatūros muziejuje, Zoologijos sodas.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 16:33)

O man truputį per greitai. Gal aš kokia lėtuolė doh.gif Bet man visai patiktų, kad tos dienos atsiųsti laiškai matytųsi visą dieną. O tik vakare gražiai ir tvarkingai nugultų į svao stalčiukus. Nes kitą kartą lieku "ant ledo"- atsidariusi paštą nežinau, ar buvo kokių nors naujų siuntinukų, ar ne.
Mano prašymas būtų- neskubėti sutvarkyti gautų laiškučių taip greitai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš už drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 15:37