Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 16 tema

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:43)
Iškilo klausimėlis, o bankas mokinukus įsileidžia šiokią dieną? Gruodį važiuosiu su mokiniais į Vilnių, būtų smagu ir šią pramogą prisidėti prie jau numatytų  biggrin.gif .

Dėl šio banko ( LR centrinio banko), tai nežinau tokios informacijos. Jis tik šiandien atsidarė. Tiesa, šalia jo yra įdomus pinigų muziejus. Ten tikrai įleidžia visus norinčius lankytojus.
drinks_cheers.gif Tačiau praeitais metais su savo ketvirtokais buvau Danske banke edukacinėje pamokoje. Tada buvo tokia akcija. Labai patiko ir vaikams, ir man. Vyko viktorina, vaikai gavo daug dovanų- firminius Danske banko maišelius, puodelius, raktų pakabukus ir kt. Darbuotoja parodė pateiktį, aprodė posėdžių sales ir t.t. Va ten, tikrai verta pasiskambinti iš anksto ir užklausti, ar šiemet jie neplanuoja vėl organizuoti panašios akcijos 1-4 klasių mokinukams?
4u.gif Dar labai šauni veikla vyko Energetikos ir technikos muziejuje. Ten buvome sužavėti pačių netikėčiausių mokslo ir technikos išradimų. Gidas pademonstravo kiekvieno jų veikimo principą, leido patiems vaikams išbandyti. Sužinojome, kiek galime sverti Marse, Jupiteryje, Mėnulyje. iR DAUGYBĘ įdomių dalykų. Visko čia neišpasakosiu. Tada irgi vyko tokia akcija, kad buvo viskas nemokamai - ir gidas, ir įėjimas. Ten dar buvo motociklų ir senovinių mašinų paroda. Na, iš tiesų gali pasidomėti, kaip šiais metais, ar jie organizuoja kažką panašaus. Tikrai verta ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 spalio 2011 - 14:57
Peliukui būtų kaip tik drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:51)
Dėl šio banko ( LR centrinio banko), tai nežinau tokios informacijos. Jis tik šiandien atsidarė. Tiesa, šalia jo yra įdomus pinigų muziejus. Ten tikrai įleidžia visus norinčius lankytojus.
drinks_cheers.gif Tačiau praeitais metais su savo ketvirtokais buvau Danske banke edukacinėje pamokoje. Tada buvo tokia akcija. Labai patiko ir vaikams, ir man. Vyko viktorina, vaikai gavo daug dovanų- firminius Danske banko maišelius, puodelius, raktų pakabukus ir kt. Darbuotoja parodė pateiktį, aprodė posėdžių sales ir t.t. Va ten, tikrai verta pasiskambinti iš anksto ir užklausti, ar šiemet jie neplanuoja vėl organizuoti panašios akcijos 1-4 klasių mokinukams?

Buvom ir mes, labai patiko. Kiek žinau šiemet jie neorganizuoja šios veiklos. Norim ir į pinigų muziejų. Tarsimės. Mano tėvai pakraups, kiek aš veiklos saviškiams numačius. Bet jei jau važiuoji, moki pinigus už kelionę, tai norisi ir šį bei tą pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 14:55
Peliuk, man rodos, tu siuntei fonogramas "Gražiausiu taku"? O žodžių nėra knygelėje kokioje? Labai reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 15:57)
Peliuk, man rodos, tu siuntei fonogramas "Gražiausiu taku"? O žodžių nėra knygelėje kokioje? Labai reikėtų  ax.gif

Knygelė siunčiau ne aš, tik nepamenu kas g.gif , pasižiūrėk prie skenuotų knygų, jei nerasi, atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:59)
Knygelė siunčiau ne aš, tik nepamenu kas  g.gif , pasižiūrėk prie skenuotų knygų, jei nerasi, atsiųsiu.

Nėra knygelių, tik muzika (fonogramos) schmoll.gif

Nebent senuosiuose paštuose paieškot dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 spalio 2011 - 15:02
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 15:54)
Buvom ir mes, labai patiko. Kiek žinau šiemet jie neorganizuoja šios veiklos. Norim ir į pinigų muziejų. Tarsimės. Mano tėvai pakraups, kiek aš veiklos saviškiams numačius. Bet jei jau važiuoji, moki pinigus už kelionę, tai norisi ir šį bei tą pamatyti.

Dar nė karto nesu buvusi pinigų muziejuje. Bus įdomu išgirsti Tavo atsiliepimus jau po visko. O mes spalio 13d. užsirašėme su vaikais į nemokamą ekskursiją po Vilniaus senamiestį. Iš anksto susitarėme dėl temos. Taigi, kainuos tik autobusas iki Vilniaus Rotušės ir atgal į namučius.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 16:01)
Nėra  knygelių, tik muzika (fonogramos)  schmoll.gif

Nebent senuosiuose paštuose paieškot dar..

Naujausiame pašte turi būti. Tuoj pažiūrėsiu ir jei nerasiu - persiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 02, 15:53)
Peliukui būtų kaip tik  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 02 spalio 2011 - 15:06
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:04)
Naujausiame pašte turi būti. Tuoj pažiūrėsiu ir jei nerasiu - persiųsiu.

yra pašte: rugsėjo 8 d. edos 77 siuntinys, žiūrėk prie muzikos. Tuoj prikabinsiu ir prie skenuotų knygų.

Išsiunčiau Šarkkai į paštą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 15:08
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 02, 16:07)
yra pašte: rugsėjo 8 d. edos 77 siuntinys, žiūrėk prie muzikos. Tuoj prikabinsiu ir prie skenuotų knygų.

Išsiunčiau Šarkkai į paštą smile.gif

Ačiū 4u.gif Kaip operatyviai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 02, 15:51)
4u.gif Dar labai šauni veikla vyko Energetikos ir technikos muziejuje. Ten buvome sužavėti pačių netikėčiausių mokslo ir technikos išradimų. Gidas pademonstravo kiekvieno jų veikimo principą, leido patiems vaikams išbandyti. Sužinojome, kiek galime sverti Marse, Jupiteryje, Mėnulyje. iR DAUGYBĘ įdomių dalykų. Visko čia neišpasakosiu. Tada irgi vyko tokia akcija, kad buvo viskas nemokamai - ir gidas, ir įėjimas. Ten dar buvo motociklų ir senovinių mašinų paroda. Na, iš tiesų gali pasidomėti, kaip šiais metais, ar jie organizuoja kažką panašaus. Tikrai verta ! drinks_cheers.gif

Energetikos muziejaus jau neapžiosiu doh.gif , nors būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 spalio 2011 - 15:10